- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyapo11 #102805 üzenetére
Ilyesmiket olvastam én is. De túlzottan nem nem kedvetlenít el, részint azért mert ezek az obik már megvannak (egy ideje
), és néha fotózok filmre, szóval használom őket, kellenek. De most nem hiszem, hogy vennék már AI-S obit. Amíg nálam lesz a váz majd próbálgatom őket, régen amíg még megvolt a D70-em addig használtam őket, igaz 6 mp, de tetszett a teljesítményük. Sokáig használtam őket konverterrel 4/3 vázon (Olympus E-330), a 35/2 és a 85/2 volt amit nagyon szerettem, de ezek valahogy eleve nagyon jól sikerült objektívek az árukhoz képest.
Valami visszaverődés, bevonat kérdés van, amit fel szoktak vetni, de összességében attól még jó lesz a kép, ha jó lesz a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest