Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #39393 üzenetére
En mindig minden autómat eladom 😂
Amúgy nem lenne rossz, ha normális motorvezérlese lenne.
Nekem ne akarjon már spórolni helyettem, majd én sporolok ha akarok.
Ha tudok pontosat a reflash-rol, akkor majd szólok azért. -
rbalint88
addikt
válasz
MÉG nem, még
majd Tsebacsi elkezdi aztan mindenki eldobja szepen sorban
-
Skillet
addikt
válasz
Főleg muszájból
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Kornel #39385 üzenetére
Azért nem annyira szörnyű ez a Civic, legalábbis én eddig meg vagyok elégedve. Persze, mehetne jobban, meg lehetne csendesebb is, de szerintem bőven nem a "muszályból kell ezzel járnom", vagy az "erre tellett, de kellett valami, ami nem rohad le" kategória. Végül is itt is vagyunk páran UFO Civickel és még Te sem adtad el.
-
mdani01
aktív tag
válasz
Kornel #39378 üzenetére
Annyira peres gumi azért nem kell, elég lesz a 185/55 R14...ugyis le lesz ultetve
Te anno nem tettel ra alufelnit ugye? Mert mondtad a splashen volt csak tul nagy volt ra.
szilva01: A teton is lesz karbonfolia termeszetesen valami nagy háccsó szarnnyal, ja meg ezzel [link]
-
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #39384 üzenetére
Milyen lehet az a kopel, ha a civic is jobb 😂
-
BigBlackDog
veterán
Ma napra megnyertem a családi A Zafirát az UFO Civic helyett. Hát, sohatöbbetnemakarom!
Persze, volt előnye is; nem melegedett a belseje annyira fel (gondolom a gyárilag sötétített hátsó szekció és az ezüst szín a feketével szemben jelentős előnyt ad ezen a téren). De!
A gázpedál alacsonyabb fordulat mellet csak valami jelképes gyerekjáték, ami a kijelzőn kiírt aktuális fogyasztási érték növelésére szolgál only. Ha mégis kicsit odalépek és elkezd a fordulat 2000 fölé felmászni, akkor már megindul a hajó, de olyan hangot, vinnyogást ad ki a motor magából, hogy inkább már kapcsolja is az ember a következő fokozatot. Így 50-es tempónál már ötösbe is került a váltó és bumm ebben is marad 100-ig. Többet nem akartam erőltetni, annyira azért éreztem stabilnak.
Az üléspozíció tiszta teherautós volt nekem, a kormány szerintem igazából csak a funkcióját ellátni van bent az utastérben, kényelmes elérésről nem beszélnék.
Ráadásul még hullámzik, ring ide-oda az egész kaszni. Autópálya -30-as korlátos- felhajtónál, amibe a Civickel bemegyek simán 35-40-es tempóval (és még úgyis azt érzem, hogy csak feltartom a sort, menne ez gyorsabban és még bőven biztonságosan is) a Zafirával örültem, hogy 30-nál ott marad, ahol én szeretném.Na jó, biztos csak én szoktam el, de pár hónap Civicezés után nagyon nem pálya egy ilyen, egyterű jellegű izé.
És igen, mindkettőben az 1.8-as szívóbenzin van.
-
Skillet
addikt
08.04 oké! +1
Viszont kár, hogy nem a subaruval jössz!(#39367) kornelka
Ha már? A japanracing sem japán! Lengyelek csinálják. És nem hinném, hogy brutál minőség. Azt sem mondom, hogy fostos... de azért elájulni nem kell tőle. MAK ugyanolyan jó lesz, ha az jön be neki.
Azt mondjuk hozzátenném, hogy egyetértek abban, hogy japán felni kellene a gép alá!
Persze, sokan nem osztják ezt az értelmetlen nézetünket(#39369) hülyegyerek
Japanparts? Na az egy kicsit más!
Japanracing-ről volt szó. -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Tippeket kérnék:
Most vettünk egy N16-os Almera Sedant. Tök jó volt minden vele, ami nem tetszik:
- nyekereg valami hátul, de brutál módon. Olyan hangja van, mint mikor becsuksz egy kenés nélkül mozgó ajtót, tehát ilyen nyekergő hangja van. Ha full egyenes helyen állok van hogy egyátalán nincs hangja, ha nem egyenes a terep akkor meg baromira hangos, de tényleg.
- váltó közvetíti az erőhatásokat, tehát ha motorfék működésbe lép, de rögtön rálépek a gázra akkor érzem hogy mozog a szerkezet. Ez ilyen lehet, vagy váltótartó gumibakok cserére érettek?
Köszönöm! -
Kornel
veterán
válasz
BigBlackDog #39379 üzenetére
Pu.
-
Kornel
veterán
válasz
hülyegyerek #39363 üzenetére
Szerintem még szebben is fog állni.
De ez a MAK nem valami erős, nem?
Ha már Honda, legalább valami JapanRacing felni kéne alá 😉 -
Brumi˘
addikt
válasz
hülyegyerek #39357 üzenetére
Ha egyforma a két felni szélessége és csak az et-ben van eltérés, akkor valószínűleg el fog még férni.
-
Kornel
veterán
válasz
hülyegyerek #39361 üzenetére
Linked van azért?
-
EQMontoya
veterán
válasz
hülyegyerek #39357 üzenetére
55, anyám, mi az?
Egy centinek illenék belefernie, de rá kell próbálni. -
hülyegyerek
addikt
Sziasztok. Felninél a gyári et számhoz képest mennyit lehet eltérni ? A gyári felnié 55, de ami nekem tetszik, csak 44-es.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur #39346 üzenetére
Milyen betétet vettél hozzá?
-
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur #39346 üzenetére
Akihhez én vittem, az magától lemosta fektisztitoval, nem is kértem.
Néztem is, eddig még nem láttam ilyet.
Most már értem mi volt az oka -
Motion_Blur
félisten
Köszi a válaszokat!
Akkor veszek féktisztítót átfújom + letörölgetem. Nem bízok én már egy szerelőben sem. Mondjuk a fékcseréről tuti hogy számlát kérek, így ha baleset történik a fék miatt nem engem csuknak le. Na jó, ez már lehet hogy hülyeség, de így van sajnos.. ha nem tudod számlával/munkalappal igazolni a munkát akkor a tulajé a felelősség az esetleges okozott balesetért.
-
Pecc
őstag
válasz
Motion_Blur #39341 üzenetére
Be van kenve, hogy ne rozsdáljon be idő előtt. A szerelő mielőtt felrakja, tisztitsa le róla szvsz. Kolléga is nemrég rendelt egy szettet ekkora méretben az is ilyen volt.
-
Richard!
addikt
Úr Ysten de hülyén néz ki ezzel a címmel...
-
tomcsi23
veterán
Kocsis?!
Motion_Blur: milyen tárcsák pontosabban? Mert egy ideje feketére vannak lekezelve elvileg. Persze előbb kiszórják a régi készletet.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
diablo1984 #39328 üzenetére
Nem kell.
-
diablo1984
veterán
válasz
Motion_Blur #39329 üzenetére
a szerelő majd a helyén féktisztítóval lefújja és áttörli és annyi. azért van olajozva, hogy a dobozban ne rohadjon el!
-
Motion_Blur
félisten
Megjöttek az EBC tárcsák + betétek.
A tárcsa egész felülete vékony rétegben mintha műszerolajos lenne, még a szaga is olyan + ebbe az anyagba por van ragadva. Megtisztítsam mielőtt odaadom a szerelőnek?
-
diablo1984
veterán
válasz
roberto211 #39326 üzenetére
eredet vizsga még a külföldi autókra nem kell?
-
Kornel
veterán
válasz
roberto211 #39326 üzenetére
A vagyonszerzési illeték se kevés, majd 100k.
Összesen 210k korul megvan, végülis nem egy horribilis összeg. -
válasz
diablo1984 #39320 üzenetére
Csak azt mondom ami láttam
Magyar dobozos nem állt az út szélén akkor.
-
tboldi
nagyúr
Hegyeshalmi kishatáron szúrópróbaszerűen ellenőrizhetik a nagyobb (főleg dobozos) járműveket, a személyautókat engedik simán. Legutóbb bankrablás volt Gols-ban, azért állítottak meg mindenkit és volt torlódás.
Apum ott dolgozik (mármint Gols-ban), naprakész vagyok.Autópálya passz.
-
-v-
addikt
válasz
diablo1984 #39313 üzenetére
Nem erről beszélek, múltkor nekiálltak minden teherautót ellenőrizni vagy mi, és km-es sor állt az M1-en .. ez van még?
(#39316) roberto211: ok thx
-
-v-
addikt
válasz
roberto211 #39306 üzenetére
Osztrák határon szopatják még a népet ezzel az ellenőrzéssel?
-
Kornel
veterán
válasz
roberto211 #39308 üzenetére
Hozz nekem egy kizashit 😂
-
roberto211
őstag
válasz
diablo1984 #39307 üzenetére
Nem magamnak hoztam ezt. (G3) Magamnak majd oktoberbe kb hozok vmi normalisat addig jarkalok azzal amik lesznek..
Ez se rossz amugy csak belsőre kicsit fapad. Elektromos napfenytetot mondjuk elveztem
Magamnak nem tudom meg mi lesz benne van corsa is amugy ja..
-
diablo1984
veterán
válasz
roberto211 #39306 üzenetére
corsát hozol végül?
-
roberto211
őstag
Ki lehet ilyen szerencsés ha én nem?
Linz utan rendőr elém jön,villogó fel,osztrak polizei,megálltam utolsó pillanatok forogtak le életemből na mondom tuti export rendszám miatt állitottak félre,forgalmi rendszam bukta,minusz garantalhato,autopalya szelen senkit se tudok hívni. Kiszállt az öreg, fiatal csavo meg elkezdte b@szkodni a verda ajtaját,erre fel hál istennek csak az volt a baj.,hogy vezetes kozben muszaj volt egy hívást ejtenem, pont meglátták. Először mondta 80 euro,mondom előbb tankoltam van kb 40 euro nalam. Sűrű bocsanatokat kertem , vagy 5x, aztan mondta oke adjam oda ami nalam van. Adtam neki 40 eurot latta h tenyleg csak annyi kp m van erre fel visszaadott még 10 eurot h legyen nalam az útra. Vegulis mikor mar beszallt megnyugodtam de paraztam elegge. .
-
Kornel
veterán
Egész lement az ára kint a kizashiknak.
Itthon egy sincs eladó 😂
Qru: ha kicsit erősebb lenne, még kéne is 4x2 MT változatban
Mondjuk a manuális váltóval 7,8 alatt így is megfutja a 100-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest