Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• plaszy

őstag

válasz #95561216 #64026 üzenetére

Én innen vettem az 50LB561V-met, 2 év üzleti garival, de ingyenes házhoz jövős futárgarit is adnak mellé.

Alap TV, semmi fícsőr, de nekem nem is kell. A képe szép, HD adások is folyamatosak, Direct LED-es a panel megvilágítása. Az 5.1 hang kijön optikán az erősítőmre és a hangszórókra, élvezem.

2014-es modell, legalábbis a hátulján lévő matrica szerint.

Én Pécsen vettem az enyémet, de fizetés előtt, kérésemre kibontotta a srác, kitettük a TV-t az eladó-pultra, átnéztem alaposan a kijelzőt, hogy karcmentes-e...az volt, sőt a kereten még az átlátszó fólia is rajta volt. A lábak meg a táv original, bontatlan csomagolásban volt mellette.

3 nap azonnali cseregarit is adtak hozzá, tehát, ha esetleg foltos, pixelcsíkos lett volna adás közben, adtak volna másikat. Megjegyzem, hogy Pécsen legalább 6 darab volt nekik belőle. 1 volt a bemutató darab, kint a falon, meg vagy 5 lent a földön, bedobozolva. Amit elsőre választottam, hibátlan volt. :)

Tényleg annyi, hogy a doboza kicsit leharcolt, de a matrica rajta van, nem repedt, nem horpadt.

Szóval, ha nem kell nagy igényű TV, ez olcsó és jó...szerintem.

Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák