Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz #48584626 #321872 üzenetére

Igen de milyen szempontból? A rendszámom alapján a futásom meg nem az? Hogyne..:D
    Az eladásokat illetően előző CEIC + [link] alapján nem mondanám.

iZol92 Nem is azt mondtam minden rossz ami új. :N

Corsa02 Az a turbó mondjuk kegyetlen mennyit futott... :DD Nem értem ezeket miért nem lehet kiadni, mióta tudom volt DMF cserélve 220k-nál (kuplung + kinyomoval együtt) azóta én is nyugodtabb vagyok mert azt tudom nem fog legalább kiesni alólam. :DDD Nem az a baj ha valami megfutotta a maratont az a baj he nem tudom mi volt benne már összerakva és mi az amit nekem kell.
    Saint volt talán innen jogász régen, lehet tudna egy okfejtést a GDPR-t illetően mutatni miért is annyira érzékeny adat az előélet... ha rendszám alapján van futás, ugyanígy a baleseti előzményeket is szemle fotókkal együtt kötelezően hozzáférhetővé kéne tenni végre.

Qru Tehát csak nem találkozik a piac és a gyártó valamilyen szinten. Árulhatom én a világ legjobb cuccait ha elmegy mellettem az idő a toptech szemszögéből és túl drága leszek az alsó harmadnak... mintha máshol is láttuk volna már ezt, oh wait. :D Igen tudom a Merci szállt ki csak ugye valami ott is eltört ezek szerint mert emlékszem, hogy régen még a hiénák is tyúklábassal ácsorogtak Ferihegyen. :K

Új hozzászólás Aktív témák