Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olasz69
senior tag
válasz Beni2360 #62699 üzenetére
Itt meg a legújabb az Lb-szériához a legfrissebb javítás ! 2505.05.00.05
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
aktív tag
válasz asturel #61519 üzenetére
Addig jutottam Xplay-jel,hogy bejelentkeztem az LG TV account-ba (amíg nem tettem, addig nem is indult el az Xplay a pendrive-ról). Aztán elindul az Xplay, és amikor be akarok jelentkezni a Plex account-tal nem találja a Plex-es médiaservert (Failed to connect to XXX (szgép neve) a bejelentkezéskor). A PC-n fut a Plex és be vagyok jelentkezve webes felületen, mit kell még tenni? (WDR 3600-as router van suste firmware-rel, ne én állítottam be)
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy egy ilyen kódolású file-t nem ismer fel a TV?
1080p.BluRay.DTS.x264
A korábbit vitte... Ez 14.2 Mbps-es.
A TV egy 42LB700V
Köszi!
-
Beni2360
félisten
Meg egy távirányító alkalmazást amivel tudod vezérelni a TV-t.még a remota is rajta van.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
TRob1
veterán
válasz petya2012 #62686 üzenetére
Tartalmat oszthatsz meg a telefonodról a TV-re.
De mivel van egy jó kis LG TV Plus app is ami már ezt is tudja a távirányításon, frissítésen...stb. kívül, a Smartshare-re már nincs szükség.(#62688) Beni2360:
De a régit, nem ezt amit itt fent említettem, nem? Vagy már erre az újra mutat (LG TV Plus)?[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Beni2360
félisten
válasz petya2012 #62683 üzenetére
Hát megnéztem,letettem az asztalra a matricát,bekapcsoltam az NFC megvártam míg kapcsolódik aztán a hátával rátettem a matricára és 2 mp belül már meg is jelent a kapcsolódási lehetőség.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz petya2012 #62681 üzenetére
Sehova nem kell ragasztani. H a telefonod NFC funkcióval rendelkezik kapcsold be és érintsd a matricához,wifi kell ha jól emlékszem.
-
petya2012
őstag
sziasztok
valaki tudja,hogy működik ez a NFC??
a tv-hez kapott matricát hová kell ragasztani,a telót hogy kell párosítani a tv-vel??köszi
-
djnyakesz
aktív tag
válasz Balázs1986 #62676 üzenetére
Na gyerekek úgy látom kirobbantottam egy vitát nem állt szándékomban! Köszönöm a támogató válaszokat, valóban ez nem ebbe a topikba való, így a másikban folytatódhat a "csata"...
Minden esetre körbejárom a témát, minden szempontot figyelembe véve!
-
TRob1
veterán
válasz kelepce #62675 üzenetére
Sztem go pl. ebbe a topikba (vagy ide), de annyiért nem kapsz valamirevaló cuccot. Hisz amit linkeltek hangfalszettet, csak az ennyi. És akkor még hozzá egy erőlködő+mélynyomó.
Én anno vettem egy 5.1es erősítőt + 2 db hangfalat. Aztán később egy centert és 2 hátsó hangfalat. Később meg egy kis mélynyomót... tehát fokozatosan. De legalább tuti jobb mint ezek a kis műanyag vmik. Persze kinek mi, ki mire használja, ki mennyit szán rá...stb.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Balázs1986
addikt
válasz vigyori78 #62673 üzenetére
Meghallgatnám élőben. Valamiért előzetesen az a kép van bennem, hogy ez a cucc képtelen szépen szólni.
Azt látom magam előtt, hogy egy átlagos, vagy akár egy kifejezetten nagynak mondható szobában is, ha halkan hallgatom, akkor azért rossz a hang, mert épp csak mozog a membrán, ha meg hangosan, akkor ekkora teljesítménnyel relatíve kis helyen ennyi hangfal körbepakolva a saját hangját veri szét.
Meg úgy ránézésre is inkább csicsás, mint minőségi érzésem van, de ez már végképp szubjektívkelepce: Az első kérdés az, hogy 75000 Ft tényleg a határ-e egyáltalán. Az illető kérdéséből úgy hangzott, hogy ha úgy alakul, belefér neki az erősítő. Ebből arra következtet az ember, hogy a cél a minőségi hangzás. Azt pedig egybeépített belépő szinttel nem lehet összevetni.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz vigyori78 #62673 üzenetére
De ez a cucc pont azoknak való akik körülötte állnak. És nem otthonra, hanem lenn a téren a graffitis falak és az égő hordó mellé. És csak akkor ha tudsz a stukkerrel vízszintesen is lőni...
szerk: sry ha valakit megbántottam. Természetesen csak poénnak szántam.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
yvsmad
őstag
válasz acampora99 #62671 üzenetére
Milyen antennád van? A földi sugárzás vételéhez antenna kell, de az nem fog menni, ha közben más kábel val bedugva a tévédbe.
Milyen szolgáltatónál ilyen csomagod van?[ Szerkesztve ]
-
acampora99
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a témában annyira nem vagyok otthon, de szükségem lenne egy kis segítségre.
Van egy LG 42LA620s Tv-m.
Szeretném rajta behozni a digitálisan fogható adókat, de akárhogy keresem, nem talál egy elérhető csatornát sem. Mivel elvileg van benne DVB-t dekóder, így az ingyenes csatornákat be kellene fognia nem?Köszönöm!
-
BBéci
legenda
válasz kelepce #62652 üzenetére
Komplett lenne, de hangminőségben meg sem közelítené azt a hangdobozszettet. Az olyan egydobozos bögreszetteknek nem sok közük van a házimozihoz azon kívül, hogy több irányból érkeznek a hangok.
Hallgattam a 9.1-nek nevezett csúcs motyót, vicc a hangja.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
asturel
őstag
válasz olasz69 #62665 üzenetére
Én is 'követem' az orosz fórumot, de nem írt senki 2015-ös modellről, illetve sajnos senki nem tud ott angolul (én meg oroszul nem). Így viszont nem merem feltenni a test fw-t, hogy nem megy a downgrade, illetve nincs feedback, hogy miben jobb/rosszabb. Sajnos odáig el sem jut a dolog, hogy lekérje az update-t, így a frissebb csomaggal nem jutok előrébb :/
[ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
válasz asturel #62662 üzenetére
Szia!
Nem tudom! Remélem majd Yogi Bear visszajelez,hogy boldogul az LF-el!
Sajnos nekem LB-m van nem tudom kipróbálni,de az infók az orosz fórumról valók!Itt egy Új a legújabb updater fájl!
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
Tibor691
tag
Teljes megelégedéssel használom már vagy 3 éve az 55LM660s tévémet.
Egy kis problémám van, a távirányítón a hangerő gombokat nagyon be kell nyomni, ahhoz hogy működjenek.
Így néz ki atávirányító:Hogyan lehet roncsolás nélkül szétszedni ezt a távirányítót? Fellelhető-e a neten ilyen video? Én kerestem de nem találtam.
Egy plusz infó:
A minap megpróbáltam egy DTS wav fájt lejátszani USB-ről. Sikerrel jártam a TV hangszórója is megszólal, illetve optikai kábellel rákötött erősítő DTS 5.1 jelként értelmezte és szólaltatta meg a hangfájt.[ Szerkesztve ]
LG OLED65G6 + 55LM660S + Alien2 + X96Max+, Tata
-
asturel
őstag
válasz olasz69 #62660 üzenetére
Volt akinek már sikerült 2015 modellen a downgrade? Múltkor már wiresharkot is belőttem, de egyszerűen nekem nem megy kérés a webszerver felé, dns kéréseket látom, viszont csak indexet kéri le (ezzel ellenőrzi, hogy van-e internet elérés), frissítés keresésekor semmi request nem megy a webszerver felé, wiresharkban se láttam :/
-
Watt25
veterán
-
olasz69
senior tag
válasz robotkutya #62654 üzenetére
Szerintem megéri feltenni!
Szinte minden fórum-lakó ezt használja már!
Az lg szerveréről származik az fw!
Nincs még fent a weboldalon![ Szerkesztve ]
-
dave182
senior tag
Hello, beszálltam a klubba egy 42LF652-vel, MVA panel, eddig nagyon bejön a cucc...
-
jansky1
senior tag
Sziasztok!
T-home által szolgáltatott HD csatornákon, ha kapcsolgatok, akkor kiírja a TV, hogy 1080(vagy i vagy p nem tudom most hirtelen), de 50hz. Ez normális, vagy nekem kell beállítani valamit, hogy 100hz legyen? 43LF632V a tv.
[ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
válasz robotkutya #62646 üzenetére
Mi már egy ideje a WebOS 1.4-et hasznàljuk!
Olvass vissza pár oldalt!
21.-e környékén jött ki a legfrissebb!PummaNem kínzás,könnyesén megy,csak a memoria hiba miatt bosszankodtam,és végre javulàs,erre Rico45 egnt írja,.....
Minek menjen még a pc is,yt-t is Tv-ről hasznàlom !
Fórumot,Tabról is tudok[ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
válasz #94529552 #62648 üzenetére
Nálam is megy!
Mikor huncutka csinàlta az első videotját az új uhd tv-vel azóta tudtam használni,akkor próbáltam és megy!!(#62645) djnyakesz Sajnos még a 2.1-et sem tudja,akkor még hangfal aljzat sincs rajta!...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rico45 #62641 üzenetére
Úgy tudom, hogy az rtlmost-os lejátszást nem támogatja a tv. Lehet, hogy ment az egyik fw-vel, akkor tedd vissza azt. De miért nem PC-ről nézed inkább, HDMI-vel?
Bogyi007 Beárazós topikban jobban értenek ehhez.
djnyakesz Nyílvánvaló hogy kell erősítő, de hogy milyen hangfalszetthez melyik lenne az ideális, az inkább ide való kérdés. -
robotkutya
tag
Sziasztok, ti hol láttok 05-ös kezdetű update-et 55UB850V-hez?
Néhány napja jelzett a tévém, hogy talált valami frissítést, akkor nem nyomtam rá, most akartam, de most meg nem lát semmit (no update available), 04.55.40. van rajta.
A hivatalos LG support oldalon ezt tudom letölteni, mint legújabbat: Software_File_(Version_04.55.55).zip 21/08/2015
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok fanatikusok!
Van egy LG 42lb650 TV-m és szeretnék most vásárolni hozzá egy csinos 5.1 hangrendszert. A kérdésem az lenne felétek , hogy ha egy ilyet vennék, akkor azt a TV fel tudná erősíteni vagy mindenképp kell vegyek egy erősítőt is?
Köszi
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Azt lehet tudni hogy a 2016-os tv-k mikor jönnek ki? Még idén vagy csak jövőre?
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
olasz69
senior tag
Én sem böngészek,csak mikor az asszonynak akartam az ***klub moston lejátszani egy műsort és kidobott a tv memohibával!
Innentől kezdve mindent feltettem,visszatettem a hivatalost de csak memohiba!
Erre ma update!
És meggyógyúlt!
Rico45 juttatta az eszembe!
sz@r a tabon írni ,laptopon legalább az küldi amit írok[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz olasz69 #62634 üzenetére
Há' mé'? Nem segítettem?
Még nem tettem fel... igaz, nincs is vagy 1 éve memo hibám. kopp-kopp (habár én nem böngetek rajta, meg jutyúb se igen, inkább csak film. Kölkök nyomatják a yt-t, asszony meg tv) De lehet felteszem, hisz eléggé frissítés mániákus vagyok minden szinten.
¤ R'n'R ¤
-
olasz69
senior tag
-
TRob1
veterán
válasz Tybike81 #62632 üzenetére
És biztos azt adod meg mindenhová amit kell? És biztos oda adod meg ahová kell? Skype és tűzfal közben kilőve?
Írj egy ipconfig - ot parancssorba, mi van az ipv4 mellett (jobb klikk a bal alsó sarokba, ott a parancssor)? Az kell neked mindenhová... (AcrylicHosts.txt utolsó 2 sorába és a tv DNS sorába)
És a žáú«Ô«ó¬Ę/online/LB730 mappából pl. a 04_45_25_RU_UA-ból másold ki a fájlt a htdocs mappába.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Tybike81
őstag
Nem tudok downgradelni segítsetek
Van egy LB671 ami wifin csatlakozik a routera és a netre. A pc kábellel van csatlakozva /win10/ . Hiába nézem meg az IP-t és adom meg minden hova ahova kell, és leszedtem a régi softwaret még se talál frissítést a tv!
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
vigyori78
őstag
Az appok megszűnését olvasgatva az LG Koreai oldalára keveredtem valahogy és elég érdekes dolgot láttam , mivel LG és TV is van benne és még jól is néz ki megosztom érdekességképpen . Amúgy All-in one PC-k de TV tuner is van bennük elég izmos hardverrel ami a talpban van beépítve.
LG All-in one PC-29V940 :
LG All-in one PC-29V950 :
-
olasz69
senior tag
-
dorkababa
aktív tag
helló
szerintetek lg49uf6409 megér nagyságrendileg 200k?
kb 2m nézési távolságra keresek vmi smart tv-t,cca 50col.
wifi,hdmi legyen benne,kb ez a lényeg,uhd nyilván nem létkérdés,full hd is ok.mit ajánlatok ebben a nagyságrendben?
köszi
-
olasz69
senior tag
válasz bferke #62625 üzenetére
valahol olvastam mintha kivették volna a böngészőből valamilyen videó nagyítást
nem lehet,hogy a flash támogatás megszűnése miatt?
A videa videók zöme nem indul.....
eddig mintha.....?(#62626) baker_ Van akinél segít,gyorsabb,stb....
attól függ,nálam nem segített!(#62624) Rico45 nálam se jött eddig a böngészőben!
/eddigi újakkal minddel kijött! /
(mármár a szerviz gondolata foglalkoztatott!)[ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
-
bferke
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő: Adott egy 9 hónapos LB671 tv. A 4.45 frissítés volt fent eddig. Több hónapig online filmeket néztünk. Pár hete, ha neten filmet néztem nem tudtam teljes képernyőre kinagyítani a videó ablakot. Aztán egyre több lett a memória probléma is. A böngésző szinte pár másodperc alatt memória hiba miatt újraindult. Tegnap aztán feltettem az 5.0 frissítést, és rendszer visszaállítást is végeztem.
Az internetelőzményeket, cookikat is töröltem. A videó ablak azóta sem nagyítható.
Van valakinek valami ötlete?Írta valaki, hogy a felesleges alkalmazásokat eltávolította. Azt hogy lehet letörölni? Sehol sem olvastam még róla? Szerintem mást is érdekelne!
[ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
Persze,más mert ez már webos 1.4 a /2.0/ -hoz nagyon hasonló rendszert kaptunk!
Csináltál teljes rendszer-visszaállítást?
Fogják még javítani,már 22 napja használtam a 05.00.04-et!
Lb731v-nA bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
TRob1
veterán
válasz Lacielvtárs #62614 üzenetére
Há' a szervijjjó tud mádzsárul is.
A Nas meg persze nem csak erre van... megy a torrent rajta (akár kukutyinból is indíthatok rá), családi képek+videók tárolása (és tükrözése másik hhd-re ha vmi gebasz ütne be)... De persze csak a filmezésre is megérné nekem. Nem beszélve arról hogy ha nem megy a gép, akkor is elérem a dolgokat pl. laposról, tabról, telefonról, mindkét tv-ről... És azért a fogyasztása is jóval kisebb mint egy PC-é
(#62616) Gtaati:
Természetesen tudom hogy sokan használják, és biztos nincs is vele különösebb gond. (Csak biztos azért kell beszüntetniük me' xar. )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
okés, Ön nyert
én bizony használom, nekem bőven elég, és olyan eCCerű mint én vagyok
nekem nem kell angol nyelvű progi - nem tudom a serviot nem használtam, még - ez teljesen megfelel...
a NAS pedig árulás
vagyis az lenne a legjobb megoldás, de ennyit nekem nem ér hogy filmezzek"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
olasz69
senior tag
válasz Benoe77 #62589 üzenetére
Szia!
Köszi a linket! 2505.05.00.05
Ez nem beta! /nem jelzi a tv-m!
Az LB-szériához a legfrissebb javítás !Remélem a hdmi-Cec hibádra megoldást nyújt!
-
TRob1
veterán
válasz Lacielvtárs #62611 üzenetére
Miér legyen meg? Te használod?!? Valaki egyáltalán használja?!?
Vannak sokkal jobbak is. Mondjuk én semmi ilyesmit nem használok, megy a Nas oszt csók... de régebben használtam kis ideig a serviio-t. Na az pl. jó.¤ R'n'R ¤
-
ez jó volt, nagyot derültem rajta
és igazad is vanSholom: nagyon remélem és igazad van, viszont ha a neten a progi nem lesz elérhető, akkor archiválom hogy meglegyen
mindkettőtöknek nagyon köszönöm a választ
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
OldMike
őstag
válasz Sholom #62608 üzenetére
Ezt SmartShare progit nem tudom sajnálni. Igaz hogy dizájnos, de számomra roppant idegesítő hülyeségei vannak. Például a megosztásból kivett - sőt a PC-ről már kitörölt - tartalmak kitörölhetetlenül fennmaradnak, a megosztási ablakhoz eléggé fura módon lehet eljutni, a megosztások kezelése nehézkes, az indexelés meg lassú. Ennél az általam - előtte és most is - használt Nero MediaHome4 (a fapados kinézetével együtt is) sokkal jobb program. A többieket nem próbáltam, nem ismerem, valószínűleg többet tudnak, de ahogy én használom, arra tökéletesen megfelel.
Már régen nincs fent az LG honlapján, de 2012-ben (amikor a tévét vettem) még ez volt az ajánlott és letölthető DLNA program.
@kelepce
Ez csak a telefonos (Android-os) alkalmazásra igaz, ha a PC-s változat is megszűnik, azon nem segít.
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
kelepce
tag
válasz Sholom #62608 üzenetére
Csak ennyit tudok, de ez fent van a Google Play-on az LG TV SmartShare-webOS program leírásánál is:
"12/2015 Az LG TV SmartShare-webOS alkalmazás működése leállításra kerül.
Hasonló funkciókat az LG TV Plus alkalmazás tartalmaz.
Köszönjük, hogy használja szolgáltatásainkat."[ Szerkesztve ]
-
Sholom
tag
válasz Lacielvtárs #62606 üzenetére
Nem a DLNA fog megszunni ... Csak az LG Smartshare pc program. Ha megszunik egyaltalan. Ott van a Mezzmo, Plex, Serviio helyette, ugyanugy tudsz hangsavot valtani, stb. Azt nem a pc program tudja hanem a tv szoftvere.
Ezek a programok belso halozatot csinalnak ami osszekoti a tvt a geppel. Attol hogy lelovi az LG az appot meg menni fog, mert semmi szuksege netre. A Plexhez meg amugy se kellett semmi eddig sem, nekem pl. soha fel sem volt telepitve semmi az LG-tol.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Lacielvtárs #62606 üzenetére
Az bebaxna ha ilyesmi nem működne akármikor is... Akkor a fejükbe húzom a tv-t és duplán fizettetem ki velük.
Egyébként ez tuti nem fog megszűnni. (Max pl. a pc-s meg telós progi - amiket úgysem használtam soha)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
válasz kelepce #62604 üzenetére
dejó, akkor nem fog működni a DNLA megosztás majd a pc és a tévé között?
vagy attól működni fog? csak a neten nem lesz elérhető?
most hogy lehet hangsávot váltani, most meg megszüntetik...
de kérlek mondd hogy attól működni fog még a progi itt belső hálózaton"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Mostanában erősen gondolkozok egy 32LF650-es TV vásárlásán, azonban a környékben nincs kiállítva egyik üzletben sem, vaktában pedig nem szeretném megvenni. A kérdésem az lenne, hogy sport műsorok terén mennyire teljesít jól a készülék, mennyire van jelen az elmosódás és a szaggatás például focinál?
A feltüntetett 900hz gondolom nem a valós képfrissítést szimbolizálja, pedig milyen jó volna Próbáltam youtube-on keresgetni ilyen videókat, de általában csak lassított felvételes műsorok mentek rajta vagy pedig rossz volt a videó minősége, így ezeket nem éreztem jó példának. Bár egy-némelyik esetén meggyőzőnek tűnt a kép minősége.
-
kelepce
tag
válasz Lacielvtárs #62602 üzenetére
A SmartShare is megszűnik decemberben a telefonos programja szerint.
-
Urak, most jött ezen levél noreply@lgecloud.com-ről:
"
Tisztelt Ügyfeleink!Köszönjük az eddigi hűségüket az LG Cloud iránt.
Tájékoztatjuk, hogyaz LG Cloud szolgáltatások egy része 2015. december 1-től felmondásra kerüla működési szabályzat megváltozása miatt.Olvassa el az alábbiakat, és a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében ellenőrizze, hogy melyik szolgáltatás kerül felmondásra.
■ Hatályba lépés dátuma : 2015. december 1. 00:00 (GMT +0)
■ Felmondani kívánt szolgáltatások
: Az LG Cloud TV alkalmazása, mobil(Android, iOS) alkalmazása, PC alkalmazása, weboldala (lgecloud.com)
: LG Cloud LG okostelefonokon szinkronizálva a következőkkel: Galéria, Zene és Fájlkezelő (Polaris Office)
■ Folytatandó szolgáltatások
: LG Cloud LG okostelefonokon szinkronizálva az LG Backup alkalmazással
: Az LG Smart TV AvatarBook alkalmazással szinkronizált LG Cloud
: LG 3D videokamerával szinkronizált LG Cloud■ Ütemezés
2015. december 1.
Szolgáltatás felmondása>
2015. december 1 - 31.
Biztonsági mentés oldala
és PC app támogatva
>2016. január 4.
Személyes információk
és adatok törlése* Ha az LG Cloud automatikus feltöltés funkcióját használja, ellenőrizze az automatikusan szinkronizált mappákat és folytassa az adatok biztonsági mentését.
* A befejezési dátumtól 2015. december 31-ig a PC alkalmazáson és a biztonsági mentés oldalán képes lesz biztonsági mentést készíteni az LG Cloud fájljairól. (az új fájlok feltöltése nem lesz támogatva)
* A felmondani kívánt szolgáltatásokkal feltöltött fájlok törlődnek 2016. január 4-e után, és az Ön LG Cloud szolgáltatási előfizetése törlődik.
* Ha Ön „folytatandó szolgáltatásokat” használ, a személyes információi és az ezekkel a szolgáltatásokkal feltöltött fájljai érintetlenül maradnak.
■ GYIK megnyitásaMEGNYITÁS
További tájékoztatást a GYIK fejezetben talál "ez vajon mit jelenhet?
ui: azt vágom ami le van írva, és gondolom ez egy app az LG tévémhez.
azért másoltam be, hátha valaki aki használja ezen app-ot, tudjon róla[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz kelepce #62600 üzenetére
Hogyan? A korábban már leírt módszer UF85xx készülékeken is működik? Ha jól emlékszem, ott UB**** készülékekről volt szó downgrade kapcsán.
Melyik file kell a downgrade-hez?
Honnan tudom leszedni a korábbi sw-t?.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest