Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1978
tag
sziasztok.
Reggel kérdeztem,hogy tudtok-e megoldást arra,hogy nero-val dlna-n keresztül egy mkv 3d-s filmen miért nem tudom beállítani a magyar hangot,pedig a gépen egyből azon indul.
Nos egyik megoldásként egy külső usb illetve egy másik "szervert-kiszolgálót" ajánlottatok.
Míg másodikként egy mkvmegge progit ahol át lehet alakítani a média file-t.
Meg kell mondjam nem is értek az átalakításhoz és egy másik szerver-kiszolgáló progival sem tudtam mit kezdeni.
Számomra lehet,hogy az lenne a legkönnyebb megoldás ha veszek egy külső vinyót és csók?
Szerintetek ha mondjuk egy olcsó 500gb-os veszek abból mindegy melyiket?Tudtok ajánlani 1-2 db-ot? -
laci1978
tag
sziasztok. Segítsetek nekem egy kérdést megválaszolni.
Adott egy la620-as tv amit nero mediahome 4 el dlna-val lejátszatok egy 3d-s filmet.
Ha elindítom a tv-n akkor gyönyörűen szakadásmentesen megy DE nincs és nem is tudok valamiért magyar hangra állítani.
Viszont ha a számgépen elindítom egy mkv lejátszóval alapból egyből magyarul nyomja.
Mit tudok ezzel csinálni,hogy a tv-n magyar hanggal tudjam nézni?Mert a menüben semmit nem enged állítani.[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
Sziasztok. Egy gyors segítséget szeretnék kérni.
Rendeltem és ma jött meg ez az optikai audió kábel és szerettem volna összekötni az LA620-as tvt az erősítőmmel.
Az erősítőbe belement de a tv-be nem akar.
Nem akarom feszegetni de nekem gyanús.
A kábel apa-apa,nem ilyen kellett volna?[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
sziasztok.
Kérdeztem már de nem igazán kaptam konkrét választ ezért felteszem megint.
Az LGLA620S típust lehet dönteni előre vagy hátra?[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
válasz gameresboy #30176 üzenetére
-
laci1978
tag
válasz Zoll21 #30186 üzenetére
Sziasztok skacok.
Segítsetek nekem abban,hogy van egy 620-om és a használatiban az áll,hogy meglehet billenteni előre vagy hátra az állványon.
Én próbálgattam megbillenteni de nekem nem ment,féltem már,hogy letöröm az egészet.
Valakinek sikerült ennél a típusnál egyáltalán?
Ha igen,hogy kell?Bocs Zoll21. nem neked akartam
[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
-
laci1978
tag
Sziasztok. Segítsetek nekem légyszives abben hogy egy ilyen routerrel,hogy tudom látni az eszközöket DLNA beállítással?
Sehogy nem akar működni. -
laci1978
tag
Sziasztok.nos,tegnap este 9-kor megkaptam életem első okostelevíziójá lgla42620s.
Viszont. Van egy pár nagy problémám.
Hajnalig próbáltam beállítani a képet de sehogy nem sikerült. T-home iptv van. Ha valakinek ilyen "konstrukciója" van kérem segítsen,hogy neki,hogy van beállítva.
A másik kérdésem az lenne,hogy hogyan és mivel tudom usb film lejátszásánál hangot kivinni erősítőre.
A 3. de nem az utolsó kérdésem az lenne,hogy hogyan tudom vezetéken lanon megosztani,hálózatba kötni a tv-t és a számítógépeket?
Segítsetek légyszives szálybarágósan mert nem nagyon értek hozzá,viszont meg akarom tanulni,csinálni.
Köszönöm -
laci1978
tag
No.
Akkor most melyik?[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
Csak egy gyors kérdés srácok.
Megrendeltem már az 42LA620-at de nyugtassatok meg,hogy nem lesz rossz választás 360cm-ről nézve ugye? Pont belefér ugye?[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
Én is a pcdreamshop-tól rendeltem meg tegna este. Elég korrektnek tünnek ezért választottam őket.Az engem is érdekelne,hogy a gyártási számból hogy lehet megállapítani,hogy mikori a gép.
[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
Srácok, a napokban veszek egy la620-ast és azt szeretném kérdezni,hogy ha veszek egy nagy pendrivét akkor azzal is le tudom játszani majd a 3d (letöltött) filmeket,vagy vennem kell egy blue-ray lejátszót is?
-
laci1978
tag
Esetleg tudtok nekem ajánlani valamilyen 2.1 hangfalszettet? Nekem pillanatnyilag elég panelba.
Valahol olvasom,hogy a hangzása elég gyér a 620-nak.
Van egy pioner vsx520-as erősítőm egy saját készítésű HS 20R-3 140w-os hangfalpárom de ezzel az erőködővel nem szól szépen,vagy csak azért mert nem hdmi kábellel van összekötve? Viszont volt egy sony minihifim és azzal olyan szépen szólt,amíg nem kezdtek kiégni a végfokok.[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
Nos,megnéztem a két gépezetet (620-660) mivel nem igazán foglalkoztak velünk beállogattam nagyjából magam egy értére és hát na. Az igazság az,hogy nem igazán vettem észre semmit.
Úgyhogy valószínű marad a 620s -
laci1978
tag
-
laci1978
tag
válasz huncutka1029 #28598 üzenetére
Vagyis azt jelenti amit láttam is tegnap,hogy a fekete-fekete a fehér meg fehér.
a másik meg ha az asszonynak tetszik a magic remode távirányító és pl egy 620-ast veszek mellé meg a dobozos ... akkor már szinte ugyan ott vagyok árba nem? Ha még a minőséget is nézzük -
laci1978
tag
válasz huncutka1029 #28593 üzenetére
Azt láttam hogy néz ki,szerintem szebb a háza a 660-nak és a távirányítót is láttam, Viszont ezt "a 620 ban nincs helyi sötétítés, (micropixel control) és beépített mozgásérzékelő vevő., a 660 ban van" nem értem,kifejtenéd bővebben?
Köszönöm -
laci1978
tag
Sziasztok. Már be kell adnom a kulcsot a feleségem és a gyermekem előtt. Vennem kell egy tv-t.
Mint említettem volt közeli élményem mind a 620s mind pedig a 660s-hez.
Viszont "szájbarágósan" ha lehet (egy hozzá nem értőnek) elmondanátok mi a különbség a kettő között,hogy megéri-e azt a +30 ezret??? vagy nem és inkább maradjak a 620-nál
Nagyon köszönöm a válaszokat.
(Hálás lennék mert már nem bírom sokáig. )[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
Sziasztok. Csak egy komoly észrevételt szeretnék megosztani veletek.Leírtam pár napja,hogy egy la620s-en gondolkozom. Nos a tesóban volt alkalmam pont egy ilyet és egy 660-ast egymás mellett látnom.Meg kell mondjam leesett az állam.A 620-ra is azt mondtátok már,hogy a fekete-fekete a fehér meg fehér,na de a 660!!!!
Tű éles képek kiegyensúlyozott színek. Visszanézek a 620-ra és mintha fátyolfelhő,vagy köd lenne előtte.
Hát most elbizonytalanodtam rendesen.Pontosabban ha nem zavarna az a +30kiló nem is gondolkoznék.
Valóban ennyire szembetűnő a különbség,vagy az eladó vágott át azzal,hogy csak egy üzleti fogásként a drágábbat jól beállította. Nekem azt mondta mind kettő alapbeállításon van.
ki tudja. talán ti? -
laci1978
tag
válasz huncutka1029 #28485 üzenetére
Köszi az infót.
Erre a gondoskodásra ne igazán várjak ugye? Legfőképpen azért mert az alap tv-re fog vonatkozni nem? Vagy rosszul tudom,és most is van erre a tipusú tv-re? -
laci1978
tag
Sziasztok. Lenne pár kérdésem, a jóféle.hu-tól ha rendelek egy lgla 620s- tv-t akkor arra bolti vagy gyártói gart ad, ér-e valamit ha +3év garkiterjesztést veszek rá,illetve milyen távirányítót adnak ehez a tv-hez,és még annyi,hogy ennek a tv-nek az internetezése mennyire gyors ki tudom váltani egy laptop alap böngészését vele?
[ Szerkesztve ]
-
laci1978
tag
Sziasztok
Visszatérve egy szóra az 5évnyi garra.
Valaki itt azt írta ne is várjunk reá,de mi van akkor ha megveszem a tv-t és még veszek rá innen kiterjesztett gart akkor lehet örülnöm,vagy kitörülhetem ezzel kiterjesztéssel mert nem ér semmit.
Van már tapasztalat valakinek ezzel kapcsolatba? -
laci1978
tag
válasz huncutka1029 #28265 üzenetére
Értem.
Gondoltam én olyanra,hogy mostanság szinte csak azt hallani,hogy minden elektronikai terméket a fogyasztói társadalomnak rakják össze annyira"értem ez alatt",hogy a gart kihúzza aztán tönkremegy úgy,hogy azt ne érje meg javítani.
Most erre az jutott eszembe,hogy akkor a kiterjesztett gart rá kell még kérni+3 évet és így 5 évig védett vagyok?
Van ebbe valami ráció? -
laci1978
tag
Sziasztok.
Én is tv vásárlása előtt állok.A feleségem kinézett egy LG 42LA620S-est és az lenne vele kapcsolatba a kérdésem,hogy megéri-e 140e-t az ára?Van-e rejtett hibái stb.-stb.
Szóval minden hasznos infó jól jönne de csak mint laikusként.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.