- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#48584626 #321872 üzenetére
Igen de milyen szempontból? A rendszámom alapján a futásom meg nem az? Hogyne..
Az eladásokat illetően előző CEIC + [link] alapján nem mondanám.iZol92 Nem is azt mondtam minden rossz ami új.
Corsa02 Az a turbó mondjuk kegyetlen mennyit futott...
Nem értem ezeket miért nem lehet kiadni, mióta tudom volt DMF cserélve 220k-nál (kuplung + kinyomoval együtt) azóta én is nyugodtabb vagyok mert azt tudom nem fog legalább kiesni alólam.
Nem az a baj ha valami megfutotta a maratont az a baj he nem tudom mi volt benne már összerakva és mi az amit nekem kell.
Saint volt talán innen jogász régen, lehet tudna egy okfejtést a GDPR-t illetően mutatni miért is annyira érzékeny adat az előélet... ha rendszám alapján van futás, ugyanígy a baleseti előzményeket is szemle fotókkal együtt kötelezően hozzáférhetővé kéne tenni végre.Qru Tehát csak nem találkozik a piac és a gyártó valamilyen szinten. Árulhatom én a világ legjobb cuccait ha elmegy mellettem az idő a toptech szemszögéből és túl drága leszek az alsó harmadnak... mintha máshol is láttuk volna már ezt, oh wait.
Igen tudom a Merci szállt ki csak ugye valami ott is eltört ezek szerint mert emlékszem, hogy régen még a hiénák is tyúklábassal ácsorogtak Ferihegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged