- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
szimi57 #331295 üzenetére
Pedig részben de. Ha nincs egy egységes szabályrendszer (pl kresz), amit mindenki betart, abból (közlekedési) káosz lesz (tudom az indiaiak azon is átlátnak, de mi halandók nem).
Ezt mondom úgy, hogy én sem vagyok szent, és mentem már többel autópályán, mint 130, de ha mindenki észnélkül 300-zal közleledik, abból jó nem sül ki.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogyha mindenki ezzel a hozzáállással áll hozzá, mint te, hogy mindent szabad, mert úgyis mindenki csal/lop, meg a főnök is...az káoszhoz, és aztán széteséshez vezet. -
pècsimunkás
addikt
válasz
szimi57 #331183 üzenetére
Az idióta Toyota nem H7- el hozta ki az Aurist,hanem HIR2- vel
.
Fogalmam sincs milyen megfontolásból.Már règen ez lenne benne: [link]
Vszont a HIR2 miatt ez ment bele: [link]Ez van🤷🏼.
Nem tudom, van- e mèg halogén világítással új autó, de nekem az Auris az utolsó, az biztos.
Egy jó kis autót, egy ócska, bóvli világítással elcsesztek.
Amikor megvettem, nem gondoltam erre.
Többet ezt a hibát nem követem el. -
Blindmouse_
aktív tag
válasz
szimi57 #331084 üzenetére
A tények makacs dolgok... neked VVS-ed van. :p
A fénye engem monitoron át is zavart, de ha neked jó, és ha szembejössz velem nem vakítasz, akkor nem probléma nekem.
-
aktív tag
válasz
szimi57 #328576 üzenetére
annyit tud az autókról, hogy egyszer meg kell venni, utána csak menni kell vele addig, amíg a rendőr meg nem állítja és le nem veszi a rendszámot
Mindenféle legális és illegális trükközés helyett nem lenne érdemesebb átbeszélni, hogy az autózás mégis mivel jár? Tény, hogy kell figyelni pár dologra, de azért annyira nem bonyolult.
-
kisza25
félisten
válasz
szimi57 #328445 üzenetére
Kinek a részéről, a rendőr nem a forgalmit fogja nézni, hanem rendszám alapján a rendszert, és hiába van a forgalmiba bármi írva, azt meg sem nézi és megbüntet és leveszi a rendszámot, amúgy már nem kell nálad lennie a forgalmi ak, ha el lesz adva akkor a vevő simán fel jelenthet, csalásért és közokirat hamisítasért. Szóval csak a haverod egy ismerőse kérdezte ugye?
-
kisza25
félisten
válasz
szimi57 #328360 üzenetére
Biztosítás miatt nem veszik le csak megbüntették és fedezetlenséget kell fizetni és új biztosítast kötni, amit csak oda lehet ahol utoljára volt
Amúgy anyós mindkettőt abszolválta idén (lejárt műszakival és lejárt biztosítassal, csak nem egyszerre)
Párom csak a biztosítást🫣
Mindegyik úgy derült ki, hogy rendőr megállította Őket -
Vismajor01
addikt
válasz
szimi57 #244535 üzenetére
Ezek mind 1 eprc googlival kiderithetők amúgy
Ha lekerül a nevedről egy autó amire biztositásod volt, és ugyanabban a kategóriában nem kerül másik akkor két évig tartja a besorolásod, utána A00 leszel.
Ha már van másik autód, akkor az új is A00-ból fog indulni. A tulaj személye teljesen mindegy. Ha átkerül az ő nevéről a tiedre akkorúj biztositást kell kötni, és mivel nem vagytok házastársak pénzbe is fog kerülni, kivéve ha egyből vásárláskor csináljátok, de lehet akkor is ezt nemtudom mi házasok voltunk.
Ha eladtad az autód, most veszel egyet de a barátnőd nevén lesz de te leszel az üzembentartó akkor természetesen megtartod a besorolásod.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szimi57 #209387 üzenetére
Jelenlegi állás szerint a veszélyhelyzet a szeptemberi ülésszak kezdetétől számított 15. napon ér véget (ami nem feltétlenül szept. 15.), és onnantól van még 120 nap türelmi idő.
szerk.: 2. bekezdés
-
-
válasz
szimi57 #184193 üzenetére
A francokat fordulhat elő. Alapvetően, ha a fénysorompó fehér jelzést ad, akkor a vonatnak tilos van. Ilyen esetekben is áthaladhat szerelvény, de csak nagyon lassan és folyamatos hangjelzés mellett (nem tudom a pontos szabályokat).
Amúgy meg ennél sokkal bonyolultabb rendszereket is meg tudunk úgy csinálni, hogy soha ne menjen tönkre kb. Ennél nem értem miért nem sikerül. -
rbalint88
addikt
-
MC Pite
veterán
válasz
szimi57 #184021 üzenetére
Meg ne vedd, röviden. Szar a chip...a többi mindegy is innentől.
Refibe próbálhatod a másikat; de fotózz alaposan és próváld ki úton. Lehet rosszabb az izzónál.
Simonjoe: köszi, de 13 éve csak olyan autóink vannak amibe két tolatólámpa kell, nem német/japán
.
De dobj majd képet milyen az izzóhoz képest, hogy világítja meg autó mögött a talajt.
Szerk: Normális az a drl+köd, állítsd be jól(!) és fasza lesz ködben. Egy (!) százalékra állítsd, ha 1,3at látsz doksikban, az nem erre a lámpára vonatkozik. -
MC Pite
veterán
válasz
szimi57 #183946 üzenetére
1, 95%ban nem 30(-40) métert világít el, hanem hármat. Úgy szart se ér. 10 méteren (10-)13centit kell hogy lejtsen.
Tizenéve használtam drlnek, természetesen nem szabályos, amúgy meg a ködlámpa útmegvilágító (lefelé visz) a DRL meg jelző fény (előre mindenfelé, mint az index).
Vagy utólagos normális drl; vagy indexből switchback verziót, ami két lemszálas, így menetjelző és index égyben. Ez nem legális utólag, de csak mert nem fizeti ki senki, amúgy előírásoknak megfelel. De a bömbikben többféle drl funkció van, kereshetsz olyat aki ezeket be tudja kapcsolni.
Vagy amit írtak 2:1, de nem olcsók.
tboldi: Tiedre gondoltam; akkor oké, lakknak tűnt elsőre.
rbalint: Érdemes fényképezővel, akár nappal csinálni fix beállítások mellett két képet az izzóhoz képest; de a legtöbb lámpában ezek csak direkt kilépő fényt adnak, a foncsorról szint vagy tényleg semmit, így kevésbé jól lághatóak. Ezt konkrátan nem próbáltam, de hasonlókat igen.
-
válasz
szimi57 #182641 üzenetére
Itt mi is tortenik, amikor a normal rendszer mar ledobta volna a radiator kupakot es tudatodra adta volna, hogy a rendszer tulmelegedett, termosztat vagy barmilyen hiba miatt?
Megvarja, mig a 180 fokot eleri es addig a motor megsul?Elvileg ez csak sima glikol, higitas nelkul, alacsonyabb hokapacitassal, ezert magasabb homersekleten megy vele egyebkent is a rendszer.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Az elektronikus szintjelző nem jelez be miatta, ahogy írták előttem is de ha nincs akkor nem gáz. Amúgy nem tűnik rossznak.
Ezt a cuccot fűtési rendszerbe is merném tenni, ott nem gond hogy nem vezeti az áramot (szomszédnak a telken fagyállóval van töltve a rendszer, így nem kell télen leengedni és nem is kell egész télen temperáló fűtést nyomni). -
BigBlackDog
veterán
válasz
Gyorsan átfutva, találtam egy ilyet; "nem vezeti az áramot". Szerintem előfordulhat, hogy ezzel nem fog az alacsony hűtőfolyadék szint jelzése működni (ha van ilyen az adott autóban).
Meg mondjuk kicsit gyanús nekem, hogy az oldalon egy nyomorult cégnév, vagy konkrétum sincs említve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged