-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegyigyümi
tag
Sziasztok!
LB671V tévénél találkozott valaki a következővel?
UPC mediacardot megkaptam, tévé megtalálja az alap adásokat, mediacardot betettem, a cardot észleli, azonosítás sikeres, majd jön egy felirat, hogy:
"A beállítások most véglegesednek, ez eltarthat néhány percig. Ezt követően máris élvezheti a digitális tévézést."
Éééééés itt elakad. Az a néhány perc volt már egy óra is, de semmi, nem lép tovább.
Eljátszottam, már, hogy újra kezdem elölről, de mindig itt akad el.Valakinek megoldás?
-
embe
nagyúr
Hali!
nem követem a topicot, így bocs ha már volt róla szó.
LG 42LB650V-es tévém van. Most néztem a tv oldalát, és a eltűnt onnan a firmware letöltési fül. Vagy csak én nem találom? Szomorú lenne ha már lapátra tenné a terméktámogatását egy olyan tévének, ami még nincs egy éve hogy megjelent.
És a súgótár miért emlegeti nekem itt a Web OS 2.0-t? -
*H*
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Adebayor #57980 üzenetére
Ha jó a wifi rendszered, akkor felteszel a PC-re Laptopra egy Plex, LG Smart Share, vagy bármilyen más megosztó progit, és a tv Smart menüjében kiválasztod az eszközt, filmet, és mehet a lejátszás. Ha túl nagy 3D-s fájlokat játszanál le, akkor inkább Utp kábel, vagy HDMI javasolt. Vagy külső HDD.
*H* Nem ártana a Téma Összefoglalóba egy leírás ezekről is.
-
Hege1234
addikt
LG 55LB650V
a beépített wifi elég a 3d továbbítására ?
(vagy 1080p?)2-3m re lenne a router-től
nekem még a régi szériás LM620 van
ott nem lehet hangsávot váltani dlna-n keresztül
ezt a mostaniakra megoldották már ? -
ArsenalF
aktív tag
Arra van valami megoldás hogy a DLNA-n keresztül lejátszott filmhez az ékezeteket jól jelenítse meg a feliratban? (WebOS, 730v)
-
Adebayor
aktív tag
ugytünik tényleg a widi direkt-el megy ez a dolog. bekapcsolva hagytam a direct-et is
azé tünt ugy hogy a widi bekapcsolása után ment a dolog
amugy az intel's widi-t nem engedte feltelepiteni mert nem kompatibilis a gépem. amit irtatok is hogy van neki igénye..
bár ezzel a wifi direkt-el is beljebb vagyok. nem kell másolgatni pendrive-ra legalább. -
MrChris
nagyúr
690s tv-m van, mire jó rajta a pcmcia kártyahely?
-
*H*
aktív tag
válasz
#94529552 #57976 üzenetére
Az még csak nem is WiFi direct, ami szintén közvetlen kapcsolat lenne az eszközök között. A "jobb gomb > lejátszás a TV-n" a médiaadatfolyam-továbbítás. Ez nem közvetlen kapcsolat, ennek feltétele az eszközök azonos hálózatra való csatlakozása.
cidalain
A Miracast már WiDi kapcsolat. Ehhez kell bekapcsolni a TV menüjében a Wi-Fi Direct-et. A médiaadatfolyam-továbbításhoz nem kell. -
-
cidalain
veterán
válasz
#94529552 #57973 üzenetére
az én laptopomban amivel így jobb gombbal ki lehet küldeni a videót a tévére, csak Intel Atom proci van! és a videó is max intel HD3000 körül lehet.
így több kérdés(em) adódik:
-1. rossz a követelmény leírás, és megy gyengébb cuccon is?
-2. amit én csinálok az nem WiDi?
-2.b. ha ez nem WiDi akkor mi?
-2.c. ha ezt lehet WiDi nélkül, akkor mi a péket csinál a WiDi?Kicsit sötétség van (a fejemben).
Nyilván a videó DLNA-n keresztül megy ki. de ebben az esetben a tévé nem mint Wireless Display működik?
És Miracast esetén sem Wireless Displayként működik? -
törölt tag
-
semetka
őstag
Sziasztok!
Tesóm szeretne venni egy LG TV-t. 32LB5610-et nézte ki magának. Tudtok róla mondani valamit? Tudom hogy szinte a legolcsóbb 32-es de max 80e Ft-ot ad érte. Köszi
-
Adebayor
aktív tag
válasz
cidalain #57969 üzenetére
je. köszi. win 8,1-en is igy müködik.
de visszafele nem megy? mert a szövegbuborékba is azt irja hogy "Nézzen tv-t a laptopján vagy más készülékeken."nyilván ki az a hülye, aki a nagy tv helyett kis laptopon nézné a tv-t. de ha már igy reklámozza magát, ezzel a szöveggel
na meg ha belegondolok, még jo is lehet ha átmegyek másik szobába egy időre, és ugye a laptoot könyebb cipelni -
cidalain
veterán
válasz
Adebayor #57968 üzenetére
van a beállításokban egy opció, talán a hálózat szekcióban. ott először be kell kapcsolni a tévében.
aztán a PC-nél (win7) nálam úgy megy, hogy jobb gomb a videón, lejátszás a következővel, és ott tudom választani a tévét is.
feltétel még, hogy a tv és a laptop is ugyanazon a wifin lógjon. -
Adebayor
aktív tag
üdv.
Wi-Di (Wireless Display) – PC csatlakoztathatóság kábel nélkül
ez hogy mükdöik? lg oldalán ebben a sorban igen van.
tehát müködnia kell a készülékemmel.nincs valami leirás erre? a tv keresésnél nem talál semmi eszközt. laptoppal probálnám ki.
köszi
-
jonnyk
csendes tag
Pontosabban a kérdés: látok sok féle 3D technológiát, OU, Half-OU, SBS, stbstb... az LB 731V-nek melyik az optimális, és ezek után jön a kérdés, hogy melyik lejátszóval?
-
jonnyk
csendes tag
Köszi mindenkinek a tanácsokat, végül is LB731V lett
Csoda a képe, a 3D gyönyörű, egyszerűen tökéletes!Még egy utolsó tanácsot kérnék: Ha 3D filmet szeretnénk nézni (PC-ről, HDMI kábelen), akkor melyik programot ajánljátok?
Havertól kölcsön kaptam mobilvinyón az Avatar3D-t, de Media Player Classic - Home Cinema-val nem az igazi... Szóval tanácsot várok, Ti mit használtok? -
törölt tag
válasz
dape13 #57957 üzenetére
Innen: Támogatás> SMART SHARE
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
szabi001SA #57958 üzenetére
szia, ez nem biztos hogy tv topik téma, de mondd milyen laptopd van?
milyen hardverek vannak benne?
milyen film? felbontásra gondolok.. divx? mkv? fullhd?
kéne szerintem egy kicsit több infó is.
a kijelző osztott a laptop és a tévé között, vagy másolja a kép tartalmát vagy kiterjeszti?
ugyan ez a film ha laptopon játszod le tv csatlakoztatás nélkül, akkor is elcsúszik a hang? -
szabi001SA
csendes tag
Helló.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy LG 42LB679-es típusú 3D Smart LED TV-t. HDMI-vel rakötöttem egy laptopra és egy idő után elkezd elcsúszni a hang. Fél órát nézem a filmet vagy éppen játszok addig semmi baja utána pedig kb 5mp-el elcsúszik a hang. Valakinek valami ötlete hogy miért lehet ez? Válaszokat előre is köszönöm. -
Wucky
senior tag
válasz
Stevenstyle #57955 üzenetére
Akkor bocsi. De lehet valakinek jól jön a vidi.
És legalább kiderült hogy nem lehet. -
Wucky
senior tag
Találtam pár youtube vidit hogy Netcastos TV-n tudták telepíteni az XBMC androidos verzióját,és az működött. Nem tudom Web OS-en működne e a dolog,de egy próbát megérhet.
Xbmc Telepítése LG smart TV-re
4 részből áll a videó sorozat. 10 perc az egész.
Ha esetleg fail akkor bocsi. -
vigyori78
őstag
Még valami ez lemaradt:
Ha a tévén belépsz a smartshare-ba akkor bal oldalt vannak a fotók ,videók, zene itt összevissza lesznek a cuccok de ha a fotók ,videók ,zene alatt rányomsz az eszközökre és itt kiválasztod a PC-d akkor itt tudsz tallózni a megosztott mappákban ugyan úgy mint a PC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nintendo Switch 2
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest