Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila.,
csendes tag
Sziasztok.
TV-t szeretnék venni főleg filmek és sorozatok nézéséhez - gépről. Rendesen TV-t szinte semmit nem nézek, néha Foci. Később esetleg konzolos játékok használata.
A következő jellemzőkkel:
Méret: 46,47"
HD felbontás
LAN vagy WIFI vel Gépről(Share) lejátsza a legtöbb formátumot. Felirattal. Van ilyen? Drágít ez rajta sokat? Esetleg Pendrive-ról lejátszva is jó. Talán ez lehet egy külön célgép (mediabox) ha jobban megéri.Előny de nem feltétel:
3d, smart funkciók (főleg skype)ÁR: 200-250e ft ig, lehet kicsit több ha az Ár/érték arány miatt ajánlott.
El vagyok veszve az ajánlatok és jellemzők között. (51 Centis CRT tvm van
Tudnátok ajánlani konkrét típust, árral hellyel és kiszállítással (dunakeszire)
Gépet is a fórum ajánlása alapján vettem 3 éve és nagyon bevált bízok bennetek
Előre is köszi.Attila.
-
jczettler
tag
válasz #16729600 #29098 üzenetére
egyelőre nem tervezem a megvételt, csak felmérés státuszban vagyok, épp ezért köszönöm a véleményedet!
szeretnék én is ténylegesen kipróbálni egy ilyet - nyilván - ha tetszik bevállalom, ha nem tetszik, akkor elvetem a hangprojektoros - bocsánat, bögre és egybe szettes - projektet
most egyébként egy ilyen teljesít szolgálatot nálam 5-6 éve:
szól, ahogy kell, van benne kakaó (20nm-re elég), de szabadulnék a kábelektől, időközben bejött az akkori LG 32LC51 helyetet az LG 42LA690S, így ehhez a TV-hez próbálok valami minnél kevesebb kábellel bíró megoldást találni, kiaknázva a HDMI ARC-os megoldást.
Ami egyébként használatos a TV-hez, az egy HD set-top-box, egy WD media play-er, illetve várható majd egy PS4 idővel és ami még tetszett, az a BT lehetőség (iphone, ipad miatt)...
ez hát a helyzet jelenleg
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jczettler #29097 üzenetére
Az igények lehetnek mások persze,szerintem ezeket nem lehetséges beállítani optimálisan,mert a paramétereik alkalmatlanná teszi őket arra amire elvileg szolgálnának.A cikk,,,hát izé..jó kis marketing lózung A házimozi topikban,amúgy már felvetődött,hogy kiírjak az 1 hozzászólásban,hogy bögre és egybe szettekre nem szolgálnak tanácsokkal,mert ugyan elnevezésükben házimozik, a valóságban pedig ki tudja mik és mire valók? Ennek ellenére vedd meg ,ha ez az álmod,de placebo érzésen kívül hangminőségben nem fogsz nagy szintet előre lépni szvsz.
Közben megnéztem. 80k felett fáj egy ilyen csoda. Kb 254854X jobban jársz,ha veszel használtan egy házimozi erőlködőt,meg valami használt hangfalat ennyiért
[ Szerkesztve ]
-
jczettler
tag
válasz #16729600 #29096 üzenetére
részben igazad van, részben meg néha úgy gondolom - sajnos ezzel már szembesültem párszor - hogy van egy termék, beüzemelik és ezzel az ki van állítva... az, hogy be kell állítani, az már mindegy...
ebbe a "hibába" belefutottam már "hülyeazértnemvagyok" üzletben, vagy digitális e-ben is...
pedig pont ezt a cuccot néztem ki, amiben eléggé befolyásolt ez a cikk:
-
törölt tag
válasz jczettler #29095 üzenetére
Igen ment a sub is,semmi térérzetet nem ad,a mélyek meg olyanok,mint amikor egy grizzly morog a Yellowstone parkban a kirándulókra,mert rágerjedt az uzsis kosarukra Ezek az egybe-bögre szettek házimozira teljességgel alkalmatlanok.Gondolj csak bele milyen egérpiszok méretű hangsugárzókkal vannak ezek szerelve.Aki csak ilyen tudna venni az maradjon a TV beépített hangszóróinál és majd később,ha megteheti vegyen egy házimozi erősítőt rendes hangfalakkal.
-
jczettler
tag
sziasztok!
LG 42LA690S-hez (vagy hasonló kategóriához) használ valaki ilyen Hangprojektort?
Tapasztalatok?
Leginkább az érdekelne, hogy HDMI ARC-on (HDMI 1.4) mik a tapasztalatok?
-
jczettler
tag
válasz forras2 #29087 üzenetére
ugyan ilyen tv-hez én ezt használom:
Logitech Wireless Touch Keyboard K400
Működik, a kis bt stick-et bedugod a tv-be és az touch pad részen rendben van, a billentyűzet is
Cserébe kérdezem, hogy ha a tv-n nézek pl. egy több hangsávval bíró MKV-t, akkor hogyan tudok a hangsávok között váltani?! Egyszerűen nem találok ilyen funkciót...
-
shad83
csendes tag
Sziasztok!
1 hete használom az újonnan vásárolt LG 47LA660S tv-t. Tudnátok tippeket adni kalibrálással kapcsolatban? Kinek mi vált be legjobban? Színek, fényerő, kontraszt, világítás, spec. lehetőségek stb. Végig csináltam a kalibrálós varázslót, de nem tudom..nem lett az igazi. Ami még fontos, hogy teljesen sötétben soha nem tv-zem, mindig ég valami fényforrás. Nézegettem neten is, de kézzel fogható információk nem nagyon voltak.Köszi előre is!
-
forras2
őstag
Sziasztok
Tudtok ajánlani valami olyan rádiós billentyűzet és egér párost, ami biztosan működik LG42LA620s készülékkel is?
-
Madwe
nagyúr
válasz huncutka1029 #29084 üzenetére
Ezt mind így használtam, de hiába... Utána végigzongoráztam más beállításokkal is, nyomkodtam az ampot is, hátha, de eddig semmi megoldás, mindig szar a hang... néha ha a kábelt megmocorgatom a tvnél jó, de az is ritkán, ezért gondolom h szar a tv csatlakozúja gyárilag... mert a kábel zsír új s minőségi...
-
huncutka1029
addikt
-
Findzs
addikt
én itt vettem olcsók és ha van nekik a listában készleten akkor valóban van is
de ha nincs olyan típus amit keres az ember akkor írni kell nekik és a válaszban leírják mikorra várnak és mennyiért
én személyesen vettem át és addig nem mehettem el amíg ki nem bontották és nem néztük meg, hogy hibamentes a készülék (pedig sietem nagyon )és igen, fizetett bérkommentelő vagyok
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Madwe
nagyúr
válasz fagee01 #28967 üzenetére
Nekem egy LM660 van egy pioneer htp-070el összekötve arcn nekem is szaggat! Kicsit rossz a hdmi csatlakozó a tvn talán, mert nem teljesen fix, kicsit mindig lehet fel le mocorgatni, és van hogy szaggatásmentesen jön a hang, de ált szaggat mint a fene... Szólj ha jutsz valamire, engem teljesen kiakaszt És visszatértem optikaira...
[ Szerkesztve ]
-
ZaXXoN
tag
Sok itt a PC-Dream ájuldozás, az ember tényleg elbizonytalanodik, mennyi ebből a fizetett kamu bejegyzés...
Máshonnan vett már valaki? Csak mert pl. a digitalko és a shopdigital olcsóbb az 55 colos kategóriában, és a bérkommentelők kedvéért nincs kedvem +20k-t kidoboni
-
Eszkimo
csendes tag
Mi a pontos neve ennek a remote appnak? annyi van fennt, hogy nem tudok választani (iOs)
-
Rbert
aktív tag
válasz OldMike #29034 üzenetére
Szia
Próbáltam az általad ajánlott oldalt, de ott is flash 8-as verziót ir,hogy kellene a méréshez de sajnos nem tudok továbblépni.Nekem nem sikerül, legyetek szívesek segíteni.Találtam valami oldalt ott 20/1-es T-home-os internetre 3.5 Mbites letöltési sebességet mér.A Tv közvetlenül a T-Home-s routerbe csatlakozik UTP kábellel.
Ha laptoppal mérem wifin ott:18,5/1,02-t mér.
Szeretném kipróbálni azt az oldalt amit ajánlottál,hogy összehasonlítsam az értéket.Mivel nekem a Youtube-s videók nem mennek HD minőségben csak akadozva.
Most próbálom nem is működik a Youtube. Flash player kellene hozzá,hogyan tudom letölteni? -
tblack
csendes tag
válasz h1ght3chzor #29060 üzenetére
Nekünk is van egy, de nemigazán érdekel. Csak én veszem észre. Nekem teljesen feketén egy zöld beégett pixel.
A 27-es IPS-es monitoron is volt egy, de ezért vissza nem vittem. Nem látom ha nem keresem.
-
NoOne1976
őstag
Az 32LN5400-as 80ezret megér, ha nem érdekel 3d és internet? (Második tv-nek venném a hálószobába.)
-
Sanyi.il
aktív tag
EZ biztos jó vétel Meghát Nagyon Sok Mindent TUD De Nemértek Igazán Hozá.
Ojanis Van Hozá Hogy Föl Lehet Rakni A Falra -
huncutka1029
addikt
válasz h1ght3chzor #29060 üzenetére
az csak egy sub pixel hiba, olvasd el a pixel garancia feltételeket
Ha jól tudom min. 3 alpixel, vagy 2 pixel hiba miatt cserélik, ha azok egy bizonyos távolságon belül vannak.
De 3 napon belül már egyetlen sub pixelre is kérhető a csere
itt olvashatsz róla[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
h1ght3chzor
őstag
Tegnap vettem este a tv-t es ugy vettem észre hogy az egyik pixel rossz. Kék hatterkepnel látszik csak, megnéztem nagyítóval es a fele pixel sárga masik fekete alig látszik egyebkent. Szerintetek visszavigyem, lehet hogy kesobb ebből a hibából tobb is ki fog égni?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Vbazsi2
tag
válasz csaba12242 #29050 üzenetére
Csatlakozom
-
Eszkimo
csendes tag
válasz huncutka1029 #29049 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Tina77
csendes tag
válasz csaba12242 #29050 üzenetére
Igen, Te is sokat segítettél abban, hogy a PC Dream Shopot mertem választani!
Egy vásárláshoz kellenek a pozitív és a negatív tapasztalatok is.
Köszi mégegyszer! -
tblack
csendes tag
válasz Tina77 #29048 üzenetére
Mi is ott vettük, másik helyen 20e forinttal lett volna olcsóbb de egy hét után még 10 napot akartak kérni mert, hogy karácsony előtt vagyunk, meg elfogyott a beszállítónál, stb.. Hát tudod ki várjon annyit. Kerestem a neten másik helyet. Nekik VOLT! raktáron. Ami manapság szinte hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
tblack
csendes tag
Múltkor még egy érdekes funkcióra jöttem rá. Ha van egy normális okos telefonod (jelen esetben androidos) amin valami friss rendszer van, a youtube appon megjelent egy fül, hogy lejátszás TV-n. Két érintésből kapcsolódik a tv-hez és után a telefonon kikeresett videókat a tv-n játsza le. Nagyon jó feature.
-
Ravenloft
tag
válasz Eszkimo #29046 üzenetére
Próbáltad már a MR helyett (mivel ahogy olvasom neked nem jön be) pl a Remote appot (iOS vs Android)? Csak mert szerintem szuper találmány! Én most már csak ki-be kapcsolásra használom a MR-ot. Nem mintha nem jött volna be, csak mióta van ez az app, sokkal egyszerűbb az élet.
-
huncutka1029
addikt
válasz Eszkimo #29046 üzenetére
Hali, én írtam, hogy lehet pent dugni az LG apps nevű usb-be, így ide töltöget le temp- fájlokat, így nem dobál ki olyan sűrűn memória hány miatt.
Böngésző kezdőoldalán tudod törölni az előzményeket
Kérdezd meg valamelyik LA 620 vagy 640 tulajt, mi a pontos tipusa a hagyományos távpiszkának, és ha megvan, símán rákereshetsz a neten.
kb 7-10K az ára, de nem mindegy melyik típust veszed, ezért kérdezd meg itt előbb.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Tina77
csendes tag
Sziasztok!
A héten megkaptuk az LG 42LA660S készüléket. Jó választás volt!
- Nagyon szép a kép, még úgyis, hogy csak analóg inviteles kábeltévénk van.
- A magic távirányítót egész könnyű használni.
- Mi az internetet vezetékkel kötöttük rá, jól működik.
- A hang is szuper.A PC-Dream Shop-tól rendeltem. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a webáruházat.
Vásárlás előtt többször érdeklődtem emailben és telefonon is, nagyon segítőkészek voltak. Az, hogy nem csak ingyen kiszállítják, hanem be is üzemelik a tv-t, csak hab a tortán!
A szállító is nagyon kedves volt, a megbeszélt időben érkezett. Türelmesen és számunkra (laikusok ) is érthetően válaszolt a kérdéseinkre.
Ami még fontos, valóban hivatalos LG garanciát adnak.
Azért írtam le ilyen részletesen, mert én is itt a fórumon tájékozódtam vásárlás előtt, hogy hol érdemes megrendelni a tv-t. Én főleg a garancia miatt féltem. De nem csalódtam!Végül szeretném mindenkinek megköszönni a segítséget amit akár priviben, akár itt a fórumon kaptam!
-
Eszkimo
csendes tag
válasz OldMike #29040 üzenetére
Ez jó ötlenek tűnik, mert most hogy mindent kihúztam a falból, hirtelen helyreállt a világ, és működik rendesen (resetet csináltam már minden eszköznél korábban is, de így egyszerre még nem) (kérdés, hogy meddig). Hol lehet törölni az előzményeket? Vagy meg lehet növelni a memóriakapacitást valahogyan? Valaki írta itt korábban, hogy egy pendrive-t tett az egyik bemenetre memóriabővítésként, de lehet, hogy rosszul emlékszem..
Cisco routerem van nekem is, eddig nem volt vele baj, de a Telekom-os telefont én is fontogattam, csak nemtom mit reklamáljak náluk...mert végül is a net a PC-ken, telefonokon kifogástalanul megy.
MÁS: gondoltam, miután nem adtak rendes távirányítót, veszek egyet, elmentem az MM-be, ahol először is csodálkoztak, hogy csak MR-t kaptam a tvhez (ennyit a felkészültségükről, azt sem tudják mit árulnak) aztán meg kiröhögtek, hogy ilyet aztán sehol nem fogok kapni, esetleg azLG-nél...
-
apuqa
újonc
Vettem egy LG 32LN575S Smart tévét és van egy kis problémám a csatornák beállitásával.Tudna valaki segiteni?Nem tudom hol találjam meg a szerkesztés gombot.Miután beirtam a csatorna nevét és az új program számot ,azt irja ki hogy futtasam a szerkesztést.Mivel ekkor bezárom az ablakot és hiába tároltam mert újra a régi C44 jelenik meg és nem az új számon és néven.Nagyon örülnék ha lenne valaki aki megmagyarázná ,hogy mit csináljak.Köszönöm előre is.
-
Đusty
addikt
válasz shteer #29039 üzenetére
Most hogy így mondod azt valóban nem, ha közvetlenül a fülest dugom rá. (csak próbaként dugtam össze a kolléga kedvéért de ezt nem is figyeltem)
Akkor ilyenkor érdemes olyat ahol a fülesen is van hangerőszabályzó.
Én vonalbemenetre kötöttem a számítógépre így természetesen lehet szabályozni a hangerőt.[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz Eszkimo #29023 üzenetére
Őszintén szólva a smart-os Youtube-ot nem használom, mert felbosszantott hogy a feltöltött videómat egy hét után sem találtam meg. Inkább a böngészőből nézem a YT-t, ott ilyen nem fordul elő. A fullHD videó is megy rajta teljes képernyőn, de ehhez a wifinek szerencsés csillagzat alatt kell lennie. Célszerű rendszeresen törölni az előzményeket, mert elég gyorsan tele lesz a feje
PC van-e a HGW-re kötve, ha igen, akkor azon mit lehet mérni? Milyen típus az IPTV-s HGW? Az enyém Cisco 3925, van ahol D-Link működik, az állítólag még jobb. A smart miatt nem, de a net sebessége miatt esetleg érdemes a Telekommal beszélni.
42LM660S
-
Satra74
tag
válasz #16729600 #29027 üzenetére
Ha particionálom, akkor már látni fogja a 2TB-s részt?
A számítógép látja, a kábel jó. Csak a tv jelez problémát.
i5-4670K, GA-Z87-HD3, Asus 1060 GB, COOLERMASTER Silencio 550, CM Elite Power 500W, CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT, THERMALRIGHT Macho 120, Crucial MX500 1TB SSD, Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB
-
OldMike
őstag
A speedtest.datanet.hu működik vele, bár egy kicsit furcsán. A ping nálam mindig 100 feletti érték, letöltés a mérés alatt eléggé változó mértékű, de a végén kijelzett adat elfogadhatónak látszik. Nálam wifivel csatlakozik a tévé, a routerig van kb. 8 m, és egy 30 cm-es betonfal. A net 30/5-ös, a letöltés - amikor a környező routerek nem nagyon zavarnak - 20-25 Mbps szokott lenni, de volt amikor 29-ig is felment. A feltöltési sebesség 4-5 Mbps körül van. A telefonommal a 4Gmark alkalmazással a tévé mellett gyakorlatilag ugyanezeket mértem.
Amikor UTP kábellel volt összekötve a router és a tévé, akkor az előfizetett net sebességeket lehetett mérni.[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
Axel007
tag
Sziasztok!!
Akkor megkérdezem ismét az LG 37LM620-as tv-nek mennyi a magassága pontosan, ha valakinek van és lenne oly szíves megmérni milliméter pontosan, megköszönném.
-
Toma
tag
Sziasztok!LG42LA660S-nél az alsó káván a ogótól jobbra és balra beleértve a logót is..van egy védőfólia, vagy csak ilyen sima a felület?Úgy értem nem szálhúzott fém felületűnek kéne lennie?Le kell szednem?Feleslegesen nem piszkálnám!:-)
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Egy LG 27MA43D TV készülékkel rendelkezem, szeretnék fejhallgatót hozzá csatlakoztatni úgy hogy szóljon is ha ez lehetséges.
Szeretnék útbaigazítást kapni hogy mire van ehhez szükségem, mert a TV alapba nem rendelkezik fejhallgató kimenettel
Fejhallgató kimenet: Nem
RCA-Jack javaslatot próbáltam, sajna semmi
Más átalakító sincs ehhez
Köszönöm előre is a tanácsokat
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
Satra74
tag
Sziasztok!
Az LG 42LD450-ZA típusú tv-hez próbálok egy 3TB-s külső winchestert csatlakoztatni és valamiért nem tetszik neki.
Ha újraformázom a hdd-t, az segíthet? Esetleg más ötlet?
Előre is köszi!
i5-4670K, GA-Z87-HD3, Asus 1060 GB, COOLERMASTER Silencio 550, CM Elite Power 500W, CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT, THERMALRIGHT Macho 120, Crucial MX500 1TB SSD, Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB
-
sbalu1
senior tag
Úgy tudom, hogy a Te tipusod még nem támogatja a flash 11-et , csak a 2013 modellektől, ezért ez nem fog menni nálad.Keress egy másik seb. mérőt ami nem igényel flashes támogatást!
Eszkimo: Próbálj fw frissítést a tévén, mert bár ezek a dolgok közel se tökéletesek a tévén, azért annyira nem rosszak ahogyan nálad van.
bigdady, laci1978: +1
[ Szerkesztve ]
-
Eszkimo
csendes tag
válasz OldMike #29018 üzenetére
Már LAN-al összekötöttem a T-Home routerrel, semmi javulás nincs, nem a wifiben van a hiba az biztos. Már az IPTV-t is kihúztam a routerből, azt hittem az fogja, de nem...ezen kívül a SMART rész olyan szinten lassú néha, hogy gyakorlatilag használhatatlan. Amikor megy (újraindítás, minden kikapcsol, majd vissza) akkor is pl a Youtube "felkapott videók" (ez is micsoda fordítás!) rész eleinte iszonyúan szaggat, sokszor be sem jön a kép csak 20-30 másodperc múlva. Nem akarom elhinni, hogy ez normális! Vagy ha igen, akkor az LG számítástechnikában a 90-es évek elején tart!
-
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan méritek a TV-n az internet sebebbéget?
Nekem valami flash hiányzik azt írja.Speed test-el próbáltam.LG47LM660S. -
Jedo
csendes tag
Hogyan tudok tv műsort felvenni egy LG 47 LA 690s készülékre?? nem találok sehol olyan opciót, viszont a SmartShare opcióban van egy olyan lapfül, hogy felvett tv műsorok.. Valaki tudna nekem segíteni ebben??
-
bandi0000
nagyúr
válasz nemethia #29017 üzenetére
1, Nem, nem kell, vag nagyméretű pendrive, legalább a 32 gigás, mert van 20Gb körüli film is de a legtöbb 15 alatti, vagy HDMI, vagy DLNa
2, Hivatalos külső adattároló kell, meg nem mondom most melyik szabvány de láttam hogy nem jó akármelyik
3, ha elég erős a router vagy nem vastagok a falak akkor fogja, ha telefonnal fogja akkor a tv-vel is
4, igen, akár HDMI-vel is össze kötheted és a TV lesz a megjelenítő
5, Nem ajánlom, nem olyan minőségű, meg elég gyors net kell hozzá hogy ne akadjon, vagy a tv nem képes olyan gyors netet fogadni, nálam legalább is ez van szerintem mert sokszor beakad, de nem is olyan gyors ez a smart
6, paszolok, 1 et néztem az nem volt olyan
7, passz
Xbox One: bandymnc
-
nemethia
csendes tag
Sziasztok új vagyok itt, és viszonylag laikus.Egy 42la660s tv-t néztem ki, és hamarosan szeretném megvenni. Több napja követem a fórumot, hogy minél több információt szedjek össze, és felesleges kérdésekkel ne zaklassam az itt levőket. Az lg honlapját is végig böngésztem, meg még sok más oldalt, mégis van néhány homályos rész.
1. kell-e hozzá mindenképp külső winchester mondjuk a 3d filmek lejátszásához, vagy elég egy nagyobb pendrive?
2. az élő adás felvételéhez is kell külső tároló mindenképp vagy nem muszáj?
3. 6-7 m-re lesz tv-től wifis rooter egy másik szobában. tud-e majd kapcsolódni a tv hozzá?
4. ha jól hámoztam ki a fórumból, akkor van egy olyan lehetőség is, hogy a laptopot csatlakoztatom a tv-hez és mondjuk elindítok egy online filmet akkor a tv-n tudom nézni a laptop helyett? Akár 3d-ben is, ha az a film 3d-s?
5. vagy akár a tv böngészőjébe belépve egy online film megnézhető és nem is kell hozzá laptop vagy szgép?
6. van-e olyan játék a tv smartrészében, melyhez lehet használni a dual play szemüveget? ha nincs akkor lehet-e letölteni a tv-re valahonnan?
7.használt-e már valaki skype-ot ezzel a tv-vel? mi a tapasztalat ha igen?
-
rokefeller
senior tag
Sziasztok. A LM620-am van, és a legutolsó frissítés óta a fuso gyakorlatilag használhatatlan, nem lehet görgetni a listákban, nem tudok bejelentkezni, ilyesmi. Ti tapasztaltok ilyet, lehet ezt valahogy javítani? (prémium újrainicializálást próbáltam már)
A télapó nem a régi már...
-
laci1978
tag
No.
Akkor most melyik?[ Szerkesztve ]
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Akinek van LG 37LM620S készüléke az meg tudná mondani pontosan álvánnyal mennyi a magassága??
Azért kérdezem, mert nekem csak 58,6 cm-es fér be és a honlapján 58,7-et olvastam, kárba ne vegyem meg. -
>Deego..
senior tag
Szeretnék ajánlani egy olyan "megoldást" azok számára akiket nem vonz a 3D, Smart, Net stb.., mégpedig egy LG Personal TV formájában.
Tudom nem ide tartozik, de mivel bennem is és még egy jó pár emberben is megfordult már ez a gondolat, így helyesnek láttam, hogy segítséget nyújtak azok számára is akik erre tartanak igényt és képesek kompromisszumo(t)kat kötni.
Mivel én sem tartottam ezekre igényt, s feleslegesnek is érztem azokat, mert ha van egy netezésre alkalmas eszközöm és a 3D élmény sem izgatta a fantáziám akkor minek adjak ki rá feleslegeaen 20-30 ezer forintot?
Főleg így olvasottak és tapasztalatból hozzászólók alapján a fellelhető problémák után?Mellesleg konzolt is szerettem volna majd kötni az újdonsűlt tvhez, így nézelődtem a 3d, smart nélküli típusok után, de itt sem nyerte el a tetszésem egy darab sem. Persze a népbetegséggé vált input lagg is szerepet játszott, de nem mennék bele.
Már régen is érdekeltek a tuneres monitorok csak sajnos akkoriban nem volt ennyire széles a választéka, mint mérteben és tudásban egyaránt.
Így ezen a vonalon tovább haladva akadtam rá egy igazán figyelemre méltó darabra, mégpedig a már említett Personal TV-re. Persze ezen a fronton is akadt smart funkcióval ellátott darabok,amit ki is szűrtem.
Ami számomra fontos volt, LED, IPS Panel, Full HD, min 2 HDMi, s tudjon külső eszközről filmet lejátszani, persze a beépített hangsugárzó sem elhanyagolható.
Itt hoznám vissza azt a kompromisszum szóvacskát amivel van aki meg tud barátkozni, s van aki nem.
Én személy szerint a képernyő méretre gondolok.Mivel már van a családban egy 32" tv ami számomra teljesen megfele képmértre, de jelen esetben nincs ilyen tuneres monitor, így kénytelen vagyok beérni egy kisebbel. A 29" már nem volt a pénztárcámhoz szabva ezért esett a választásom a 27"-ra amit nem bántam meg.
Végūl az LG 27MA73D lett a befutó.
Összességében teljesn mértékben hozza az elvártat, a beépített médialejátszónak nem kihívás a Full-HD, HD filmek mkv formátumban való lejátszása külső meghajtóról, a feliratot is remekül kezeli.
A szín kalibráció is remekül ment. Hangzása is kielégítő mind stereo és sorround módban.Nem utolsó sorban, LG hivatalos garanciával lehet kapni, melyhez minden október xx - november 24-ig vásárolt termékre egy tanusítvány letöltésével + 2 év garancia nyerhető.
Ez kizárólagosan egy egyéni vélemény nyilvánítás volt azoknak akik hasonló helyzetben vanna vagy lesznek.
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
pube111
senior tag
Ismeri valaki az LG 42LN507S tévét? Ezt akarok venni, de nem hallottam még róla tapasztalatokat.
A PVR működik benne?
Teljes bögészője van?
Sima rádiós egeret kezel? -
Eszkimo
csendes tag
-
gatos50
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a LG 42CS460 tip. TV-ből lehet-e valahogy kivinni hangot házimozi erősítő felé (hdmi nincs az erősítőmön).
Előre is köszönöm ha valaki válaszol. Üdv. mindenkinek! -
OldMike
őstag
válasz Eszkimo #29007 üzenetére
Szia!
Nekem még az eggyel korábbi 660-as van (LM). Ehhez szerencsére mindkét távpiszkát adták. Amíg csak sima kábeltévém volt, addig többet használtam a hagyományost, tévénézéskor, beállításoknál az jobb volt. A smarthoz viszont sokkal jobb volt az MR. Aztán átkerültem IPTV-be, és azóta gyakorlatilag csak az MR-t használom, meg persze az IPTV STB távpiszkáját, mert az csak azzal működik. Szerintem szegénységi bizonyítvány az LG-től az esetleg több százezer forintos tévé esetében egy néhány ezer forintos eszközön spórolni.
A wifis akadozást valószínűleg nem (vagy nem csak) a tévé okozza. Nálam legalábbis annyira sok wifi adó van a közvetlen környezetben, hogy gyengítik egymást. Meg kell nézni (pl. okostelefonnal vagy tablettel) a csatornák foglaltságát, és lehetőleg olyat keresni, amit más nem használ. Az én HGW-m (router) nem tudja az 5 GHz-et, de állítólag a tévé ismeri, ezzel is lehet próbálkozni.
Amennyiben a LAN is gyenge, akkor más baj lehet. Amikor még a tévébe UTP kábelen ment az internet, akkor gyakorlatilag ugyanazt a sebességet mértem a (szintén kábellel csatlakozó) PC-n a Speedtest-Datanet-tel, mint a tévé böngészőjében, ugyanezzel a mérővel. A kábeles állapotban a 3D-s Avatar akadásmentesen ment a PC-ről, DLNA megosztással. A wifin már nem megy, csak a 2D-s FullHD filmek nézhetők akadásmentesen.42LM660S
-
Eszkimo
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok itt, van egy LA660S Tv-m, 2 napos :-) A döntésben ez a fórum is sokat segített.
Még nagyon ismerkedem az új tv-vel, de van már 1-2 dolog, amiről van véleményem: Brutál jó képe van, nagyon jó a hangja, nem is veszek házi,ozit hozzá, pedig terveztem :-) persze még állítgatni kell, de a HD adások és 3D filmek nagyon szépek. Viszont...Ez a távirányító, amit hozzá adtak az valami katasztrófa!!! iszonyat idegesítő, hogy 3 sec-ként meg kell rázni mert eltűnik, és alapvető funkciókat csak bonyolult klikkelgetésekkel lehet elérni. Sztem nagy baki, hogy rendes távpiszkát nem adnak hozzá...de ez még semmi...Először wifin próbáltam a netet (pl tecső) ami olyan szinten szaggatott, hogy nézhetetlen volt, ki is fagyott néha. Na bekötöttem LAN-on keresztül, háááááát egy fokkal jobb de csak egy fokkal. Különösen a HD videóknál, de a simánál is. Ezen kívül a SMART üzemmódban sokszor olyan szinten belassul a TV, hogy már azt hiszem kifagyott, de aztán egyszer csak elindul tovább, mint egy RAMhiányos PC. Iszonyat idegesítő! Pedig a net 20/5 T-home. De lehet, hogy lehetne valamit javítani, de olyan sokrétű a cucc, hogy kell hozzá egy két nap mire belejövök. Esetleg erre a belassulásra valakinek valami ötlete? Köszönöm előre is!! (ja, nekem is előre dől egy kicsit...) -
Scoobyka
addikt
válasz Rossifumi46 #28997 üzenetére
ez game modban futott?
-
Findzs
addikt
válasz ThodEE #28995 üzenetére
azt írják rca van rajta de azt nem, hogy milyen videó - audio, kimenet - bemenet?
azt sasold meg a tv -n ha van akkor mehet rá egy ilyen [link]
vagy ez is megoldás lehet:
meg azt sem írják, hogy kétirányú -e a scart mert ha igen akkor mehet hozzá egy rca jak átalakító egy ilyennel: [link][ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program