-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz z123456789 #45599 üzenetére
Szövet/bőr Golfnál a híglányhoz (Highline) jár alapból, máshova nem is kérhető tudtommal. Tényleg kényelmes
"A könyöklők sem kemények."
Ennek az ellentéte meg VW-nál nem is opció. Szerencsére nem erőltetik a fullműanyag ajtókat.
-
z123456789
addikt
válasz focvis #45588 üzenetére
Haha. Értem ám!
Ez van, nincs mit szépíteni rajta. :S Bontottból a félbőrt szerintem már elfogadnám. Na de most már értitek, miért kell néha még is csak egy prémkó huzat.
Amúgy a Golf 7 bőr/szövet ülése (nem tudom melyik csomagban van) egy isten. Néha ülök munkatársam autójában. Az kényelmes, és nagyon kellemes az a bőr. A könyöklők sem kemények.(#45590) Remekelek28
Pályán tuti, hogy drágább a mindegyik.
Pályáról letérve a dízel talán egy kicsit olcsóbb. Itt tudsz keresni kutat. Mondjuk ha a parndorfi bevásárlóközpontnál lemész, mellette van pont egy JET kút. Az nem rossz minőség, és általában jó áron szokott lenni a nafta.[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
-
-
trassher
addikt
És tényleg van rajtuk index
Redmi Note 7
-
Richard!
addikt
válasz Remekelek28 #45590 üzenetére
Jet kutat keress. Az olcsó és jó.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Qru
MODERÁTOR
válasz LaptopSystem #45581 üzenetére
A határon is meg tudod venni de egyszerűbb ha még itthon megveszed.
Tankolni inkább itthon, 1 hónapja voltam és akkor még az itthoni autópályás drága benyóhoz képest is drágább volt náluk a nyál. És nem is evett belőle kevesebbet. Oda magyar nyállal 7,58 míg hazafelé kinti benyóval 7,64 lett az átlagom.
#nincsbennetarcsi
-
Mappa
addikt
válasz Remekelek28 #45590 üzenetére
Két hete voltam, nagy olcsóságra ne számíts pár Ft a difi de inkább egában van mindkét üzemanyag fajta.
nem kötelező megadni
-
veterán
válasz z123456789 #45584 üzenetére
Annyira gáz még egy japppán beltere se lehet Nézegess hozzá bontott belsőt (jófogás, autoalkatresz.hu, racing-bazár, stb.).
-
z123456789
addikt
válasz HoaryFox #45568 üzenetére
Haver most csináltatta meg az autóját (kimentek elé, biztosítós téma). Opel Corsa C, TYC lámpák kerültek bele, annyira az éleket sem találta el a gyártó szerintem. :S
(#45578) Remekelek28
Ráérsz az első kútnál, és valamivel olcsóbb is mint itthon szerintem. Dízel olcsóbb kint. DE NEM AUTÓPÁLYÁN! Hogy jobb-e? Hagyjuk! Valaki szerint igen, valaki szerint meg u.a. -
z123456789
addikt
válasz focvis #45554 üzenetére
Az én üléseim pl kurva ocsmányak, és a susogós naci anyagával vetekednek. A tartása, formája király, de simán rányomnék legalább valami plüsst. Mert így strapabíró, de rohadt ocsmány, és a fogása is hányadék.
(#45565) SzlobiG
Hát még az amerikai amerikai modell. A korábbi típus jobban bejön, de az egyik sem AWD. V motor, kormányváltó...nekem elég lenne.[ Szerkesztve ]
-
őstag
köszönöm a tippeket
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Remekelek28 #45578 üzenetére
Én itthon szoktam. Kint jobb is, olcsóbb is.
-
Gergőke88
addikt
válasz Remekelek28 #45578 üzenetére
ha mész az m1-en már ott meg tudod venni szinte az összes kúton forintból is, de a "határnál" is tudsz venni.
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
Ausztriába szokott innen menni valaki? A pályamatricát már itthon meg kell vennem,vagy ráér kinn az első bezninkútnál? Illetve itthon tankoljam tele vagy inkább a sógoroknál,mert jobb esetleg olcsóbb a dizel?
-
HoaryFox
őstag
válasz molnarpeter #45576 üzenetére
Nem a foncsorral van baj, hanem a búrával. Esetleg külön csak búrát nem lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
törölt tag
válasz trassher #45564 üzenetére
Úgy tudom, hogy nem gond nekik a beszerelés sem, de ahhoz Szlovákiába ki kell vinni a kocsit. De kinek van arra ideje? Amúgy szépen dolgoznak, már láttam néhány űléshuzatot tőlük.
Persze az igazi szerintem is az eredeti huzat, de van olyan eset, hogy muszáj utólagosat feltenni. -
HoaryFox
őstag
-
HoaryFox
őstag
Autó fényszóró márkából milyen márka ajánlott? A Valeo áraktól hát egy kisebbfajta szívrohamot kaptam. Tyc márkás van valakinek?
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Teszla_
senior tag
Nekem anno a Peugeot 307-be akartak 50-ért üléshuzatot készíteni. És nem is volt valami nagy szám egyik anyag sem, amit mutattak. Ennyiből már tényleg bontott üléseket lehet kapni.
-
SzlobiG
félisten
Amcsi Accorrd elég pofás, szvsz jobban néz ki mint az eu modell.
-
rbalint88
addikt
válasz yodamastah #45560 üzenetére
158ezer Ft egy alcantara szett? ne viccelődjünk kérem, a harmadából veszek fűtött, szép állapotú bőrgarnitúrát a kocsiba... de ennyiből szerintem egy rendes kárpitos is megcsinálja kb bármilyen anyagból, újraszivacsozással együtt. ezért sem hiszek ezekben a huzatokban.
-
yodamastah
őstag
válasz LaptopSystem #45550 üzenetére
-
rbalint88
addikt
válasz LaptopSystem #45550 üzenetére
igényes huzat nem létezik szerintem ne a következő tulajnak tartsd az autót
plusz ha ilyen huzat lesz rajta, azt nem fogod leszedegetni takarításkor és olyan retek ül meg alatta, hogy kb az eszi meg a gyári kárpitot. a légzsákokkal való kompatibilitásról nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
őstag
sziasztok
tudnátok nekem ajánlani olyan céget aki igényes autóspecifikus ülés huzatokkal foglalkozik?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Integrale
veterán
válasz roberto211 #45544 üzenetére
Milyen bemagolt hitterito szovegrol beszelsz? Nem kell hozzakolteni semmit, csak olvass vissza akkorra, amikor panaszkodtal a Lagunara.
"Bad reklám is reklám too"
-
K Norbi
addikt
Ez igen!! [link] Valakinek egy Iphone 7 nincs fölöslegbe??
-
-
Integrale
veterán
válasz roberto211 #45541 üzenetére
Kifogtal egy rossz autot, amire nem akartal kolteni, es szar a laguna...
"Bad reklám is reklám too"
-
rbalint88
addikt
Ma kiderült, hogy egy OPC-s huligánnal dolgozom egy helyen...
és ha ez nem lenne elég, még a totalcaron megírt 156 GTA-n is hibaelhárítottam ma (csaj vezette, leugrott a váltóbovden a váltóról, csak vissza kellett nyomni), tényleg eléggé le van élve az az autó. -
roberto211
őstag
válasz szőröscica #45428 üzenetére
Nem tuntem el bro csak mostanában read only vagyok még rengeteg a dolog,, Jön a baba,saját autó még sehol csak export rendszamokkal járok golfal így max 5 km t merek megtenni mert minden Rendőrautonal szívem elkezd hevesen dobogni tehát eladom a golfot hozzateszek egy picit és veszek saját részre valamit magamnak szerintem valami Suzukit. .
Igen igen volt lagesz2 -m Köszönöm Szép volt kényelmes volt nagy volt,jó megjelenéssel de többet nem kérek belőle Köszönöm. .
Inkább ülök pattogó fapadwagenbe mint h annyit szenvedjek vele mint én a lagesszal. .
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
w333
félisten
válasz AMD Power #45537 üzenetére
Na erre van egy jó kis friss sztorim ... csak hogy érezzétek a különbséget
Tavasszal mentem Erdélybe (Szatmárnémeti) a jogosítványomat hosszabbítani okosan csináltam mert az orvoshoz már előtte 1 héttel bejelentkeztem még itthonról (Bp), elgurultam 370km -t direkt hajnali 3 -kor indultam és ottani idő szerint 8:00 -ra ott voltam, na először is elmentem a nemzeti bankba ami csak 9 -kor nyitott majd kifizettem a jogosítványom hosszabbításának az árát (átszámolva kb. 5-6 ezer Ft) majd irány a doki ami kb. 30 perc alatt megvolt, de az eredményeket nem tudják azonnal ideadni mert a főorvosnő még át kell nézze és lepecsételje (mondom any*d) közben ott volt a főorvosnő mennyiből tartott volna rádobni 2 pecsétet és 1 aláírást természetesen flegma és gusztustalanul lekezelőek voltak, másnap megkaptam az orvosi papírokat irány a rendőrség ahol fénykép + aláírás után (régen legalábbis azonnal megkaptad az új jogsit) most 5-10 nap és Bukarestből küldik levélben de az országot nem hagyhatod el (any*d 2) naná persze hogy a régi jogsimat kettévágták na mondom most mi legyen 5-10 napot mi a fenét csinálok (oké nagymama stb. de elégvolt 1-2 nap is illetve a melóba is vártak vissza) ... végül megkaptam ezt az igazolást a jogsi helyett de sehol sem írta azt rajta hogy nem hagyhatom el az országot, 12:30 -kor már az M3 pályán voltam ... persze Murphy törvénye szerint míg eljutottam az M3 pályáig legalább 3-4 rendőrautóval találkoztam (akárhányszor mentem 1X sem) de szerencsére csak szembe jöttek és nem igazoltattak, majd szépen hazagurultam leraktam az autót és egyik ismerős elhozta nekem a jogsit (persze addig nem is vezettem itthon és az a 6-7 nap míg megkaptam egy örökkévalóságnak tűnt)
Én vagyok a f*sz mert már rég honosítanom kellett volna na de majd hamarosan !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
brumi1024
veterán
-
K Norbi
addikt
válasz Evil Snowman #45525 üzenetére
hehe
Szép hangjuk van nagyon. Vw Audi fan vagyok, de M5 is jöhetne, meg egy skyline mellé. Mostanában kezdek elfele fajulni.[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz EQMontoya #45527 üzenetére
mert cool az összes uj audin igy van, tt n is
(#45526) kovacsroli latod a jo bmw s az környezet tudatos....nem fog villogatni 30w os izzoval es pocsekolni az aramot....a led az keveset fogyaszt igy azt hasznaljak
(#45529) Integrale jajaj, igy van, nyilvan, a ledeseken fog led villogni de most komolyan, egy komolyabb auto halogen izzoval.... az gáz az csak audicska
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz kovacsroli #45526 üzenetére
Ma pont láttam egy A6-ot, amin a ledes index (csík a hátsó lámpában) nem szimplán villogott, hanem fokozatosan villant fel belülről kifelé. Fancy-fancy, csak minek?
Same rules apply!
-
kovacsroli
senior tag
válasz Evil Snowman #45525 üzenetére
Van egy bmw-s barátom, most egy e91 van neki és azt vettem észre, hogy elkezdett indexelni, így rá is kérdeztem a miértjére és a válasz az volt: "mert ez ledes...."
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
-
Declare
őstag
válasz EQMontoya #45514 üzenetére
Hat majd meglatjuk, szerintem ez nem ilyen egyertelmü. Az hogy lecsorognak dolgok az oke, de meddig, milyen szinten es mennyi idö alatt. Majd kiderül.
Pont multkor olvastam egy cikket, hogy mennyi is a nyeresege mondjuk a vw nek az autoin...meglepöen keves. Persze ezt most nem ugy nezve, hogy egy passat kerül 12 millioba, de a vas es szövet az csak 200 ezer, plussz munka = 1 millio, na akkor 11 milliot nyer a vw egy db auton
Ha az infrastrukturat, k+f et, egesz szervezetet nezzük egesz mas a kep. Epp ezert szvsz nem fogja tudni megtenni azt senki, hogy mondjuk egy vw poloba beteszi "az önvezetö" extrat +500 ezer forintert az összessegeben egy sokkal komolyabb tetel....oke persze egy radaros savtarto az nem....de az is igazabol mar ösregi dolog lehet mondjuk egy felsö/luxus kategoriaban.
No majd kiderül
(#45515) brumi1024 pont asszem, hogy nincs a K ban követö tempomat....ezen haborogtak valahol, hogy miert nem. Viszont van ülesszellöztetes, ami a full extras mondeoban vagy 3 er bmw ben sincs
-
K Norbi
addikt
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Lejár lassan az orvosi "alkalmasságim" a jogsihoz. Elősszőr menjek le a körzetihez és utána az okmányirodába?
-
Skillet
addikt
válasz Peter.70 #45496 üzenetére
A 90 csak egy max lehetőség. Nem azt jelenti, hogy annyival kötelező menni!
(#45498) aero.
Hehhheee
A tartalékról jut eszembe... úgy tűnik papó már nem kap jogsit. Nem is értem, igazságtalanság
Szóval a matiz (tartalék ) eladó lesz. Szerintem megvesszük tőle.
25e km, első tulaj.
Nem tudom milyen árat találunk ki rá..
Mennyit érhet a kis matyiz?
Asszonynak jó lenne szerintem, rutint szerezni. Bár nem tudom, mikor. Most jön a gyerek. Nem gyerekkel a hátsó ülésén kellene rutinért hajtani[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
EQMontoya
veterán
válasz Declare #45513 üzenetére
Nem fogod szvsz az önvezetö autokat sem a mai atlag 5-10 millios auto aron tapogatni a jövöben sem
De-de.
Az autóipari árak zöme már jelenleg is K+F költség.
Nyersanyagban 1-2m egy átlag mai autó, egy prémium mondjuk 3. A többi a k+f költség.És ez vezet oda, hogy a dolgok egyre olcsóbbá, standarddé válnak: ha már kitermelte a k+f költségét, utána jóval olcsóbban is gazdaságosan gyártható, főleg, hogy az idő előrehaladtával a gyártástechnológia is fejlődik, olcsóbb lesz ugyanazt gyártani. Ráadásul ha már nagyobb mennyiségben forgalmazzák, aránylag még olcsóbb gyártani.
Ezért szivárog le szépen a navigáció, a több zónás digit klíma, a turbós motor, és minden hasonló, "bonyolultabb" dolog a középkategóriába, meg mostanság már az alsóba is.
Az önvezető autós fejlesztések is évek óta zajlanak, eleinte nyilván prémium kiváltság lesz, de pár év alatt le fog csorogni az átlag autók szintjére is.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Declare
őstag
válasz EQMontoya #45506 üzenetére
Azert ebben nem vagyok biztos, hogy igy van. Egyreszt egy jobb taxi ara, mondjuk egy E merci, passat is kerül azert nem kevesbe, masreszt meg ha nem lesz soför, ott lesz annak a K+F nek a költsege, hogy teged soför nelkül elvisz a robot akarhova....azt fogod megfizetni. Nem fogod szvsz az önvezetö autokat sem a mai atlag 5-10 millios auto aron tapogatni a jövöben sem (5-10 milliot aranyosan mondom es mondjuk 20 ev mulva).
Valszeg nöni fog a car shearing, meg a taxi jellegü szolgaltatas, de azert a privat auto nem holnap fog kikopni a hetköznapokbol szvsz. Gondolj bele, nincs autod. Ok. Reggel rendelsz egyet, meg a többi ember is. Azokat ugyan ugy tarolni kell valahol, ugyan ugy megtölti az utakat csak még ráadásul plussz km ekeet is fut, amig elmegy hozad, elvisz ahova akarod, elmegy mashova, vissza megy erted....egy csomo üres jarat is közbejön...nem olyan egyszerü kerdes szvsz
(#45512) Qru tiiiiiiiiiicsák be
-
EQMontoya
veterán
-
nagyúr
válasz dellfanboy #45507 üzenetére
-
dellfanboy
őstag
csak en nem talalom a TC-n a tegnapi golf gti tesztet??
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
EQMontoya
veterán
válasz Declare #45500 üzenetére
Szerintem ez kb. 20 év.
Bár nekem már az is kérdéses, hogy mennyire fog megmaradni a privát autó fogalma.
Mert önvezető autókkal simán működhet az a koncepció is, hogy csak kérsz egyet, jön, elvisz B-be, fizetsz, és kész.Azért elég komoly probléma jelenleg, hogy az autóink az idő 90-95%-ában egy helyben állnak, cserébe döbbenetes mennyiségű helyet foglalnak a városokban.
Same rules apply!
-
Ironizer
tag
válasz Peter.70 #45499 üzenetére
"És az a baj, hogy az ilyen tötymrgősök szülik a gyors hajtókat ( egy részüket ) és a baleseteket"
Ja, láttam én is a múltkor, az egyik tötymörgő kidugott egy fegyert az autó ablakán, és átkiabált a mögötte haladónak, hogy "most azonnal megelőzöl átlépve a sebességkorlátozást, vagy kinyírlak a faszba".
Ja nem.A felnőtt emberek nem a másikra mutogatnak, ha megszegik a szabályt. Olyat csak kisgyerekek csinálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest