- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #166764 üzenetére
Találtam VIN dekódert de abból sem derül ki. Na mindegy.
#nincsbennetarcsi
-
Gaben92
őstag
Jó rég voltam erre (sok a meló), de látom nagyon megy a TC blokkolózás.
Úgy látom átírták a scriptet, hogy nehezebb legyen blokkolni. ABP már nem tudja (inline script-et nem tud), de uBlock Originben 10mp.
Szóval akinek uBlock Origin van annak Beállítások->Saját szűrők és ennyit kell hozzá adni:
totalcar.hu##script:contains(adblock)Aki meg ABP-t használ uBlock helyett az váltson.
Valahogy személyes ügynek tekintem a dolgot. PH!-n nem blokkolózok mert annó szépen megkértek. TC-nek meg saját adblock hibabejelentője van, ha valakinek sikerülne megfogni a scriptet.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Coyot
őstag
-
Coyot
őstag
válasz MasterMark #166789 üzenetére
Konfigurálni kellene ;)
Permissions
Read your browsing history
Display notifications
Modify data you copy and paste
és ezt megteheted hogy domainekre sorolod fel. Fájlokhoz pedig egyáltalán nem fér hozzá, ha nem akarod. Innentől vitaindító, hogy mi a túlparázás.
Akkor kel félni tőle, ha megváltozik a plugin tulajdonosa és jön az update.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
molnarpeter
nagyúr
válasz kisza25 #166791 üzenetére
Addig kell fúrni, amíg nem aktuális a víz, ami belül rohasztaná, így ki tud folyni. Plusz sokszor két réteg van, nekünk a közép dobnál a külső palást kezdett rozsdásodni jobban, viszont ezt le lehet venni külön róla (ha nem fúj ki a belső réteg, ugyanúgy jó).
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz molnarpeter #166790 üzenetére
Ok, még nem aktuális, de ahogy néztem az lesz, majd addig még kitalálom
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
Most erről jut eszembe, ha a gyári dob cserés és szeretnék helyette egy finom hangú sport dobot, mert az nem rohad szét olyan gyorsan, akkor abból van olyan ami simán rá rakhtó, vagy kell műszaki, vagy hogyan van ez
-
Coyot
őstag
-
nagyúr
válasz sugarforce #166779 üzenetére
Egyetértek.
HVG-n ugyanaz: Szegeden is lecsaptak az utcai autóversenyzőkre.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
fant0mi
őstag
válasz MasterMark #166770 üzenetére
Mobiltelefonon az Opera bongeszo sajat reklamblokkolojara nem hisztizik.
-
tboldi
nagyúr
Nekem ez nem megy.
#mypcistoofast
-
MasterMark
titán
válasz Kickass #166771 üzenetére
Megírtam már nekik, hogy nálunk is DNS szűrés van, és nem lehet csak az ő oldalukra kikapcsolni. (Technikailag sem lehetséges úgy értem.)
De nem válaszoltak.
Pedig javasoltam nekik, hogy hosztolják a reklámokat a saját doménjük alól, akkor nincs gond.
bulikavagyok: Megpróbáltam most megnézni, mert először nem néztem meg, de most már azt írja az oldal karbantartás alatt.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
sugarforce
addikt
válasz bulikavagyok #166769 üzenetére
Lehet kicsit szélsőséges , de annak autót se adnék többet a segge alá, aki ilyen gumikkal az utakra merészkedik...
De a képek alapján ezek nem az igényes "tuning"-jóskák voltak. -
szimi57
őstag
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
nagyúr
-
-
brumi1024
veterán
válasz bulikavagyok #166773 üzenetére
Nekem a pirosra festett dobfek a szemelyes kedvenc
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
És mi a helyzet a fényképekkel, azokat is meg tudod így nézni?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Kickass
őstag
Haaaat bazzz, de azt nalunk a ceges vpn miatt is dobja. Azota nem is olvasom oket....
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz bulikavagyok #166769 üzenetére
Ha elég gyorsan lestoppolom az oldal betöltését, akkor nem dobja ki a hisztiboxot.
Switch Tax
-
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
Rendes ez az Magyar Autóklub, küldtek levelet arról, hogy tájékoztatnak az autóm műszaki érvényességének lejáratának napjáról és előzetes bejelentkezés után várnak szívesen.
Ajánlgatják, hogy legyek a tagjuk; van MOL Partner kártyájuk is.
Csak!
"Kedves Klubtagjaink, Ügyfeleink!
A MOL Zrt. 2020.05.12-én kelt levelében értesítette a Magyar Autóklubot, hogy 2020.04.1-től felfüggeszti a Partnerkártya termékük kibocsátását a még előre nem látható gazdasági következményekre hivatkozva.Mindent megteszünk azért, hogy a márciusban igényelt MAK-MOL Partnerkártyák mihamarabb megérkezzenek Klubtagjainkhoz.
A már átadott és használatba vett kártyák kedvezményfunkciói továbbra is biztosítottak, rendben működnek.
Magyar Autóklub
Budapest, 2020.05.15." -
kisza25
félisten
válasz Tsebacsi #166763 üzenetére
Az attól függ, hogy megéri gyártani nekik, vagy nem
Egy kona 11,2M Ft, kapnak érte 11M Ft-ot, akkor még kellene haszonak lenni rajta, az más kérdés, hogy Magyarországon eladott ~100db-al van értelme foglalkozni. A fiat is simán kivezette a 7 üléses autóit, hiába volt rá itt kedvezményAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
nagyúr
válasz kisza25 #166760 üzenetére
Lenne értelme egyes EV modellek áfáját csökkenteni pl, és akkor beférnének a határ alá... Bár ez szerintem nem érdekük.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Tsebacsi #166757 üzenetére
Nem tudom, de így nem sok autó felel meg, van egy pár 11,xxx M Ft-ért amit akciózni kellene, hogy bele férjenek, vagy plug-in -re is érvényes kell, hogy legyen.
Amúgy meg kb 3-4 autó van full elektromos 11M Ft alatt
Smart eq fortwo
Mini coper se
Mazda mx 30
Honda e
Zoé
E up (nem kapni)
Citigoe(nem kapni)Kona 11,2M már kilóg
Corsa 11,4M
Hyundai ioniq 11,3M
E 208 11,5M
Golf 11,6M...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
kisza25
félisten
Elektromos autó támogatás
Spoiler: 11M Ft alatt 2,5M Ft támogatás[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
válasz tboy93 #166752 üzenetére
Szerencsére nincs rozsda az Accord alján, de elgondolkoztam, ha hosszabb távon akarnám megtartani, érdemes lenne-e megcsináltatni rajta az alváz és üregvédelmet.
Azért amiket olvasok (itt is) az új autók kapcsán, olaj és vízfogyás, vagy a csörgő, zörgő belterek, hát afelé hajtanak, tartsam csak meg szépen a mostanit még egy jó darabig. -
Qtya123
őstag
válasz nandow #166749 üzenetére
Nem tudok pontos árat, mert volt szélvédőcsere, egy kis lakatolás és tető fényezés is, de úgy rémlik, hogy maga az alváz+üregelés úgy 150-180e körül lehetett.
Itt van az anyagok egy része, amivel dolgozott, de nekem minőségben ez nem mond sokat, mert nem értek hozzá: [kép]
[link][ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz nandow #166746 üzenetére
Nincs jelentősége a kérdésnek, mert attól a perctől kezdve, hogy lefújják alvázvédővel bukja a 12 év átrozsdásodási garit, függetlenül a szervizeléstől.
Dluinet: Csak egy google-ba beírt random képet linkeltem, szóval nem tudom kinek a munkája.
Én a Gustavsson Carosserie műhelyben csináltattam, ha már szóba került, akkor be is mutatok pár képet a saját autóról:
[kép]
[kép]
[kép]Qru: Jaja megy rá neki az alváz+üreg. A Rusztikánál akartam anno én is csináltatni, de akkor épp szünetelt súlyos betegség miatt és gondoltam is, hogy az egy végleges zárás lesz.
Faternak Pécsen próbálok keresni normális alvázvédős szakit. Nem igazán megoldható logisztika neki, hogy felhozza Budapestre, itt hagyja 2-3 napig és újra feljöjjön érte.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Qtya123 #166744 üzenetére
Szuper! Akkor érdemes megcsináltatni. Sajnos a Rusztika Bt lehúzta a redőnyt. Róluk olvastam, hogy jók még, de nincs velük személyes tapasztalat: Dinitriolos alváz-üregvédelem
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nandow
aktív tag
válasz Qtya123 #166744 üzenetére
Én más márkánál olyat hallottam, hogy nem muszáj az időszakos szervizeket (olajcsere stb.) ott csináltatni, csak meg kell jelenni évente, hogy pecsételjék a megfelelő korróziós oldalakat a szervizkönyvben, és akkor él a 12 év átrozsdásodás elleni garancia. Suzukinál nem tudom, hogy van, érdemes lehet erre is rákérdezni.
-
Qtya123
őstag
Na megvan a Suzuki válasza alváz+üregvédelemmel kapcsolatban.
Nem bukik a 3 év gari, szóval szerencsére ők is a megengedőbbek közé tartoznak.Persze hangsúlyozták, hogy így a 12 év átrozsdásodási gari bukik és azt érdemes lenne nem elveszíteni (persze, jó is lenne nekik, ha 12 évig márkaszervizbe hordaná apám) és jöttek azzal, hogy ezek a gyárban teljes körű alvázvédelmet kaptak.
Nekem ez jelenti a teljeskörű alvázvédelmet: [kép]
Ettől meg sajnos messze van minden gyárból kigurult autó az üregvédelemről nem is beszélve. -
nagyúr
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz parandroid #166733 üzenetére
Was ist MKK?
-
nagyúr
válasz parandroid #166727 üzenetére
Lehetőleg csak Bilt Hamber autómosó cuccokkal mosasd, akkor nem fog rohadni.
Alvázmosás után az alját, féktárcsákhoz és felfüggesztéséhez: bilt hamber atom-mac (video)Ha hetente lemosod ezekkel, akkor nem fog elrohadni.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
Szuper, gratula! Szerintem jó választás volt.
Élni és élni hagyni
-
Arcképgyáros
válasz parandroid #166733 üzenetére
"Mini" és másfélszer akkora már, mint egy Fiesta.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #166687 üzenetére
És a mi márkánknál hogy megy a modellév datálás azt tudod esetleg?
#nincsbennetarcsi
-
zoo8800
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
Skyactiv.
-
-
parandroid
félisten
válasz bulikavagyok #166716 üzenetére
Köszi, már megvan, Mazda 6 lett. Skyactive G-194.
Így 1000 km után kevéssel jó választásnak tűnik. Az automatát még szokom, de alakul.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
VW Jetta levegő szűrőt akarok venni. Melyik kell? Sima vagy a másik ? Hideg klíma zóna most az mit akar jelenteni?
-
Peter.70
addikt
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Magyarországon jelenleg melyik a legajánlottabb autóriasztó cég? Speedzone egyik videójában láttam ezt a Gorilla S10 rendszert, de nem vagyok jártas a riasztó rendszerekben.
-
Arcképgyáros
válasz parandroid #166714 üzenetére
Stinger beltere más eléggé más, mint az optima, nyilván a műszerek hasonlóak egy márkán belül, de a kialakítás más.
Azon ritka autók egyike, amiben kényelmesen elférek, főleg úgy, hogy tetőablakos. Volt nálunk több változat is a v6-ost pár hétig nyúzhattam is mielőtt eladta a KIA a tesztautót. Kajálni szépen kajált (17l volt az átlagom), viszont azt hozzáteszem, hogy délutánonként meghajtottam minden nap szépen. 2 negatívumot lehet neki felróni szerintem: a kamu légbeömlőket, amiket nem is értem, hogy miért nem nyitottak meg, illetve azt, hogy halk. v6 létére ha nem taposod, akkor gyakorlatilag hang nélkül gurul, ha sajátom lenne, tuti cserélném a gyári rendszert alatta. (Na meg talán azt, hogy az EUban a v6hoz fixen AWD, ami néha érdekes dolgokat csinál)
Anyaghasználatban biztos bele lehet kötni, a tesztautóban volt ~30k km, gyilkolták rendesen, a fékek már vállasok voltak, viszont a beltér még egyben volt. Nekem ennyi elég, bár én nem izgulok különösebben a prémium beltérre.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
atee_13
őstag
Üdv!
A GM féle 1910 cm3 150 LE motorok hátulütői/problémái érdekelnének. Elősorban amik a SAAB okba kerültek. Alapjában véve nem sok jót hallottam róla tartósság szempontjából, de menettulajdonságokban optimálisnak tartják. Meghallgatnék minden infót/tapasztalatot ami van.
-
nagyúr
C-osztály T-modell, esetleg CLA Shooting Brake? A C-osztály már lassan kifutó modell lesz, szerintem lesznek rá jó akciók. 11-12M körül mondjuk most is elérhető mindkettő. Egyébként mennyi a keret? Sry, de nem követtem végig a beszélgetést. Amúgy még ezt a konkrét autót ajánlanám ha nagy méretű prémium kell, de ez nem kombi. Mert ha jól értettem kombit szeretnél, ugye?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
kisza25
félisten
A stinger pont ilyen és az egyik legjobb ár/érték aranyban, azt még kihagytam, hogy a stinger 5 ajtós
Hasonló árban, modern belsővel, szép külsővel, élhető motorral, az alfa Romeo giuliaAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
parandroid
félisten
válasz kisza25 #166712 üzenetére
Köszi a pontosítást, rbalint is rámutatott.
Én a prémium belsőt kerestem valami modern külső megjelenéssel, meg egy élhető motorral, középkategóriás méretben, így kerültek ezek képbe.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
brumi1024
veterán
-
kisza25
félisten
válasz parandroid #166707 üzenetére
"Ugyanaz az alap, motorok, ülések, beltér, csak másmilyen a hátulja."
Mondjuk itt pont nem, nem véletlen 7M vs 12M az induló áruk
A stinger prémiumot célozza, prémium belső anyagokkal, hossz motorral és hátsókerék hajtással és ahogy írtam 200-366 lovas motorokkal, az optima meg egy kereszt motoros, elsőkerék hajtású családi autó, 136-238 lóerő
Ha szerinted ezek semmiségek, ennyiből minden autó ugyanaz.
rbalint88 megelőzött[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz rbalint88 #166709 üzenetére
Na, megint tanultam valamit. Mindegy, a lényeg, hogy a Stinger tetszett, de nem ilyen autót akartam, szóval közelebbről nem néztem meg. Optima meg nem volt. Ceedet nagyon rám sózták volna, de az meg nem tetszett. Ettől még akár jó autó is lehet persze.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rbalint88
addikt
válasz parandroid #166707 üzenetére
Azert a stinger es az optima nagyon mas kavehaz. Elobbi egy premiumot tamadni szandekozo, hosszmotoros, alapvetoen hatsokerekhajtasos (hyundai genesis platform) feljebb pozicionalt auto, az optima meg egy tisztes iparosmunka elsokerekhajtasos, keresztmotoros platformon.
A peldanak hozott 120-as es M2 BMW ugyanarra a platformra epul, csak utobbi kicsit tultolta a kokszot. -
AMD Power
titán
Jó reggelt!
Alvázvédelmet milyen árban van mostanában (Bp - Pest megye)? Átlagos autó méretre. Astra/I30 5 ajtós. -
parandroid
félisten
válasz kisza25 #166706 üzenetére
Miért az astra kupé, meg kombi ugyanaz az autó? Vagy a bmw m2, és a 120? Persze, csak más motor, felszereltség, meg karosszériaváltozat. Szalonban előre beleülni kb mindegy, a többit meg majd konfigurálod. Ugyanaz az alap, motorok, ülések, beltér, csak másmilyen a hátulja. Nekem kombi kellett, hogy a kutyákat be tudjam tenni, de így is egy csomó szedánt kipróbáltam, ha az volt épp tesztautó. Kiánál csak a stinger volt kirakva, meg a ceed / pro’ceed, utóbbi kettő kicsi volt, meg nem tetszett, ez úgy belülről bejött volna, mondták, hogy ez kombiban az Optima, de már nem kapható, úgyhogy kicsit még beszélgettünk, aztán eljöttem.
p
-
kisza25
félisten
válasz parandroid #166705 üzenetére
Optima és stinger ugyanaz az autó?
Az optima egy családi sedan/kombi.
A stinger meg egy GT (Gran Turismo) 200-245 és 366 lóval[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz kisza25 #166702 üzenetére
Ja, az az, Optima, más a neve, de ugyanaz az autó. Hyu-nál meg i40, de már az sincs. Mondjuk a relatív gyenge szívó benzin miatt is húztam a szám, amúgy is a dízelt ajánlgatták, az meg nem kell. Sajnos mindenki a suvra megy már, az egyterűek után most a középkat kombik is szép csendben kihalnak.
p
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest