Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrasgabor
csendes tag
válasz
hegyimorc
üzenetére
Tehát mégegyszer: "nex: jó dolog, de csak akkor, ha van mellette komolyabb gép is." Erre vonatkozott a miért? Semmire sem kell engem rábeszélni, már megvolt a gépfogdosás is, de amíg ilyen megjegyzések vannak a NEX-ről, mint ez a fenti, addig felmerül a kérdés, hogy lehet csak én nem vettem észre a helyszínen, hogy szar. Külsőre sajnos az E-PL1 anyagminősége nagy csalódás volt, a 2 talán már jobb, de nem 50 000 Ft-tal, az NX5 nagy és a képminőség sem az igazi, a tükrösek átnézeti keresője, fogása egy álom, de hatalmasak (erre nem most jöttem rá). NEX-ek közül csak az 5-ös volt kirakva, nem volt gond a fogással, de nem költöztem be egy napra a Saturn-ba, átnyomkodtam a menüt, de nem biztos, hogy 100%-osan (vagyis -Auchan), fényképeztem vele, de a körülmények korlátozottak egy 20centis pórázzal. Szóval kérdés pontosítva: miért ne a NEX?
Most jön majd az, hogy ha már így eldöntöttem miért nem veszem meg. Azért, mert csak 1-2 hónap múlva lesz aktuális, addig pedig tájolok. Beszélgetünk a fényképezőgépekről, nem sietek. És nem vagyok Sony NEX fan sem, csak keresem a 100e Ft környékén lévő legjobb alternatívát, és eddig erre jutottam.Első bekapcsoláskor picit pofáncsap a 920 000 pixel, és onnantól a negyadakkora felbontás már kissé darabosnak tűnik.

Peregrinator: Nyilván más a célközönsége az E-P2-nek és a NEX-5-nek, de írnál pár gondolatot a két kép összevetéséről használat közben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest