Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurenzon
senior tag
van egy 4k UHD LG Tv-m , ami most lett 1,5 éves lesz egy hosszú pixel csík jelent meg .
Gondolok ez garanciális hiba , amit orvosolni fognak ?
Ha igen , kijelzőt cserélnek vagy mit szoktak csinálni? -
xy2003
tag
Na keresem itt a reggeli hsz-emet azt kiderült,hogy nem is ide írtam hanem a milyen tv-t vegyekbe
szóval ez lett volna.
A UH8507 és a UH7707 között a 3D és a PMI érték 2700 és 2500PMI a különbség csak?
Ha nekem nem kell 3D akkor nem érdemes a 200PMI miatt a 8507est venni?
Újabbak amik hasonló áron vannak azok gyengébb kategóriába tartoznak?szerk.
most látom,hogy még a hang.esti szerk.
most meg azt látom,hogy mm-nél megint elkapkodták a 7707-est,én hülye barom mire vártam -
Shingen
addikt
Találkozott-e már vki az én problémámmal?
Adott egy LG tv van hozzá egy droidos box (média player, androidos)
probléma a következő, boxba ez a CEC Hdmi ki van kapcsolva, tehát elvileg más távvezérlővel nem vezérelhető a box.
De a Tv bekapcsolása után a box bekapcsolódik magától attól függetlenül, hogy a távjával bekapcsolnám.Elsőnek gyanakodtam Tv táv infrája kapcsolja be mikor nyomkodom a Tv-t.
De a boxot letakartam papírral és ha a Tv bekapcsolom akkor a box is bekapcsolódik, megjelenik a bemenetek között a HDMI port.
Ha kikapcsolom a boxot, eltűnik a HDMI, de utána mikor a box kék ledje kialszik, hogy kikapcsolt állapotban van, újra bekapcsolódik.na ez mitől lehet????
-
Rossi
addikt
A Plex-nél minden alkalommal be kell jelentkezni böngészőből, vagy csak azért van ez így, mert frissített a TV-m?
Tegnap raktam össze, szóval ma nézek rajta másodszor filmet.
-
p87
senior tag
Tegnap előtt megláttam, hogy akciós volt a 55uh8507-es tv médiába és kis gondolkodás után megrendeltem, pont volt miskolci médiába, rendelés után el is tűnt, gondolom csak 1 db volt, később meg már központi raktárba se volt, és most meg az oldalról is levették.
Szerencsére nekem sikerült megcsípni.Tegnap hoztam el, be is üzemeltem, eddig nagyon tetszik, jobb mint a kiállított 49-es verzióba nézegettem 1-2hete, ott nem tudom miért volt olyan lassúcska a csatornaváltás.
Nagyon szuperül szól a hangrendszere is. -
nrb263
tag
válasz
tévelygő #82079 üzenetére
Tisztelt Norbert!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Leteszteltük mi is és valóban fent áll a probléma. Feltétlen továbbítjuk a fejelsztőknek, illetve jelezzük az accuweather felé is.
Bízunk benne, hogy hamarosan orvosolják majd a problémát.
Köszönjük mégegyszer visszajelzését.
Kérem segítse szolgáltatásunk fejlesztését azzal, hogy a lenti rövid kérdésre válaszolva értékeli a kapott választ.
Amennyiben úgy érzi a tájékoztatás nem volt teljes körű, kérjük küldje el érdeklődését újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06-1--54-54-054-es számon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
Kiss Ferenc
LG Electronics Magyar Kft. - Ügyfélszolgálat
-
tévelygő
aktív tag
Írj irányítószámot,ha csak számot fogad el. Nekem sikerült beállítani ezzel a módszerrel.
-
nrb263
tag
Sziasztok LG UH635V hez tudtok írni képbeállítást? Nem hdmi hez kábeltvhez kellene mediacarddal. Köszi!
-
kicsi007
tag
Sziasztok!
A szolgáltatómnál a hűségidő lejártával tudok venni egy LG 49UH6207-es TV-t.
Mik a tapasztalatok a TV-ről? -
nimfas
addikt
Sziasztok, lehet még LG 3D tv-t kapni valahol az országban?
webshop-ban találtam 42.. 650-est.
-
nrb263
tag
Sziasztok van egy UH535V tvm accuweatherben hogy tudom beállítani a várost? Enter city or zip code nál csak számot tudok írni abbólis egyet. Billentyűzet elő sem jön. Megnéztek nálatok jó e? Köszönöm
-
TA68
őstag
válasz
Lacielvtárs #82070 üzenetére
Sajnos akkor ez nálad valóban nem magoldás.
-
TA68
őstag
válasz
Lacielvtárs #82067 üzenetére
Az Automatikus hangerő be van kapcsolva a tévében?
-
törölt tag
válasz
tomi5244 #82058 üzenetére
A 664V most 176k-ért rendelhető a m.marktban, de nincs raktáron, viszont van nekik 50UH635V 169k-ért. Ezek is MR kompatibilisek.
xXxian A korábbi javasoltak mellé a fentieket még neked is a figyelmedbe ajánlanám.
FHD most a 49LH630V van, amit az LF652V-hez(ilyen is még van 50" LF652V egy helyen) hasonló képpel és menüvel bír. A 4K-s tévék jóval gyorsabbak a 4 magos procival. -
Rossi
addikt
Sziasztok!
49LH630V (amit a Telekom 3 hónap alatt szállított ki...), optikai kábellel van összekötve egy soundbarral.
A tv műsor hangerejét ha beállítom megfelelőre a soundbaron, akkor az applikációk (pl. Spotify, vagy Plex) hangereje baromi magas.
Erre van valami spéci beállítás?
Illetve képernyő beállításokra van valakinek egy jól bevált setupja?
Köszi előre is!
-
rzerge
aktív tag
válasz
Indiant #82056 üzenetére
Mondjuk ezzel vitatkoznék.
Nekem egy LB731 volt és utána jött az UH664v. Ég és föld a két tv közötti különbség. Sokkal szebb színek, élek, stb... és ez csak egy 664, 7es 8as széria biztos "smooth"abb.
Ez az én véleményem.Nekem pl a falon, de ezt jobban sikerült megcsinálni, mint az előző szériát, talán kicsit keskenyebb, és jobban elférnek a csatlakozók. Igaz jobb, ha mindenből "L" csatival rendelkezik az ember.
Még annyi, hogy így a falon abszolút nem látszik, hogy fehér, csak annyi hogy ezüst keretes. -
olcsii
aktív tag
a mediamarktban már lehet jopár 2017 lg modellt kapni
[link]pl az egyik
jo drágán jottek.
-
tomi5244
őstag
válasz
Indiant #82056 üzenetére
Ez most elgondolkodtatott.
Úgy vagyok vele ha már veszek legyen 4k, lehet böngésznék is rajta, viszonylag közelről és akkor már lehet lenne értelme a magasabb felbontásnak. Meg lehet 1-2 év és jön az áttörés 4k t erén. 190e körül van a 49UH664V ez ugye 4k, van ennek fullHD megfelelője olcsóbban? Blútusszal? A BT is csak azért lenne jó, mert az MR-nek az kell.
-
baandii
senior tag
válasz
Kecuhun #82042 üzenetére
köszi!
közben én is kutakodtam, itt van egy egész részletes beállítás UH8507-hez de szerintem a UH7707-hez is jó lehet
-
xXxian
senior tag
válasz
huncutka1029 #82054 üzenetére
Szia,
Köszi az ajánlást-
42LF652V van jelenleg. Ez 3D-s.
A 630 felé hajlok. Vagy érdemesebb UHD-t venni? UPC-nél nemigen van olyan csatorna, ahol ezt a felbontást ki tudnám használni. Xbox 360 sem tudja, úgy hiszem.
Köszi,
K -
huncutka1029
addikt
válasz
xXxian #82053 üzenetére
nem írtad milyen évjárat.
Az idei modellek még nem nagyon jöttek ki,
FHD már szinte nincs is.. 3D Fhd pedig már tavaly sem volt igazán, csak UHD-ban.
Az Hogy írod hogy 652-est használsz, még nem elég infó. LW, LB, LA LM, LF UF? 652.
Mennyit szánsz rá? Best buy nál es sem utolsó kritérium...
49 es méretben van még tavalyi modell. Szinte mindegyikben van Wi-fi.
4K-ban szerintem ez alá ne menj. -
Zanik
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest