- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkutöltő vásárlásán gondolkodom. Nagyon keveset megyek a kocsival, hétfőtől-szombatig napi 15km munkába járásra országúton, ezen kívül kéthetente 100-150 km. Dízelről lévén szó ennyi idő alatt nem tud visszatölteni a generátor, emiatt az elmúlt években gyakori volt az akkucsere.
Mivel nem rég ment tönkre egy szimpla, ősrégi akkutöltőm, elgondolkodtam azon, milyen legyen az utódja. Szerintetek egy csepptöltő ideálisabb lenne számomra, amit éjszaka bekapcsolva tudok hagyni? Lehet egyáltalán a saruk levétele nélkül tölteni?
Az a vicc, hogy elenyésző az árkülönbözet egy csepptöltő és egy olcsóbb akkutöltő között. Totálisan tanácstalan vagyok. Épp mától van akció a Lidl-nél, erről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Építő/felújító topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kés topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged