- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkutöltő vásárlásán gondolkodom. Nagyon keveset megyek a kocsival, hétfőtől-szombatig napi 15km munkába járásra országúton, ezen kívül kéthetente 100-150 km. Dízelről lévén szó ennyi idő alatt nem tud visszatölteni a generátor, emiatt az elmúlt években gyakori volt az akkucsere.
Mivel nem rég ment tönkre egy szimpla, ősrégi akkutöltőm, elgondolkodtam azon, milyen legyen az utódja. Szerintetek egy csepptöltő ideálisabb lenne számomra, amit éjszaka bekapcsolva tudok hagyni? Lehet egyáltalán a saruk levétele nélkül tölteni?
Az a vicc, hogy elenyésző az árkülönbözet egy csepptöltő és egy olcsóbb akkutöltő között. Totálisan tanácstalan vagyok. Épp mától van akció a Lidl-nél, erről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nintendo Switch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime stílusú steampunk akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest