- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Egyed egy B6 Passat, inkább ideírok mint a saját topikjába, mivel a probléma "univerzális".
Tükörfütés problémák. Jött a hideg, szerettem volna használni, de nem mindig kapcsolt be. Elsőnek a két tükör lapra gyanakodtam, de volt mikor elindult, így ezt ki is zártam. Aztán nem indult el csak a jobb oldali. Tükörkapcsolót is kicseréltem, hátha az a probléma. Nem segített rajta és elvittem egy autovillamosságihoz. Azt mondta a két tükörlap lesz a probléma, mivel a fűtés bekapcsol, addig meg ameddig kell, majd kikapcsol. Bal oldal szinte hideg volt, a jobb oldalinál pedig egy ponton volt a meleg. Vettem gyorsan két lapot, ma reggel ki is cseréltem, első indításnál háááát langyosak voltak a tükrök. Rá 1órára elmentem a boltba, be is kapcsoltam hogy működik -e, de nem. Jég hidegek voltak a tükrök. Kábelszakadás lenne? Neha amúgy megy, 10-ből 1x ha bekapcsol, akkor sem melegíti fel annyira tükröt mint kellene (szerintem).
Ki mire tippel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Netflix
- Eredeti játékok OFF topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- LEGO klub
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Asus Rog Strix G16
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged