- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorviGabi
aktív tag
Tulajdonosa lettem egy 55UH7707-nek, valakinek van esetleg valami tuti képbeállítása?
-
akangels
tag
válasz
mrx1212 #80298 üzenetére
Nekem ilyen van màr 2-3 hónapja kb , én teljesen megvagyok vele elégedve
Filmeket laptoprol dlna-n keresztül nézek , Youtube is tökèletes , Tv adàst pedig kàrtya modulon keresztül , plusz egy ps4 pro van mèg ràkötve. Smart fonkciók elèg gyorsak , magicremote pedig tokeletesen mukodik vele
Bàrmi kèrdès van az jöhet
-
mrx1212
tag
Ezen tévéről van valakinek véleménye érdemes ilyet venni:
LG 50 UH635V 4K UltraHD
Elvileg ha jól böngésztem akkor ez VA panel nem IPS jobb a feketéje?!
Ezen panel típusoknál is tapasztalható bevilágítás?
Vagy esetleg ezen típusok: (IPS)
LG 49 UH6507 4K
LG 49UH6207
-
huncutka1029
addikt
válasz
fzoli15 #80295 üzenetére
esetleg próbálj meg egy gyári visszaállítást a tv-n. áramtalanítsd 1-2 órára utána.
Vagy a hang beállításokban kutakodj kicsit, lehet véletlenül van elállítva.
Ha a Tv hibája lenne,akkor valszleg a tv műsoroknál is jelentkezne ez a hiba.
Esetleg próbáld végig másik USB portról lejátszani, vagy LAN-ról -
fzoli15
csendes tag
válasz
huncutka1029 #80294 üzenetére
Oké, köszönöm. Megnézem. Olyan videónál is jelen van a probléma, aminek csak egy hangsávja van.
Lehet, hogy mégis az én tévém hibás? -
fzoli15
csendes tag
válasz
huncutka1029 #80292 üzenetére
Nem 5-10 mp csúszásról van szó, hanem csak kb. 1 mp. De számomra nagyon zavaró, hogy nem úgy jár az emberek szája, mint ahogy a hang alapján kellene (eredeti nyelvű forrás, nem szinkronos). Érdekes, hogy rengeteg más eszköz képes szinkronban lejátszani a képet és a hangot, még egy telefon is. Szóval szerintem nem olyan lehetetlen feladat ez.
De mindenesetre megpróbálom más fájlformátummal is. Csak az a baj, hogy jelenleg az .mkv a legelterjedtebb, és ezzel nem működik rendesen. -
huncutka1029
addikt
válasz
fzoli15 #80291 üzenetére
Általában a bypass hangerő kiegyenlítésre jó. illetve ha egyszerre szól a külső és a saját hangszóró, akkor visszhangot csökkent.
A hang csúszás nem a tv hibája, lehet az MKV forrásanyagé is. Nincs az a tv ami automatikusan felismerné a csúszást, és külön kezelné a hang, és képsávot, hogy 5-10 mp csúszást korrigálni tudjon. -
fzoli15
csendes tag
válasz
huncutka1029 #80269 üzenetére
Köszönöm! Akkor ezek szerint nem egyedi probléma, ez ilyen és kész.
Próbáltam a sound sync-et, de nem sikerül így szemre, kézzel belőni. Hihetetlen, hogy ezt egy 2016-os smart tv-ben nem tudták rendesen megoldani és kézzel kell állítgatni.
A bypass funkció egyébként mire való? Nem sikerült rájönnöm. -
huncutka1029
addikt
ez így egy baromság!
Van az LG-nek kimenete.
Konkrétan még ebből az alap full belépő LG LH530V ből is ki lehet vinni a hangot scarton.
Kell egy ilyen RCA átalakító hozzáAz egyetlen hátránya, hogy csak az analóg hangot adja ki (TV tuner) Külső forrásét nem.
DE ezt biztosan tudja a kérdező, hiszen mielőtt kiválasztotta a tv-t, biztosan utánajárt.....Kérlek, hogy ne általánosíts! Inkább járj utána, mielőtt totál félreinformálsz valakit.
-
Dronte
aktív tag
Hali!
Ez lehet hülye kérdés, de LG LH530V-re rá lehet kötni 2.1-es hangfalcuccot, hogy a rendes tv hang azon szóljon?
Emellett bármilyen lényegi különbség van eközött és Samsung UE32K5100 között? A korábbi vélemények alapján nem jött ez át, viszont élőben ahogy megnéztem őket, az LGnek kevésbé tűnt élesnek / kontrasztosnak a képe. Lehet csak bénán volt beállítva?
Köszi!
-
Taci
addikt
válasz
#94529552 #80280 üzenetére
Bocsánat, lejárt a szerkesztés idő:
Elvileg van 14 napom (online rendelés), amin belül meggondolhatom magam, ha mégsem tetszene. Szóval ha addig találok (vagy ajánlotok) egy jobb vételt (55"-osoat szerettem volna, de egyedül az 55LH630V-t találtam, és őszintén, azt a plusz 6"-t nem éri meg a plusz 70e Ft), akkor ne kíméljetek, még 2 hétig tudok visszakozni.
-
Taci
addikt
válasz
#94529552 #80280 üzenetére
Igen, a BestBuy topikban volt (és kifutó termék, lehet, erre nem szűrtél rá, azért maradt le): [link]
Köszönöm, hogy belinkelted a tesztet, átnézem mindenképp.
A keresőben természetesen rákerestem az LF632V és LF630V kulcsszavakra is (elvileg csak a talp színe más, a "lényegi részek" ugyanazok), és láttam, hogy lassú(bb) a rendszer smart része. Nem sokat fogom használni ezt a részét, egyedül csak telefonról szeretnék majd Youtube-videókat "átdobni", arra meg várok, amíg kell, nem sietek sehova.
-
törölt tag
válasz
PainKiller13 #80281 üzenetére
Jó lehet, de minden ilyen teszt az aktuális egy db tévéről szól, nyilván a hasonló típusoknál egy minimális eltérés van/lehetséges, amit kis finomítgatással a saját szemedre majd változtatsz rajta, de egy jó alap lehet hozzá. Mint ahogy itt is kicsit mások az értékek. Még az se teljesen mindegy, hogy nappali világosban használjuk, vagy este sötétben, ahol már alacsonyabb háttérfény is elég. Linkeltek itt már tesztábrákkal való otthoni bekalibrálást, vagy megtalálod a vond által használt hosszabb leírást is, igaz, hogy az az LH630-ról szól.
-
törölt tag
Van még nekik ilyen 2015-ös tévé, origi új? Én most a tavalyi 49LH630V-t találtam csakis. Itt a 43" válozat PH-s tesztje[link], + képbeállítás is, valamint a keresőbe beírva olvashatod a találatokat. Amit tudok, 2 magos proci, lehet kicsit lassú lesz pl egy smart nélküli tévéhez vagy egy négymagos UHD-hez mérten is. Bekapcsolás utáni első alkalommal egy két menü is lassabban tölt be, már amiket én olvastam róla.
-
Diplomata
aktív tag
válasz
huncutka1029 #80273 üzenetére
Az melyik, mármint a böngésző?
Nem indult el semmi, csak a játékok meg az időjárás. 4.00.00 szoftvert ír ki a tv
-
huncutka1029
addikt
chansort progival pc-n szerkesztheted.
Általában hotelmode-ból elérhető.Általában settings, vagy home gomb hosszan nyomva (5-6 mp) amíg a főmenü újra el nem tűnik. utána pötyögd be a 1105 +OK gomb kombinációt a felugró ablakból a tv link loader opcióban a sent to USB opcióval a csatornalista kimásolható penre. és ugyanígy vissza is.
Nem minden évjáratnál elérhető ez a secret menu a gyári távval sajnos.
Ilyenkor kell egy mellicony fully 8 vagy silvercrest 4in1 univerzális távpiszka, amivel előcsalogatható
Vag a saját csatornaszerkesztőben az átugrás opcióval egyesével kijelölöd amiket nem akarsz látni. -
huncutka1029
addikt
de amugy hogy-hogy az alacsonyabb verziószámú a frissebb ?
Az úgy lehet, hogy nem a te típusodhoz, vagy régiódhoz készült tv re való a szoftver.
Nézd mg a sorozatszámodat, az összefoglalóban van segédlet az értelmezéséhez.
És nézd meg az LG oldalát, vagy ahonnét letöltötted, hogy mihez való.LG Újzéland oldalán van frisebb verzió
próbáld meg azzal 05.01.09. verziószám
a Tv beállításoknál nézd meg a régiót. Lehet át kell állítani nyugat eu ra.
utána frissíts, majd állítsd vissza Közép, vagy kelet eu-ra. -
Dreamie
őstag
válasz
huncutka1029 #80273 üzenetére
Köszönöm!
-
Cry0
őstag
válasz
huncutka1029 #80265 üzenetére
nagyobb verziószámnál is hibát írt ki
de amugy hogy-hogy az alacsonyabb verziószámú a frissebb ? -
huncutka1029
addikt
válasz
Diplomata #80271 üzenetére
sajnos nem
Elvették a YT támogatást ( flash) És netcastra nem tudom van e a te tv-d évjáratának megfelelően HTML5 támogatás. Próbáld meg böngészőből elinditani a youtube-ot.(#80272) Dreamie
Minden tv annyit ér, amennyit hajlandóak fizetni érte. Nézz körül valamelyik használt cikkes hirdető oldalon.
Az utolsó új ára kb 170.000 Ft körül volt tavaly.. Ahol még volt beragadva.
KB 65-70 ezerért talán elviszik... -
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Egy Lg47 la740-es 3 éves tv kb. mennyit ér?
Üdv.: Dreamie
-
Diplomata
aktív tag
Üdv!
Vettem ma egy Lg 32ld750 lcd tv-t, és nem megy a youtube netcast-on keresztül, létezik hozzá még valami frissítés ami ezt megoldaná?
-
Taci
addikt
Most rendeltem meg a Telekomtól egy LG 49LF632V-t.
(Már novemberben is ennyi volt az ára, mint most, de nincs szükségem UHD-ra, és bár 55"-ost kerestem, azt a plusz felárat, amennyiért találtam volna, már nem érte meg. De ha a tulajok szerint inkább keresgéljek még, kérlek, most szóljatok, hogy intézkedhessek.)
Biztosan lesz majd kérdésem, szóval remélem, segítő fórumtársakra lelek majd itt.
-
fzoli15
csendes tag
Sziasztok!
Más is tapasztalt olyat webOS 3.0 alatt, hogy videólejátszásnál a hang és a kép nincs teljesen szinkronban? Nálam egy 49LH630V tévénél USB-ről, DLNA-n keresztül és a gyári youtube alkalmazásnál is jelen van ez a probléma. Mitől lehet ez? Van rá valami megoldás?
Köszönöm! -
attis1990
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsért fordulok hozzátok, UHD HDR kompatibilis tv-t keresek 55-60" tájékán, filmnézéshez ill. ps-hez közel jó fekete plusz kicsi input lag és lehetőleg ne felhősödjön.
Nézegettem az LG 60UH7707-et. Erről vélemények? Ennél feljebb árban nem igazán mennék.
Egy samu UE48h6400-ast váltana szóval a legfontosabb h a képminőség ennél ne legyen rosszabbKöszi előre is a segítséget!
-
RockCNC
őstag
válasz
huncutka1029 #80254 üzenetére
Én is most frissítettem, 32 GB pendrive-ról engedte, LG49UH8509 és 04.30.95
-
Cry0
őstag
válasz
huncutka1029 #80254 üzenetére
verzószám: 04.01.26
friss verzió: 03:01:51 (amit nem értek hogy az lg miért lefele számozta ez 2015-ös frissítés.)
a pendrive 2 Gb-s (ez volt a közelben) fat 32-re van formázva
magyar lg oldalán találtam.
a tv-n minden beállítási lehetőséget végig néztem nem találtam frissítést se ahoz hasonlót -
huncutka1029
addikt
nézd meg a verzószámot, a tv-n és nézd meg a letöltöttét is.
Az se mindegy, melyik régióra adták ki.
a tömörített letöltött mappát kicsomagoltad az LG_DTV mappába? zippelve nem látja.
Mekkora a pendrive?
8 g-nál ne legyen nagyobb, sőt, vannak régebbi tipusú tv-k, amik frissítéshez nem is fogadnak el 4GB-nél nagyobbat.Ha nem indul el magától as frissítés, akkor a menüből manuálisan indítsd el
-
Cry0
őstag
válasz
huncutka1029 #80251 üzenetére
igen közben utána néztem meg is találtam de nemjó
leformáztam a pendrivot fat32-re de úgyse értem vele semmit se -
huncutka1029
addikt
kereső segített volna.
Fogj egy Pendrive-ot. formázd le
hozz létre egy pontosan ilyen nevű mappát: "LG_DTV" idézőjelek nélkül of course
A letöltött fájlból a .epk fált másold bele
kikapcsolt tv-re dugd a pendrive-ot
kapcsold be, a tv felismeri a frissítést, várd meg míg befejezi
a tv a frissítés után újraindul
utána válaszd le a pendriveot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest