Hirdetés
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
morze
csendes tag
Nem igaz a 8,9 milliméteres vékonysága, ugyanolyan kamu adat, mint az autók 500 literes csomagtartója.

-
CitromH
csendes tag
Nem tudom mit tud a 2r, és nem is érdekel. A kérésed az volt, hogy mutassak egy olyan wearos órát, amely bírja. A watch3 az wearos5 oprendszert futtat. Egy hetet simán kibír, hogy minden funkció be van kapcsolva. Egyet kapcsoltam ki, az automata sportfigyelőt, mert zavaró volt. A napi futásom majd én kapcsolom manuálisan. Kibír egy hetet alvásfigyelővel, mindennel. Tudom. Mert van és használom. Nem kell nekem hinned. A teszteknek sem kell. A lényeg, hogy te tudod. Vagy hiszed inkább, mert nem néznél utána a világért sem.
-
mhydas99
őstag
Nekem is OnePlus oram van. 2R. Vegyes OS-sel max. 4 nap AoD nelkul. Csak WearOS-szel is probaltam, ugy 2 nap volt. Ha megy az AoD dualOS-szel Smart modban, akkor max. 3 nap.
8 nap csak ugy lehet, ha nem megy a WearOS resze, csak a masik butaOS igy szepen megnevezve (RTOS).
Szoval nem, nincs egy WearOS-es ora sem, ami elmegy 8 napot, mert a tied SEM WearOS-szel ketyeg el eddig.
Ezt irtam az elobb is. -
mhydas99
őstag
Osszefugges: Mutass csak egy WearOS orat is, amelyik birja 8 napig! Nem tudsz, max 2-2,5 nap izzadva barmelyik uzemideje. Ha ki van hajtva, akkor masfel nap.
8 nap akkor van meg, ha vagy vegyes oprendszeres vegyes hasznalattal (bar akkor is 4 nap az) vagy csak a butaOS ami lehet8-10 nap valoban. Hat igy.
Az hogy europai piacon milyen lesz kiderul. Illetve nem fog, mert az Oppo orak Europaba OnePlus neven jonnek WearOS-szel... -
fuzaco
tag
Nem tudom milyen indoklást akarsz, ez tény, hogy nem WearOS. Mint írtam, ez ugyanaz az óra, mint a OnePlus Watch Lite, ami szintén nem WearOS-es.
A ColorOS nem WearOS. A ColorOS a OnePlus/Oppo órák másodlagos operációs rendszere, amit energiatakarékos módban használnak WearOS helyett.
-
CitromH
csendes tag
Köszönöm az indoklást és ha így írod, mindjárt el is hiszem. A colorOS az wearOS csak más UI. Példa, hogy értsd: samsung is android és xyz is android, csak a samsungon a oneui fut xyz-n meg más. Attól még android mindkettő.
Mielőtt jössz azzal, hogy de a kínai változat az más: Európában vagyunk, minket az a változat érdekel. -
mhydas99
őstag
Nem baj ha vekony. 100 ezer forintba kerul ez a nem WearOS ora, azaz butaora. Hiaba tud mondjuk GPS-t meg EKG-t merni (amit alig hasznal barki is) meg laktatszintet (persze egyik sem orvosi pontossagu), ha nem lehet vele fizetni, nem Dual processzoros, nem telepithetoek fel ra a szeleskoru WearOS appok, okostelefon nelkul alig hasznalhatok.
Nem rossz ora, de mondom meg egyszer, 100 ezer forint. Oneplus watch 2r peldaul 50-60k korul van hivatalosan Magyarorszagon, alirol meg 35k.
Az ara a gond, nem az ora maga. -
46”-es kör alakú AMOLED kijelző
Nem lehet könnyű mozogni egy ekkor számlappal.
-
mhydas99
őstag
Es? Miert fontos egy oranal, hogy vekony-e???
Hagyomanyos karorak sem ilyen vekonyak (max nagyon apro noik) illetve sulyra azok is siman 70-80 grammosak, amik a legnehezebb okosorakkal vetekszenek. Szoval szerintem baromsag. De tudom, ami szerintem baromsag, az sokak szerint nem az, ezert irtam, hogy paran majd megveszik. -
fuzaco
tag
-
mhydas99
őstag
A fizetes es a WearOS hianya elegge fajo, plane ezert a penzert....biztos lesz aki megveszi....de minek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az én warch3asom egy hetet bír. Az most akkor szerinted milyen oprendszer? Miből számolja ki?