Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Tesóméknak van egy Audi A3. Hátul van benne radar. Az az ötletük támadt, hogy jó lenne, ha elől is volna, illetve ha a kijelzőn mutatná a távolságokat. Ez utólagosan megoldható szerintetek?
-
aero.
veterán
Porke szervizut elvetve akkor? Hanyan vagyunk eddig?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis #37784 üzenetére
Pedig azt könnyebb leolvasni. Legalábbis nekem könnyebben megy, nekem mindig azon van (ha már nem írja az olajhőfokot, bezzeg a Superb írja).
Van egy kis lag benne lassú menetnél és nincs teljesen szinkronban az analóg mutatóval de simán lehet hogy a nagypapás üléspozi miatt látom nem megfelelő szögből a mutatót.mod:
Skillet: Ha igazán jót akarsz akkor EBC. Az egyetlen márka amiről csak jót olvastam mindenhol. Mondjuk nem olcsó cucc...
-
Skillet
addikt
kérdés... milyen féktárcsát és betétet ajánlotok.
tárcsából néztem a fúrt zimmermannt, 21e. sima 13e. de esetleg más ajánlott és kevésbé ajánlott?
textar, ate, trw, stb stb
és persze betétből is... -
Nem vizsgáltam tudományosan; az analóg óra elég sűrűn rovátkolt és ritkán teszem a BC-t a sebességkijelzésre - most kivételesen odakapcsoltam, hogy le tudjam olvasni az értéket. Kb. 200-nál van 193, de majd megvizslatom konkrétan a 150-et, a tempomatot bekapcsolva; városi tempónál elég pontos.
-
TheProb
veterán
Erről a boltról tudni valamit? Elég fura, a webshop is olyan mint ha google fordítóba tolták volna bele a content-et, pesti telefonszámot meg angol diszpécser vette fel, csak kamilláztam, hirtelen köpni nyelni nem tudtam..
Nem túl bizalomgerjesztő.
Btw: tudja valaki, hogy fiat eper-t hogy az istenbe kell értelmezni? hiába nézek ki egy alkatrészt abból nem tudom meg adott webshopon hogy az jó-e v sem.
-
Múltkor is jelen volt Vili.
Óra; egy hirtelen jött ötlettől vezérelve gondoltam, most pont üres a lezárt pálya, nézzük meg mit tud, aztán elém jöttek, utána meg már nem volt alkalmas.
Tomcsinak és Vilinek szánva írom, hogy úgy lett 8,2, hogy fele út pénteki zsúfolt forgalom 100-140. másik fele a lezárt pálya 18-20*10 a teszttel. -
Múltkor egyszer már írtad; melyik az amelyik lágyabb rugózású?
Jó lenne persze, ha nem nézne ki bénán, tehát állóhelyben nem tűnne laposnak.pénteken lezárt pályán volt 244, aztán elém jöttek, pedig most már kíváncsi lettem volna...
(#37777) [rvilike]: Köszi szépen! Más még esetleg? A GY nem a favoritom nyáriban, téliben szerettem.
-
Reaper
őstag
Úri huncutságok ezek, nem kell az neked
#37767: ja nem figyelek, akkor kell szólni a főnöknek, hogy adjon rá rendes gumikat. Nekem a karmolón, amikor vettem valami életveszélyes gumik voltak, de nem látszott rajtuk. Csak mentem az M2n, kisorolnak előlem, gondoltam akkor megyek, erre a fordulat emelkedik, a kocsi nem halad, csak kicsit elkezd riszálni
szerencsére pár napra rá már érkezett az új szett. -
Qru
MODERÁTOR
-
Skillet
addikt
Valaki használ ilyesmit?
én a hangerő gombokon agyalok, szerintem útban lesznek a satunak, nyomni fogja őketVagy ez?
Nagyon sokba kerülneklehet megrendelem mindkettőt, aztán majd kiderül.
Más. EZ a kábel ki lett műtve a vasból. Súlycsökkentés
Szóval mibe fájhat egy ilyen, így használtan? 78mm2-es, gyors számolás alapján.
Ezt inkább ITT lehet érdekes kitárgyalni? -
Kornel
veterán
Ebbe már lenne tartalék, egy chippel? 😂
-
-
tomcsi23
veterán
válasz
Kornel #37748 üzenetére
Nagyon mehet az akkor.
Nálam jó úton gázból nem villan fel, még télivel se nagyon - de hát itt nincs is semmi tartalék.
Mé offba írtuk amúgy az autós hsz-trbalint88: egyre jobban tapad, minél kopottabb?
Mod, ja értem én a logikát, csak itt a kopással általában a kor is nő. -
rbalint88
addikt
válasz
Kornel #37748 üzenetére
szárazon még jobban is kellene tapadnia így kopottan. nincs sperr, azért villog a VSA, egyoldalasan akarja eltekerni.
Alfában jól van hangolva a kipörgésgátló, lehet gavallérosan, csikorgó kerékkel rajtolni, nem veszi vissza bután a tüzet szerencsére. Sőt, még kettőbe is át lehet húzni úgy, hogy nyikkanjon és akkor se veszi el.tomcsi23: mer' belekötnek az erkölcscsőszök, hogy a huligán mindenünket. vagy mindeneteket.
szárazon igen. vízen halál, de ugye száraz pályán is slick-kel mennek... -
-
Kornel
veterán
válasz
tomcsi23 #37745 üzenetére
Lenyomott, bár egyszer se tudtam elindulni 1-esbe.
Nem elég, hogy nincs tartalék, de még a kuplung is olyan, mint egy elektromos pedál, mintha nőknek készítették volna 😂
Ja meg a VSA (menetstabilizalo, esp etc.) se tett jót, állandóan csak villogott ott nekem, ki kellett volna kapcsolni a gcbe 😂Viszont 2-be, 50-60-rol szépen ugrik, szóval menne azért, ha nem lennék béna 😉
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MunezXBK #37738 üzenetére
Svájcban él egy haver, ott nagyon szigorúan veszik a gyorshajtást. A városban azzal jaszkariznak a boyracerek, hogy lámpától elrúgják de csak 50-ig. A rendőr meg nem tehet semmit mert nincs szabályozva mennyi idő alatt lehet elérni az 50-et (akár csak nálunk).
Ez elég vicces volt mikor a belvárosban kér Boxter Porke elrúgja a lámpától de 50-nél elvették a gázt. -
törölt tag
Ironizer jól összefoglalta a lényeget, nem ismételném. Ami az én ötletem volt, az csak a notórius gyorshajtóknak szólna, mint alternatíva például pénzbüntetés helyett.
Amerikában talán lelövik az olyan közúti veszélyforrást, aki 200-260-nal száguldozik.Na jó, ez egy kicsit durva történet lenne, de úgy tudom, hogy azért ott nagyobb a szigor, vagy nem?
-
aero.
veterán
válasz
#94529552 #37733 üzenetére
Ez hulyeseg. Nyilvan le a gyorshajtokkal akik cikaznak az autok kozott meg varosba repesztenek, de sosem tudhatod mit hoz az elet es hova kell sietned neha. En is szoktam 140-150-nel menni, ha nincs senki az uton vagy nagyon gyér a forgalom. De tobbnyire 100 korul. Az egyetlen dolog amitol felek ilyenkor az a vad. Egyetlen egyszer hallottam csikrogni a gumit, mikor megneztem mennyit bir a magneses tarto. Birta
Amerikaban a szerpentineken is 50-85 koruli korlatozasok vannak, de ezen kivul is teljesen esszeru minden, csak nalunk megy gyokkettes modon minden.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
z123456789 #37727 üzenetére
Szerintem ez lesz az: [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz
z123456789 #37724 üzenetére
Úgy rémlik, hogy ügyfélkapun keresztül lehet, de nem vagyok benne biztos.
-
z123456789
addikt
Autó eladását be tudom online jelenteni? Vagy azt személyesen kell intézni a hivatalba'?
-
Pardise
senior tag
Sziasztok!
Az előbb nézegettem autólámpa fóliázást. Szerintem nagyon jól néz ki, én pl egy kék fóliát néztem, ami nagyon tetszik. Mennyire van ezeknek értelme? Illetve láttam sima, víztiszta átlátszó fóliákat is, amik védik a fényszórókat. Ezekről mik a vélemények?
Köszönöm!
-
rbalint88
addikt
válasz
focvis #37690 üzenetére
nem old boys, csak logikus gondolkodás. ha megnézed, hogy az autóhasználatod max 20%-a élményautózás, a többi sima közlekedés, akkor a 80%-nyi kényelemért szerintem feláldozható 20% váltási élmény. legalábbis nekem a rakparton araszolva nem jelent élményt az egyes. egyes. egyes-kettes. egyes. GTI-be nem kéne masszírozós bőrfotel, csak ha szellőztetős
Derékfájás még nincs, csak ha nem masszíroz az ülés
amúgy a gerinctámasz hiányzik most, mert már kicsit szét van ülve az ülés.
De valószínű épp ezért nem is fogok GTI-t venni, hanem legyen egy rendes utazóautó (nagy volvo) és valami rendes sportgép. -
dscerror
csendes tag
Sziasztok!
AutóHifi témakörben jó helyen járok?
Remélem van olyan fórumozó, aki az alábbi problémámra tudja a megoldást:
Egy Panasonic CD-s fejegységet használok autómban, aminek van egy AUX bemenete. Erre az bemenetre akár JACK 3.5 kábelen keresztül, akár Bluetooth adapteren keresztül csatlakoztatom a mobiltelefonomat, az autó hifi rendszerének 4 hangszórója közül csak a vezetőnél lévő hangszóróból szól a mobiltelefonon tárolt/streamelt zene. Rádió, CD olvasása alatt tökéletesen szól az autó hifi rendszere.
Milyen beállítást szükséges megtenni, illetve milyen megoldás adott, hogy a telefonról adott zene is 4 hangszórón keresztül teljes egészében megszólaljon az autómban?Köszi nektek!
-
zack
nagyúr
Vettem egy 400ml (9k) Restore adalékot. Kíváncsi leszek segít e. Élhető az olaj csipegetés, de jobb lenne, ha nem kellene figyelnem rá. Kompresszión is javít elméletileg, és a fogyasztáson is.
Van vele valakinek tapasztalata? -
Richard!
addikt
válasz
Skillet #37709 üzenetére
ha felgörgetsz az oldal tetejére, jobb felül látod a téma tudnivalókat
Téma tudnivalók
Topik találkozó:
2016. 07. 14.
18 órától kifulladásig várunk minden kedves fórumtársat egy baráti beszélgetős összejövetelre.
Helyszín: 1117 Szerémi út 63. (Porke Centrum előtti szervizút). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest