Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Az létezik, hogy nem lehet a TV-n csatornákat kitörölni?
LF672V
Vagy csak én vagyok a béna?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
K Norbi
addikt
Nekem is megjött a tv, olyan furcsa benne a kép. Upc műholdasnál nem szép éles furcsa.. még a Humax Ud foxal van összekötve. csináltam paint ba teszt képeket 1920x1080 képeket! piros, kék, zöld, stb viszont fehérnél másnak is ilyen? rácsos a fehér szín. [link] [link] Remélem nem hibás! mert ha igen küldöm visszafelé.
LB 47 670V[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Megjött a TV. 50LF672V.
UPC Direct van nálunk, a TV saját tunerjét használom, modullal természetesen.
Az a problémám, hogy hangoláskor talált több, mint 500 csatornát, de mindegyikre azt írja, hogy kódolt, meg nem elérhető.
Ilyenkor mi van? A Samut is így használtam és ott nem volt gond.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
blakey
titán
válasz K Norbi #60293 üzenetére
Ha modemed van akkor kell egy switch, de egy routerrel jobban jársz, max a wifi részét kikapcsolod. CAT6 kábelre lenne szükséged. Esetleg laptopról játszod le a filmeket.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz K Norbi #60290 üzenetére
Kábeles hálózat is létezik, persze, hogy lehet, de a tv-re kötött merevlemezre távolról nem tudsz másolni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz K Norbi #60287 üzenetére
Ha van otthoni hálózatod akkor semmit nem kell ki-be húzogatni, elég a DLNA.
TV-re kötött vinyóra nem tudsz másolni a laptopról.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
K Norbi
addikt
válasz #94529552 #60285 üzenetére
Megkérdem tőlük, ha vennék egy külső vinyót a tv hez, akkor meglehet úgy oldani hogy össze legyen kötve a laptopom a tv vel? ha kell film akkor külső vinyóra ráteszem, tv-be, aztán ha kell megint valami lehúzom notiba megint be ráteszem ami kell, arra akarok kilyukadni hogy meglehet oldani úgy is a dolgokat hogy ne kelljen állandóan ki be húzgálni
[ Szerkesztve ]
-
Vladek83
tag
-
törölt tag
-
K Norbi
addikt
válasz #94529552 #60281 üzenetére
Értem, köszi! Upc hez kellene Cam modul, kártyát adnak de a modult nekem kell megvenni, [link] [link] a két modul közt mi a különbség? melyiket vegyem meg?
Akkor ezt [link] semmikép nem javaslod? 5cm kevés lenne neki? Scartra kíváncsi lennék elférne e.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
UPC Mediacard-ot nem kaptál, vagy már nem is kell? Ha van akkor új keresés, csak digitális és a kódoltakat ne ugrasd át.
K Norbi A Stell SHO 1004 biztosan jó lesz. A faltól 8 cm elég lesz. Majd 90 fokos, derékszögű antenna csatlakozót használj. Egyik sem két pozíciós tartó, hanem tól-ig. Vagyis 0-tól 20 fokig az előbbinél.
mastodon régen volt vmi netes egyszeri fizetős lehetőség a DIGI-nél, de most nem találtam
Kérdezd meg őket, de nem tudok ilyenről, viszont olyan volt, hogy a MotoGP-t lehetett valahogy nézni online. -
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok egy LG televíziót ajánlani?
Nem szükséges, hogy okos legyen, árban max. 100.000 Ft-ig (+/-10e Ft) lehetne menni. TV-nézésen kívül másra nem nagyon használnák, esetleg külső adathordozót csatlakoztatnának filmezéshez. Méretben 40, esetleg 42"-t szeretnének.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
plgr
tag
Sziasztok,
a következő fél évben tervezek TV-t venni. A kiszemelt model egy LF652V (50"os), de a kérdésem nem a modellel kapcsolatos, hanem a vásárlással: mikorra érdemes időzíteni azt?
Az árukereső szerint a tavalyi modellek ára augusztus és december között 30-40e Ft-ot is esett. Érdemes erre számítani és karácsony előtt/után megvenni? Vagy van bármi egyéb tippetek esetleg?
Nem sürgős a dolog, január végéig már kihúzomElőre is köszönöm!
-
-
K Norbi
addikt
-
csab2
veterán
válasz K Norbi #60264 üzenetére
Szerintem jó lesz az.
Ha egyszer támogatja a Vesa 400x400-at és 50 kilóig terhelhető, nem értem miért csak 42"-ig ajánlják?
Nálam ugyanez a helyzet: fali konzol tudja a Vesa 400x400-at, 40 kilóig terhelhető de csak 42"-ig ajánlják. Írtam emailt a gyártónak és leírtam a problémám. Először ő is azt írta, hogy 42"-ig jó. Visszaírtam neki, hogy oké, hogy majd 50"-os TV-t akarok rátenni, de 40 kilóig ajánlják és a TV csak 14 kiló lesz. Erre azt írta vissza, hogy nyugodtan rátehetem az 50"-os TV-t is, ezek a mai TV-k sokkal könnyebbek, mint 4-5 éve. Lehet, hogy a plazmák miatt írják rá a kisebb képátlókat, azok tudomásom szerint nehezebbek. Voltak. Szerintem a biztonság kedvéért írják rá, nehogy valaki egy nehezebb plazmát tegyen rá.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
OldMike
őstag
válasz K Norbi #60264 üzenetére
Szerintem csak a 20 fokos dönthetőség miatt írják a 42"-t, mert viszonylag kicsi a faltól való távolság. A 47" esetében néhány fokot csökkenhet a döntés mértéke. Egy kartonlappal - nem kell tévé méretűnek lennie - ki kellene próbálni a szükséges legnagyobb döntési szöget.
Ettől függetlenül nem mindegy, hogy a hátsó csatlakozók lefelé, vagy a falra merőlegesen állnak-e. Általában ezért szokott kelleni olyan tartó, amelyik alapból is elég messzire eltartja a tévét. Esetleg olyan, amelyik nem csak dönthető, de elhúzható a faltól. Ezeknek azért húzósabb ára szokott lenni.
42LM660S
-
törölt tag
Sziasztok!
LG 32LD350-ZA tv-n 03.03.13 szoft van, most próbáltam frissíteni de nem sikerült, mert a frissítéskor azt irja ki hogy sérült fájl, pedig az lg honlapjáról töltöttem le. hogyan lehet frissíteni és ad-e valamivel jobb dolgokat ez a frissítés? 03.03.43 a legfrissebb szoft amit le lehet tölteni. -
TeeJay
félisten
válasz Bandi8407 #60254 üzenetére
azért ilyen könnyű gyenge vékony mert egy szimpla polarizálós lencse van benne és pá
ezért kényelmes még 4-5óra 3D film után is szóval szerintem amiket kapni fogsz azok is ilyenek lesznek
hiszen nagy előny az aktív 3D-s szemüveghez képest pont a kényelemnálunk tökéletes pedig nem kis fejem van
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! Lb 47 670V tv hez fali konzol kellene 400x400 as, milyet érdemes venni? annyi kikötésem lenne hogy kicsit lefelé dönthető legyen. Aki vásárolt már küldhetne pár linket.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz mastodon #60258 üzenetére
SEHOGY ez nonszensz volna ha tudnád nézni.
Mi köze a két szolgáltatónak egymáshoz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
aktív tag
T-Home-os IPTV előfizetésem van, LG LF632v tévém, hogyan tudom nézni DIGISPORT adását folyamatos előfizetés nélkül?
-
Watt25
veterán
válasz Gyuszopapa #60251 üzenetére
A Digi-től kaptál SmartCAM-ot? Betetted a tévébe?
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
válasz Beni2360 #60239 üzenetére
Mondtam már. Az IPTV szolgáltatók érdekeltek abban, hogy alacsonyan tartsák a sávszélességet. A DVB-C szolgáltatók nem. Ennyike. Semmi baja a tévédnek. A T-s szerelő nem fogja az arcodba mondani, hogy a konkurencia jobb minőségben továbbítja a csatornákat.
Tegyél egy vinyót a tévédre és rögzíts azzal, a T-Home-tól meg szabadulj meg.[ Szerkesztve ]
-
kelepce
tag
válasz robotkutya #60249 üzenetére
Szerintem inkább "vagy valami". Nekem sem ment sokáig, és én is driver problémára gyanakodtam. Nem az volt, csak beállítás kérdése az egész.
A tv-n ezt a HDMI bemenetet állítstd át PC-re. Utána már csak a monitor beállításokkal kell bíbelődni a laptopon. Itt új kijelzőként megjelenik a tv. Ami a lényeg: a tv NE klónozott kijelzőként szerepeljen hanem kiterjesztettként, így valamelyik menüpontban máris önállóan tudod állítani a tv-re kimenő felbontást, függetlenül a laptop kijelzőjétől. (Részletesebben csak egy hét múlva tudom leírni, ahhoz rá kellene dugnom a tv-t a laptopra, ami most nem megy.)[ Szerkesztve ]
-
Bandi8407
tag
Üdv!
Nemrég vásároltam egy LG 42"lf652v Tv-t! A kérdésem az lenne hogy lehet e beszerezni jobb minőségű szemüveget ami nem ilyen vékony gyenge műanyagból készült?! Ha igen akkor mit ajánlanátok hozzá? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hasonló problémáról olvastam itt is: [link]
-
hcs57
addikt
A tv-be tedd be a kártyát ha azzal hangoltad be a csatornákat.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Gyuszopapa
csendes tag
Sziasztok.
Teljesen kétségbe vagyok esve legyen szíves segítsen valaki.
Digi műhold tv-m van és a tv megtalálja a TV2-őt és még pár csatornát de azt írja ki hogy kódolt felhívtam őket de azt mondták náluk minden rendben van.
Mit tegyek.Az asszony már baszogat hogy nem tudja nézni a műsorait.
A tv 42lb650vKöszönöm Gyula
-
nightshadow
veterán
Látom, hogy jó páran olyan tévét keresnek, amelyiken játszani is lehet. Ez esetben a legfontosabb adat az input lag (A tv-be megérkező jel, és annak a képernyőn való megjelenése közti idő az input lag, milliszekundumba mérendő. Nem egyenlő a képernyő válaszidejével.) Ennek főleg gyors fps játékoknál van jelentősége, mert ahol te látod az ellenfelet, a valóságban már nem ott van az input lag miatt, s emiatt mindig az ellenfél lő le előbb, ezáltal játszhatatlan lesz a játék. A probléma az, hogy ezt a gyártók nem adják meg a specifikációkban, hanem a különböző tesztelő oldalak tesztelői szokták megmérni, s ők közlik. Általában azt írják, hogy játék szempontjából az input lag lélektani határa 30ms, azaz amelyik készüléknek ezen érték alatt van az input lagje, az ajánlott játékhoz, amelyiknek e fölött, az pedig nem ajánlott.
Megpróbáltam összegyűjteni (forrásmegjelöléssel) az idei típusok input lagjét:Full HD tévék
Panasonic
TX-50CS520 30ms (trustedreviews)Samsung
UE-32J6300 31ms compared to lag-free CRT, 42ms Leo Bodnar (hdtvtest)
UE-48J6300 42ms (avforums)Sony
KDL-55W805C 20ms (trustedreviews)4K tévék
LG
65EC970V (OLED) kicsivel 50ms fölött (trustedreviews)
65EC970V (OLED) 81ms Leo Bodnar (avforums)
55EG960V (OLED) 49ms Leo Bodnar (hdtvtest.co.uk)
65UF950V 34ms (trustedreviews)
55UF950V 35ms Leo Bodnar (avforums)
55UF950V 29ms (geeks.hu)
UF8500 (UF850V) 54ms Leo Bodnar (flatpanelshd)
65UF850V 47ms (avforums)Panasonic
TX-55CX802B 40ms Leo Bodnar (hdtvtest)
TX-55CX802B 39ms (avforums)
TX-50CX802B 49ms (avforums)
TX-50CX802 38ms (trustedreviews)
TX-50CX700B 38ms Leo Bodnar (avforums)
TX-50CX700B 38ms Leo Bodnar (hdtvtest.co.uk)
CX7 (CX700) 38ms Leo Bodnar (flatpanelshd)
CX6 (CX650 / CX680) 55ms Leo Bodnar (flatpanelshd)Samsung
UE-78JS9500 10-15ms (trustedreviews)
UE-78JS9500 24ms (avforums)
UE-65JS9500 21ms Leo Bodnar (hdtvtest.co.uk)
UE-65JS9500 20ms (trustedreviews)
UE-65JS9000 22ms (avforums)
UE-65JS9000 22ms Leo Bodnar (hdtvtest.co.uk)
UE-48JS9000 23ms (avforums)
UE-55JS8500 22ms Leo Bodnar (hdtvtest.co.uk)
UE-55JS8500 25ms (trustedreviews)
UE-48JU7500 21ms Leo Bodnar (hdtvtest.co.uk)
JU7500 20ms Leo Bodnar (flatpanelshd)
UE-48JU7000 22ms (trustedreviews)
UE-55JU6400 28ms (avforums)
UE-40JU6400 29ms (avforums)Sony
KD-75X9405C 36ms (avforums)
KD-75X9405C 20ms (trustedreviews)
KD-55X9305C 36ms Leo Bodnar (hdtvtest)
X85C 37ms (flatpanelshd) -
Beni2360
félisten
válasz Stevenstyle #60240 üzenetére
Köszi, én magam is hasonló álláspontra jutottam. Igaz 2 órát próbálkozott szegény illető, jobb kifejezést nem találtam, nem tudott mit csinálni. Azt mondta ha nem tud mit kezdeni az LG szer. akkor kicserélik a modemet meg a bokszot. A külső lejátszásával nincs is semmi bajom, sem a saját DVB-C tunerrel. Eddig csak HD redy plazmám volt ott nem jöttek elő a hibák. Pedig az IPTV-t részemre kényelmes felvételi opciók miatt tartottam meg. Még jó, hogy van választani való lehetőségem.
-----------------------------------Pumma: - Beni2360 Érdekes szemléletű szerelőt fogtál ki: Igyál még egy pohárral és fogd a nyuszira?
Tésektől mondjuk nem csoda, addig piszkáld őket, amíg megoldják.
Az lesz habár a szerelő azt mondta ilyen hibát még nem látott.(Hiszi a Piszi aki elhiszi)[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kisDerek
csendes tag
válasz #94529552 #60244 üzenetére
Igen kedvező áron volt, (107 000), ráadásul részletre, az optikás pedig olyan 125 körül lenne, azt a plusz pénzt akkor inkább médialejátszóra költöm, így legalább a fájlformátumokkal sem lesz bajom. (még lehet hogy a Digis HD BOX is jó lesz, ha igénylek egyet). Ráadásul az optikai kimenet sem jó nekem, mert azt is át kellene alakítanom RCA-ra, mert egy vintage JVC JA-S22 erősítő van használatban, 1979-es gyártás
-
kelepce
tag
válasz robotkutya #60237 üzenetére
HDMI nincs a laptopon? Én símán be tudom állítani win7 alatt, hogy 4K UHD-ban (3840x2160, vagy 4096x2160) vigye az Acer laptopomra HDMI-n csatlakoztatott az 55UB850V tv-t, pedig a laptop kijelzője csak 1366x768.
-
törölt tag
válasz attila.86 #60235 üzenetére
Nézted itt is? Műsorszórásnál vétele De egy ideje már ez is olyan része a tévéknek, mint egy antenna csatlakozó. Fel se kellene tüntetni.
Beni2360 Érdekes szemléletű szerelőt fogtál ki: Igyál még egy pohárral és fogd a nyuszira?
Tésektől mondjuk nem csoda, addig piszkáld őket, amíg megoldják.kisDerek Ha még nem késő, (online vételnél 14 nap) akkor el lehet állni a vételtől, visszavinni és kérni helyette egy optikásat. Pl.: LF5610, vagy a tavalyi LB5610, LB5820.
-
blakey
titán
válasz kisDerek #60241 üzenetére
Csak médialejátszóval vagy Blu-ray lejátszóval tudod megoldani, a tv-k elsősorban képmegjelenítők és szándékosan nem adják ki az USB-n lejátszót hanganyagot máshol, csak az optikai kimeneten ill. ARC esetében a HDMI-n. Én javaslom egy olcsó médialejátszó (pl. WDTV) beszerzését és minden gondod megoldódik.
-
kisDerek
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvastam, de csak egy kérdés taglalta a problémát, amire nem született megoldás eddig, úgyhogy hátha majd most..
Tudom, hogy alapmodell az LF5400-as TV, amin ugyebár sem RCA, sem optikai hangkimenet nincs, sem füles, csak SCART. Ebből a hangot ki tudtam lopni az erősítőre TV csatornák esetében, de a médialejátszó bizony nagyokat hallgat. Pont ez kellene nekem, hogy az usb-n lejátszott tartalom hangját ki tudjam küldeni az erősítőre. Sztereó erősítő, régi modell, nem tervezek HDMI-t ehhez a TV-hez. Mi lehet a megoldás erre? Egyébként nem is értem, miért így van ez megoldva. Előre is nagyon köszönöm!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Beni2360 #60239 üzenetére
Hali!
Saját szubjektív vélemény:
Semmi baja a Tv-nek, szimplán láthatod a T-Home IPTV néven emlegetett csodája és a DVB-C-n érkező HD adás közötti különbséget, illetőleg azt, hogy melyik van jobban agyontömörítve és ennyi. Megsúgom mindegyik, de T-s jobban
Nekem is van IPTV és bár jelenleg nincs, de volt DIGI is anno egyszerre is mindkettő. Ugyanez volt Pana Plazmával is, LG50LB671v-vel is és ugyanígy tud blokkosodni a jelenlegi Samu-n is az IPTV. Persze csatorna függő is a dolog. A sávszélesség egy véges de még inkább drága dolog a szolgáltató szemszögéből is, amivel ahol csak lehet spórolni kell.
IPTV-nek is meg van a maga előnye, de a hátránya is, ami sok esetben a képminőségben ütközik ki.
Amúgy tök egyszerű a dolog, HDMI-n adjál neki mondjuk HTPC-ről, PC-ről vagy asztali lejátszóról egy FullHD anyagot és ott nem fogsz látni semmi blokkosodást! Ergo ennyi és ez jön ki a T-s Set-Top-Box-ból.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Sziasztok! - LG-50LB671V - IPTV koaxon.
Szombaton bejelentettem a T-Home-nél, hogy a HD adás Pl az M4-nél most megy az úszás kockásodik a kép gyors mozgásoknál, de még a vízfelület is bekockásodik.
Azt mondták valószínű innen bentről is meg tudják oldani. Úgy 2 h múlva valami javulás volt érezhető minden adásnál.
Ma reggel jött telefon emberkétől, hogy kijönne és itt volt 10 percen belül.Hát igen ez nem jó. Frissítés meg miegymás még mindig nem jó. Akkor próbáljunk egy beltéri cserét, HDMI kábel cserét de semmi változás.
Átnéztünk az eurosp1-re ott sokkal jobb volt az adás, némi pixelesedés volt csak tapasztalható.
Mivel a TV-be kábelen jön pluszba a DIGI kábel tv adása ott semmi hiba, tökéletes a kép. Válasz más rendszerű adás.HM
Abba maradtunk, hogy valószínű az új TV a hibás hívjam ki a szervizt, vagy állítsam vissza a frissítést.
Na akkor most kérek tanácsokat a beállításokra vagy másra.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
robotkutya
tag
válasz kelepce #60236 üzenetére
Köszi, de nem szeretném lementegetni a youtube videókat, egszerűen csak le akarom játszani őket. A win7-es laptopot rákötöm a tévére, de nem ismeri fel a tévé felbontását, 1080 fölé nem megy a csúszka a windows settingsben. Talán majd a Win10? Leginkább azt nem értem, hogy adhatják a tévét egy olyan youtube appal, ami nem ismeri a 4k-s felbontást.
-
kelepce
tag
válasz robotkutya #60218 üzenetére
Próbálj meg letölteni számítógéppel egy 4K-s videót a Youtub-ról, majd nézd meg milyen felbontás lett a letöltés eredménye. A 4K-nak jelzett videó csak egy gyengébb felbontásban jön le. Ha ténylegesen 4K-ban akarsz letölteni, akkor a 4KDownloader-t használd, ami pár használat után csak fizetős változatként lesz működőképes. Ilyen letöltő progi viszont nincs az UB850V-n. Ingyenes progi van-e, nem tudom.
-
-
vigyori78
őstag
válasz Lacielvtárs #60227 üzenetére
-
attila.86
tag
Üdv
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy az LB5800-as sorozaton van-e CI-foglalat? -
aram01
nagyúr
ja, ez már kellemes méret, vicc mellette az 55-ös itt a nappaliban
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-
KOHO
senior tag
válasz #94529552 #60224 üzenetére
Semmi baj, csak azt hittem, hogy nekem címezted a hsz-t
Amúgy ezt a típust vettem: LG 32LF5610, ami az általad írt linen is található! Viszont én a MM-ben vettem, online egy tizessel olcsóbb volt mint az euronicsban! Eddig teljesen meg vagyok elégedve ezzel a tv-vel, egyáltalán nem bántam meg!
[ Szerkesztve ]
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
TeeJay
félisten
helyi sötétítés arra gondolsz?
bár ha az energiatakarékos funkció "ki" módban van a háttérfényt nem kellene állítgatnia
nálam haladó1 beállításoknál van én az energiatakarékosságot közepesre rakom mert este így is vakít a TV 47-es háttérfény mellett
de nekem nem buzerálja a háttérfénytMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Tudom, hogy már kérdeztem egyszer, de elfelejtettem kipróbálni és már nem találom a válaszokat, ezért újra felteszem a kérdést!
Hogyan lehet kikapcsolni a tv-nél az automata fényerő szabályozást? Arra gondolok, hogy amikor sötét kép van akkor teljesen leveszi a fényerőt és nem is lehet látni semmit és ez idegesítő!
NORMÁL üzemmódban van és nem eco-n, az energiatakarékos üzemmód KI van kapcsolva... és mégis mindig leveszi a fényerőt! Tud valaki segíteni?"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
robotkutya
tag
Írtam az LG supportnak, hogy mégis hogyan tudom 4K-ban nézni a 4K-s Youtube videókat az 55UB850V tévémen, mert még mindig nem sikerült rájönnöm (first world problem, tudom). Ha kapok választ, majd megosztom veletek.
-
Watt25
veterán
A csatornák megtalálásához nem kell kártya, bármelyik szolgáltatóról is van szó. Ahhoz kell a kártya, hogy lásd is a csatorna képét, ne csak az EPG-t. UPC kábel esetén régen valóban csak az M2 volt kódolatlan, egy ideje már 22 csatorna az.
[ Szerkesztve ]
-
_Ata_
tag
Sziasztok!
Adott egy 47lm670s tv, amibe belevágott a villám, garanciában javították. Minden tök jó volt egészen tegnapig, amióta is azt cisnálja, hogy a gyorsmenü és a home gomb megnyomása után bejövő menü villog összevissza és szétcsúsznak a betűk. Ha filmet nézek gépről úgy jó, de ahogy kilépek a menü megint villog. A tv sima menüje teljesen jó, az nem villog. Valakinek esetleg valami ötlet erre?
Köszi!
Üdv -
forras2
őstag
Sziasztok!
Ha a tv-n videót szeretnék nézni neten keresztül, pl youtube-on, mindig valami programot hiányol, de nem ajánl fel semmit, hogy mit telepítsek fel.
Mit kéne feltelepítenem, hogy menjenek ezek a videók? Ugyan úgy mint a számítógépen, flash player kell hozzá? -
rzerge
aktív tag
válasz yvsmad #60205 üzenetére
Most így elsőre a nickelodeon, sportm..
Megcsináltam teljes keresést, minden féle módban, de vagy rosszabb lett, vagy ugyanaz.
Amúgy arra nem tudtam rájönni hogy a véletlenszerű keresés mi a tök lehetMagyarországra van állítva a tv.
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Mire kell beállítani egy lb731 tv-t, hogy minden csatornát megtaláljon a digitől?
2-3 dolgot nem talál, és elvileg nem kell rá külön előfizetni most augusztus 1-től"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Villanyszerelés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest