Hirdetés
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
EQMontoya #43996 üzenetére
na szép kis dolog, mondhatom.
pedig jobban szemügyre venném végre a 200-ast... na de majd, ha már nem sántikálokVilmos úrnak villamos sem kellene, elugrom érte, ha gondolja... de mindig valami kifogás van, miért nem jön
de leginkább az sem, csak egyszerűen nem jön a pimasz -
Végre egy érdekes írás a TC-n
Bár igaz, hogy ehhez kellett Izland is, de akkor is.
-
Skillet
addikt
-
gzbotii
nagyúr
Készen vagytok, pedig messze meg a hétvége
-
Khm, gépkocsi
tboy: A lovak pedig a zabot szeretik
-
-
Na közben megvan, 1+2év garival 16.000-ért Exide Premium 47Ah és melóhelytől 3 percre kocsival.
-
Declare
őstag
válasz
Tsebacsi #43971 üzenetére
En öket nagyon ajanlom Lesti akku. Mi csak innen veszünk akkut
volt mar gari hiba is, de mindig, minden esetben full korrektek voltak.
-
Urak!
Akkut vennék, de van egy olyan sejtésem, hogy nem csak 1 év gari szokott rájuk lenni, tudtok mondani olyan boltot, ahol tutira adnak legalább 2 évet, vagy ez hiú ábránd részemről, maradjak nyugton és rendeljek netről egyet?
Köszi!
-
-
stickermajom
addikt
válasz
zolynet #43967 üzenetére
Nagyjából km-ként van a szakasz elválasztva a Schleifén, a Brünnchen kb. ott kezdődik, ahol a videón látszik a kajás bódé a jobbos kanyar után. A dupla szalagkorlát mögött áll is egy marshall szerű emberke fehérben. Viszont zászlót nem lenget, csak integet, amit látszólag nagyon kevesen vesznek csak észre.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #43966 üzenetére
Nem jellemző, mert ahogy felveszi a nedvességet inkább hígul a folyadék mint sem sűrűsödne. Bár a kenőképessége csökken és korrodálja a rendszert ahogy hígul és a rásegítőt meg maga a fékfolyadék keni... De akkor sem jellemző, hogy maga a rásegítő halna meg
Inkább az abs kockát tudja kinyírni ([link]) -
zolynet
veterán
válasz
stickermajom #43966 üzenetére
Az előtte lévő szakasz nem látszik ezen a videón. Nem tudom merre van az egyel hamarabbi zászlólegetős poszt. Ez egy majd 20km-es pálya, itt nem lehet minden kanyarban ember, mint egy Hungaroringen, bár ott is csak 5-6helyen van zászlólengetős emberke.
-
stickermajom
addikt
válasz
zolynet #43947 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy miért nem előtte sárgáznak.
Vagy sárga-piros, akármi. A kanyarban ahol lengetik a zászlót már rég késő, előtte lévő szakasztól kéne jelezni.
(#43962) Qru A rásegítőt is kinyírhatja a régi olaj, nem? Enyémben ugyan egy éves, de ez a levegősödés nem kerek. Lehet, hogy már az előző szerviznél nem lett rendesen légtelenítve és azóta csak rosszabbodott. Igazából úgy tűnt fel, hogy a H Astránk kisebb és öregebb fékekkel vagy ötször akkorát harapott. Valószínűleg fokozatosan épült le a fékhatás, ezért nem volt feltűnő.
-
Skillet
addikt
válasz
BigBlackDog #43964 üzenetére
Mondjuk galant ülésem van a pinyóban, 2 is
De az nehéz, akkor már sima szék is jobb. -
Skillet
addikt
Nincs valakinek csütörtökre egy összecsukható széke, vagy valamilyen ülő alkalmatossága?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #43959 üzenetére
Nekem se ártana mert még a gyári lötyi van benne...
-
Declare
őstag
válasz
Tibi09 #43958 üzenetére
Szerintem kerdezz meg egy autofoliazassal foglalkozo ceget. Szerintem siman bevallaljak es nem lesz horror.
Ha amugy idöd es kedved van, magadnak is meg tudod csinalni, neten millio ilyen foliat lehet kapni [link]. A szetszedesröl meg tuti van youtube video, netes leiras stb
-
Qru
MODERÁTOR
Szembe szomszéd a vámosoknál volt (már nyugger), ők kísérték azokat a kamionokat amik értékes cuccot vittek. Itt ne (csak) a pseudo kincsekre gondolj, hanem egy kamion ami rogyásig van pakolva cigivel pl.
Ilyenkor vagy leszurkolták azt a nem kis összeget ami a cigi vámja lenne (tranzit forgalom) vagy kértek biztosítást a vámosoktól (nem ingyen de sokkal olcsóbb mint letenni a vámot letétbe).Ebből állt egy nap: pesten felvette a szolgáltai Rönót le az ukrán határhoz majd a kamion mögött 90-el végig az osztrák határig, majd vissza pestre. Tempomat nélkül...
Na de nem ez a fő, kérdeztem, hogy a kalasnyikovot hova tették, azt mondta a lábuk között volt (nyilván a söfőrnek nem).
-
Kornel
veterán
Cserelni kell, elől a jobb első elfosta magát.
Még jó, csak olajos.
Úgyhogy csere.
Két sachs előre 51k
Az AP gewindefahrwerk 160k korul van, de akkor körbe új gátlók es rugok vannak.
Ha meg veszek 4 FSD-t, akkor az 190k, de akkor még a gyári rugok maradtak...
Ja mindegyikhez kell pluszba a gyári toronycsapagy szett előre, 40k. -
Kornel
veterán
Nem lenne keményebb.
A gyári sachs super touring (Honda logóval) is olyan, mint a beton.
Most olvastam egy olasz fórumot (google fordítóval), ugyanolyan mint a gyári keménysegre, csak jobb az uttartasa.
Egyébként meg nem az a lényeg, hanem hogy jobb-e az AP gatloja, mint a sachs, ami 140k km-t se bírt ki elől se, hátul meg még annyit se... -
Tibi09
tag
Sziasztok!
Autó vásárlás előtt állok, van egy Opel Insignia, ami tetszik és megfelel minden elvárásomnak, egy apró dolgot kivéve.
Az autó belsejében van faberakás, vagy valami ilyesmi, lényeg, hogy abszolút nem tetszik, mennyi lehet egy ilyet cserélni, illetve lehet-e.
Itt egy kép róla:
[kép]Előre is köszi a válaszokat.
-
trassher
addikt
válasz
zoo8800 #43937 üzenetére
Én sem értettem, hogy mégis hogy vehették észre míg itthon nem jártunk hasonló módon. A fél éves e osztály forralta a vizet autópályán. 1 óra alatt 3 alkalommal kellett lehúzódni hiába hagytuk pihenőben visszahűlni. Ott is megjelent a rendőr és mondta, hogy még egy ilyen és megbüntet mivel a szabálytalan helyen álltunk meg. Megkérdeztem, hogy akkor mire is való a leállósáv ha nem arra, hogy műszaki probléma esetén ott lehet leállni. Azt mondta ez vészsáv és csak veszély esetén használható. Inkább arra már nem mertem rákérdezni, hogy az nem vész e ha egy ügyfél autóját mi vágjuk hengerfejesre.
-
Kornel
veterán
Ha csupán a minőséget nézzük, akkor inkább AP gewindefahrwerk, vagy sachs?
[link]
Tudom ez ültet is, de 2 cm nem a világ, a 8 éves gyári rugó is simán ül 1-2 cm-t... -
j.bravo
addikt
Urak, mennyire gyakori hogy a katalizátor egy darabját (kb fél szilva méret) egy elrohadt csőillesztés (hatso kerek elotti, hatso ajto alatti szakaszon) foltozásakor a szaki a kezembe adja, és azt mondja hogy ez benne volt a csőben, kiköpte a motor odáig?
(meg a hátsó dobot meg rohadtnak mondta, szemre én nem láttam annak, de nem értek a lovakhoz - jövő héten amúgy is megy szervizbe a gépjármű, majd ott atnezetem ezt is)
-
zolynet
veterán
Csúnya dolgokra képes az olaj az úton: Nordschleife chaos ... egyet majdnem el kaszáltak, dúúúúúrva
-
gzbotii
nagyúr
-
zack
nagyúr
Sachs lesz akkor nekem is, ha mindegyik nyűgös. Pár ezer az eltérés.
-
trassher
addikt
válasz
zoo8800 #43926 üzenetére
Ő mesélte, nem voltunk ott. Mondjuk kinézem a németekből, hogy az indokolatlan lassú haladást is figyelik nem úgy mint itthon. A hamisított statisztika sosem érdekelt arról, hogy milyen veszélyes a gyorshajtás és az m3 pihenő wc-jébe is kell kamera. Az indokolatlan lassú haladás is van legalább olyan veszélyes a többi közlekedőre nézve.
-
8th
addikt
-
Kornel
veterán
válasz
rbalint88 #43922 üzenetére
Nem a kanyarodás lenne a fő cél vele.
Így is kanyarodik ám.
A komfort emelése lenne a cél.
Bár ilyen fos bp-i utakon ha 200k-t nyirnek ki 1-2 év alatt, lehet felakasztanam magam 😂
Sachs gátló és teljes toronycsapagy szett 90k előre.
FSD + a szett 230k, mondjuk akkor a hátsó gátlók is újak lennének.
De nem visz rá a lélek.Teszteld a gumit, nekem is meglesz a héten, de még nem rakom fel 😉
-
trassher
addikt
Igen, innen már látható, hogy hogyan is működik a dolog. Elég hangulatos az egyszer biztos. Németek már nem tudnak meglepetést okozni mióta egy nyugis helyi fazont letessékeltek az autópályáról. 120-al ment a kis c4-essel aztán helikopterből hangosbeszélőn megkérték illedelmesen, hogy vagy gyorsítson fel vagy le lehet fáradni.
-
TaaT
nagyúr
-
Elhoztam a kocsit, kicserélték a toronycsapágyat mindkét oldalon plusz szilenteket és most csendes a drágám. Meglepő hogy egyből meglett a hiba és orvosolták
Szóval Duna autó ajánlott.
Holnap megrendelem az exide prémium akkut és a kuplungropogás kap egy fújást valami kenőanyagból.
Talán egész autoszerű lesz ez a taliga
-
Kornel
veterán
Segítsetek!
A gyári komplett Honda gólyalábbal befürödtem, mert már nem gyártják (szerelik) így egyben, és csak 1 db jobbos maradt össz vissz az EU-ban, így ez a megoldás kilőve, pedig árban kedvező lett volna, főleg, hogy komplett gólyaláb...Akkor már választok valami OEM gátlót, a célszerű a Sachs lenne, elvileg a gyári is az.
Viszont ha lehet, akkor jobbat is vennék, csak nem nagyon van hozzá.
Amik vannak: japanparts, nipparts, monroe, trw...
Koni STR.T-t nem találtam hozzá, ugye FSD szett lenne 190k körüli áron, ami már nem kevés...Holnap meg akarom rendelni, jó lenne eldönteni mi legyen
-
stickermajom
addikt
Mennyiért vesztegetnek mostanában egy fékolaj cserét kb. Pesten? Csak, hogy ne vágjanak át.
Valami nem kerek, múltkor DSC hiba, most már fel tudom pumpálni..
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest