Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabferi

    tag

    válasz FAQtyA #42540 üzenetére

    Kb 1 hete vettem egy pontosan ilyen készüléket.

    Természetesen - miután itt a fórumon belémrakták ezt a felhősödés/foltosodás témát - bekapcsolás után rögtön bámultam a sarkokat, és hát a világos képernyőknél (pl amikor csinálod a beállításokat beüzemelésnél) jó féltenyérnyi területen sötétebb a kép.

    DE: amikor ténylegesen tévét/filmet nézek, még szándékosan se látom ezt a problémát, teljesn jó a kép szóval:

    A. alacsonyak az igényeim/rossz a szemem :)
    B. jó a TV :)

    Én meg vagyok elégedve a képminőséggel, nagyon tartottam hogya thomeos SD IPTV szar lesz de nézhető, 3dje remek (most néztem a gravitációt, nagyon állat volt rajta)

    Ami nem tetszik:

    - az LG store egy kalap szar rendelkezésreállás tekintetében. 2 napja totálisan elérhetetlen (a hibaüzenet meg egy baromság, mert azt írja nincs net, holott youtube meg minden más is megy), ha meg akkor is bizonytalan, néha 2x-3x rá kell bökni egy filmre hogy elinduljon. Véleményem szerint ez az egész csak egy nagy marketing, sokat nem ér.

    - PCről streamelés közben nem tudok beletekerni/időre ugrani egy filmbe (ez lehet vmi beállítás lesz, pár napja küzdök vele, van akinek a régebbi tévéjén pöccre ment a feature)

    - nem nagyon lehet testreszabni a webost - nekem pl hasznos lenne ha a PCs streamet ki tudnám dobni vmi gyorsmenübe, de nem lehet (mindig vagy 3-4 lépésben kell vbégiggyalogolni hozzá)
    VAGY
    a dokumentáció gyenge. A fizikailag mellékel kézikönyv / a letölthető PDF lényegében használhatatlan, a TVn elérhető online dokumentáció meg szerintem itt mellélövés, mert nem tudod egyszerre olvasni és csinálni a dolgokat. És az se túl szószátyár.

    - kicsit lassan ébred fel a TV, bekapcsolás után kell vagy 10 másodperc amíg a smart funkciók elérhetőek lesznek. (nem érdekel hogy más TV is ilyen e vagy nem, én user vagyok és nekem ez kicsit lassú).

    A fentiek többsége valószinüleg nem az LB730 sajátja, más LB tévém nem volt (smartból is ez az első amit használok), szóval veheted afféle LG helyzetjelentésnek. Ne tévesszen meg hogy a szöveg nagy része a "mi nem tetszik", a TV nekem bejött (kép/hang/tvnézés/filmnézés) csak most jobban beugrik a mi nem tetszik.
    Családdal úgy döntöttünk megtartjuk :D

Új hozzászólás Aktív témák