- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Zizmand #296880 üzenetére
Elsőre röffent és szépen felmászott a futóra. Csak nem lesz nagy a baj.
Szomszéd dzsuvája annyira szép a képen.Reggel volt is egy jó körünk, hogy méé állunk oda (autója sincs). "Utcán ott állunk meg ahol akarunk, amíg meg mi takarítjuk a parlagfüved és az utcafrontod addig ugyan ne álljunk már ezen le...
"
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Zizmand #292366 üzenetére
Bontott fehér lökös, fújva, olaszországból postázva az rrr.lt-n keresztül.
Mióta ismerem az oldalt, sajnos egyre több marhaságot akarok megrendelni Gyári, 19-es GT felniszett, GT első lökhárító, GT ülések, nagy hifi.
Csak sajnos a legtöbb dologra bőven 100-200 euró felett van csak a posta -
tboldi
nagyúr
-
6030D
addikt
válasz
Zizmand #283208 üzenetére
Gyertek falura.
Vácon szerintem van 10 használós Corsa B, ebből kettő közeli ismerősnél. Nem tudom hányszor lakatolt, de mindkettőn színhelyes küszöb van. Calibra néha van egy, 5-6 éve még napi szinten mászkált egy lerúgott V6.
Pár éve meg volt egy sárga Pontiac GTO, ami ha jól értem ugyanaz, mint a Monaro. Van egy srác, aki amerikai vasakkal hobbizik, most éppen egy ezüst Cadillac halottaskocsival jár. -
Dare2Live
félisten
válasz
Zizmand #278326 üzenetére
Ha országúton 60 alatt maradsz simán bemegy az 4liter alá...
btw nekem is van most pár Balatonos (Szfvár-> Balatnofenyves és vissza) tesztköröm amikor ráértem és jó volt a podcast nem siettem és mindig visszaérkezésnél uott tankoltam. Így:
Kia Venga 1.6 óra valós
130-135el 7.5liter/100km
110körül 6.2liter/100km
90-95ös kamionos tempóval 5.3liter/100kmMég tavaly néztem valós 165-175km/hs fogyit az 12liter felett van. Szfvári városi 10kmes dugozással 11liter körül van. BPn a 15+at is össze lehetne hozni.
A minimumom pedig egy Szfvár Sárbogárd Pécs lett ahol országút 80, falu 50el tötyögtem és 4.6 lett a vége. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Zizmand #274774 üzenetére
Ne is mondd, Bubinál is marha mélyen van a gáz és magasan a fékpedál (meg a kuplung is). Egyrészt könnyen beleakad a cipőm orra ha nem a megfelelő szögben emelem a lábam, másrészt meg a H&T kb kivitelezhetetlen bokatörés nélkül.
Persze értem én, hogy azért van így tervezve, hogy a féket és a gázt ne tudd egyszerre nyomni de akkor is...Múltkor kínomban már gázpedálkiemelő toldatokat kerestem az Ali-n.
-
válasz
Zizmand #272144 üzenetére
Sajna a 16v-s motorok szerették az olajat enni.
Ez a 8 szelepes meg még csak nem is csipegeti, így 23 évesen.Én régen nagyon szerettem volna olyan papír Swift-et, pont a fogyasztása miatt. Aztán végül másképp alakult (családon belül vettünk meg végül egy F Astra-t - az még 1.4-es volt, c14nz-vel. Végül ez vezetett oda, hogy a második saját autónk is F Astra legyen, csak fiatalabb)
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Zizmand #257827 üzenetére
Ja, én meg sem próbáltam leszedni
simán ahogy ott van az autón, és egyszer kifordított kerékkel parkoltam, akkor megnéztem mi a helyzet, és sajna már megindult a romlás útján. Amilyen "drága" alkatrész, nem nagy ügy, max bosszantó, meg ugye ne kopogjon és boldog vagyok
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Zizmand #257815 üzenetére
Aminek ilyen fém kupakja van, lehet még zsírzógombot is tudsz bele faragni, akkor az új zsír kinyomja a koszos régit. Nekem inkább a porvédő gumiharangokkal gyűlt meg a bajom, pont Denckermann került fel, és ki van rajta hasadva, gyengusz anyagból lehet (de legalább lebomlik, ez is egy szempont
), viszont amíg nem kopog addig marad. Ha sok baja lenne, traktor gömbfejből faragnék helyette valamit, az pár százasért felújítható és egyáltalán, szerelhető, van hozzá mindenből külön alkatrész, nem egy eldobható valami.
-
válasz
Zizmand #257815 üzenetére
Nagyon köszi, hogy így utánanéztél! Az a baj, hogy én is kicsit beleástam magam a márkák (Meyle, Lemförder, TRW) minőségébe, és elég vegyesek a vélemények. Biztosan nem fogok ilyen zsírozást csinálni, nincs hozzá affinitásom. Most úgy állok jelenleg, hogy a Lemförderrel biztos nem lőnék mellé, az a legjobb, egyben a legdrágább is. Ez nekem jelen esetben 62K-ba kerülne a 2-2 stabilizátor és lengőkar. 30K lenne a legolcsóbb megoldás, de egyre inkább lebeszélem magam erről, mert annyira nem szeretek szerelőhöz járni. TRW lenne 49K, a sima Meyle 56K.
A lengőkarok között van nagy difi (mod: árban) a minőségek között.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Zizmand #256825 üzenetére
Ha könnyen hajtható a csavar, nincs odagyógyulva, akkor én is jobban szeretem a fixet, a teleszkóposok viszonylag nehezek egy ugyanolyan méretű fixhez képest, kissé kényelmetlen oda-vissza mozgatni. De van, hogy elkél a hosszabb erőkar, legutóbb pl. a WagonR lengéscsillapítójának kiszedéséhez használtam, mert a vellanyos ütvecsavarozó nem fért be a kerékjáratba, még kitekert kormánnyal sem.
Mágneses tálkám nekem is van több. Nagy bánatomra az aldis és a lidlis taszítják egymást, nem tudom egymásba rakva tárolni őket.
Ez amúgy a hosszabb teleszkópos.
-
válasz
Zizmand #255691 üzenetére
Köszi, na ezt nem tudtam, akkor jó, hogy kérdeztem.
Jön ez is meg a korábban kitárgyalt Pm2.5 képes Mann-filter levegő szűrő, lett volna fele ennyiért sima is, de csak sokat ülök a kocsiba viszem a családot... Ma van egy “rapid” 40%-os akció (autodoc), így gyors lecsaptam ezekre.
A héten már 30 napon belül van a műszak lejárat, úgyhogy lassan oda is elgurulok. -
Puma K
nagyúr
-
válasz
Zizmand #255157 üzenetére
Szerintem félreértette a kérdést, én nem Grandma Peter-t kérdeztem, bár lehet rá gondolt, csak beütött a sza-ab-á-lyzás. Elég sokat agyalt rajta.
I am familiar with the name "Grandma Peter", but I do not know much about him. He is a Hungarian YouTuber, who is well-known for his comedic videos and vlogs. I do not have access to his videos or his channel, but I can tell you that he is one of the most popular YouTubers in Hungary, with a large number of followers and subscribers.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Zizmand #249289 üzenetére
Kutanként eltérő a szabályozás, de általában 50 litert lehet tankolni.
Minden kútoszlopon ott van a tájékoztató szöveg.Fun fact: apámék tankoltak horvát határ előtti MOL kuton, majd Horvátországban is egy MOL leányvállalat kútján (aznap) és szólt a kutas nekik, hogy látják a rendszerbe, hogy már tankolt ma 50 litert...
-
kisza25
félisten
-
barnam_
nagyúr
-
opr
nagyúr
válasz
Zizmand #245972 üzenetére
Már írtam itt róla, szóval csak a rövid verzió: Teljes vezérlés plusz minden oda tartozó dolog csere volt vásárlás után, biztos ami ziher, és az egyik új görgő gyári hibás volt. Nem volt őszinte a mosolyom, végül építettünk egy házi iránymikrofont és azzal sikerült megtalálni, konkrétan melyik.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Zizmand #245961 üzenetére
Ne is mond... így a legnehezebb beazonosítani
Igen egy E39 csinálja ezt.Nincs semmi más jelenség csak a hang. Álló helyzetben sem a motor sem a váltó nem produkál semmit. A motortérben körbenézve szintén nem látni semmit.
A style 32-es felnik miatt be lehet látni elég jól és ott sincs semmi látható.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Zizmand #230057 üzenetére
Milyen futóműve van az ufónak?(Esetleg kép?
)
Golf ügyileg ilyesmik miatt gondolkodtam el erősen egy kartervédőn (többször leért már, úgy értve, hogy el is törött), meg valami emelő pogácsa/hosszabb rugó kombináción. Múltkori hátsó rugó törés jó alkalom lett volna, csak pont volt ingyen kapott cseredarab, annak meg az ára miatt nem nagyon volt szempont se magasság se semmi -
válasz
Zizmand #225926 üzenetére
A legfontosabb a pszichológiai hatás.
Az elmúlt 7500 km-ből min. 6500-at prémiummal mentem (árstop), lelki szemeimmel látom a csillogó szívószelepeket.
Pár kérdés megfogalmazódott:
- Az Auchan 95-ös Smart benzin miért nem árstoppos? Más lenne az alapbenzin?
- A Shell VPower Diesel miért árstoppos? Talán csak több adalékot kap, míg a többi hálózat prémium gázolaja alapból más?Régi gyanúm, hogy a puruttya MOL 95 Evo ugyanannyi adalékot megkap mint a Shell és OMV prémium 95-öse. (Ezért nincs külön alap és prémium 95-öse a MOL-nak.)
-
szőröscica
addikt
válasz
Zizmand #217572 üzenetére
Hol kell lemenni rola, hogy a szlovakoknal ne kelljen palyamatricat fizetni? Valamikor atugranek kassara egy bryndzove haluskyra vagy vprazany syrre es egy kauflandozasra, de szlovak palyaert nem fizetnek.
Szerk, most latom, hogy a hatarnal pont van kihajto. Tokeletes.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Zizmand #217561 üzenetére
Miskolcon mindig hülye helyeken tudnak traffizni. Egy időben csinálták a tapolcai úton a kis úton, ami felmegy a Lidlhez.
BTW M30 Miskolc után jó lett? Forgalom mennyire van már?
Szerdán mennék Encs-re és ha M3-M30-n megyek is 1,5 óra az út, mintha főúton.Előbbi 145 km, utóbbi csak 76 km
-
Magnum_
nagyúr
-
válasz
Zizmand #199700 üzenetére
Igen, ez az, úgy is megtaláltam mint vad/áruszállító rács. És ez legális? És tehetek rá bármit, csak kössem le? Vagy hogy néz ez ki?
Gondolok itt arra, hogy babakocsi összecsukás nélkül, vagy saját bevásárlókocsit felrakni és hazavinni kipakolás nélkül, esetleg cuccot szállítani lespaniferezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged