- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
Hát ahogy nézem a kalózsziget sem fogja elérni a maximális darabszámot. Elégge belassult a rendelés görbéje a következő 20 napban pedig szerintem már nem várható akkora érdeklődés iránta, mint az első napokban. Én sem gondoltam volna, de első látásra nekem se jött be.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Tyler Durden #81395 üzenetére
Ez robotnak kissé bénácska, Optimus ilyen szempontból is szerintem jól sikerült. Annak a buktatója a G1/80-as évek lehet sokaknak. Nekem nem, az még tervbe van véve, mert nekem a Transformers-ből igazából ez az éra létezik csak.
Mondjuk a mozifilmek sokat tettek ezért.
-
sb
veterán
válasz
balint82 #81388 üzenetére
A review-t láttam, a kommenteket nem. Most megnézve viszont úgy látom megfordul ott több tervező is.
@Vistaboy
A mostaniaknak is 180 a listaára, szóval ha 110 körül talán nem is, de 130 körül biztos lesz az új is. Maximum várni kell majd rá.@Mozaart
Van benne valami. Viszont tényleg jobb lenne a vevőnek ha tudná mivel találkozik komplexitásban. Mivel egyre több talán az egyszerűbb, dizájnra optimalizált készlet (és ezzel valóban a kezdők/nem legózókra hajtanak elsősorban) nem biztos, hogy gond lenne a jelölés. A hc fanok úgyis tudják mit vesznek, jelölés nélkül is, a kezdőket meg nem biztos, hogy zavarja ha kapnak egy alacsony komplexitás jelölést. -
Vistaboy
veterán
Azért az már durva, belegondolva, hogy én eddig az összes 1:8-as sportkocsit 110-120K környékén vettem. Majd' 200K-t nem fog érni nekem, akármennyire is kell.
Maximum esetleg 150K-ig leszek hajlandó elmenni, de csakis azért, mert két évente egyszer van ilyen és eddig a Porsche híján megvan az összes. Maximum akkor karácsonyra a Rivendell helyett. Bár lassan ott tartunk, hogy azt előbb fogom tudni megvenni, mint a kocsit, és sokkal nagyobb... Lehet, hogy mégis az lesz... Kiderül.
Mindenesetre durva, mit művelnek a forinttal, a béka segge alatt van az értéke, közben meg megy a propaganda, hogy milyen kicsi az infláció... Ja, persze, talán az euróé annyi, amiben ők tartják a vagyonukat. De közben mi mindenért lassan háromszoros árat fizetünk.
-
-
ripla
addikt
"GWP 2024
Pletyka!!!
Egy kis hajó, ami 1.300 km-t utazott!
GWP készletet kapunk az év végére pletykált, három árbócos, ICONS Endurance hajóhoz!
Pletykák szerint a GWP, kizárólag az Endurance hajó mellé jár majd.
Az ajándék szett a James Carid hajót tartalmazza majd, ami az Elefánt-szigettől, a Déli-óceánon át egészen Dél-Georgiáig jutott. A készlet 232 db. elemből áll majd és kettő tengerész minifigurát kapunk hozzá.
A GWP, akárcsak az Endurance szett, pletykák szerint a Black Friday alkalmával lesz elérhető!"Kockamorzsa
-
Mozaart
aktív tag
@kbalage2 Megnéztem a Két torony review-odat. Értitek A két torony. Imádom..
So. Teljesen egyetértek amiket említesz. Szerintem azért nehéz, hogy legyen egy Complexity rating a SAH-on, mert akkor a Vásárló még inkább úgy érezheti miért kerül ez ennyibe. Mégjobban transzparens lenne adott esetben, hogy miért is fizet. És csak az átlag vásárlót téveszti meg, úgymond. Nem fog a Marketing működni.
A másik, ki és mi alapján dönti el, hogy ez miért komplexebb.
Érdekes dolgok ezek, mert biztosan közrejátszik, hogy adott set-re mennyi piece-limit van, így nem fér bele adott esetben, hogy bonyolultabb megoldások legyenek benne.
Az is érdekes, hogy az Icons a Creator Expert útódja, ami nevében is egyértelműbb, hogy mit takart. Én úgy gondolom, hogy a Icons mára, beakar rántani minél több Felnőttet AFOL érába, hogy harapjon rá. Persze ehhez pénzmagra is van szüksége.
+++
Kis LOTR LEGO ad. -
unclefucka
senior tag
Szerintetek lesz belőle hivatalos téma is?
Én nagyon remélem, hogy lesz!
Anno megvetem a Tallneck-et.
Egy Thunderjaw jó lenne mellé... meg minden más is!(MOC-ban létezik, tudom, de egy hivatalos szett azért mégis más)
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
HUN_Sector #81386 üzenetére
Igen, de csak facebook kontakt volt én pedig nem vagyok fent facebookon ezért nem is tudtam vele kapcsolatba lépni. Nem vagyok fent facebookon, X-en, tik-tok-on, semmilyen közösségi felületen és ezt nem is bánom annyira, így is elég sok időt vesz el a telefon képernyőjének bámulása, hát még akkor mi lenne. Egyedül Netflixem van az is csak a párom kedvéért, mert nekem már az sem kéne, minden mást lemondtam, vagy nem is fizettem rá elő. Nincs playstationom, elajándékoztam és x-boxom se, sőt laptomom is csak egy játékra alkalmatlan alap készülék. Telefonom egy 60 ezres Samsung és ennyi, mégis élek és itt vagyok. Inkább legózok és utazgatunk ha tehetjük a munkán kívül.
-
apholyon
aktív tag
Mindegy, végső soron csak egy Lego készlet... Csak ezt ugye a gyerkőcnek néztem ki... Ha esetleg valaki meggondolná magát, netán kettőt rendelt volna, gondoljon rám pls.
Az egyébként számomra furcsa, hogy a vasútállomás is elfogyott, de a kalóz sziget közel sem... A másik kettő elég hurka, az nem meglepő.
-
Crus
őstag
válasz
RapaNui1 #81380 üzenetére
Azért megnézném annak az arcát, aki 50-60k-t ad egy ilyen nyomi GWP-ért. Értem, hogy ennyiért hirdetik, de el is viszik ennyiért?
Más is fejtegette már, ha jól rémlik, hogy az igazi hardcore fan már megvette... már pedig hardcore fanon kívül ki a bánat adna ezért a GWP-ért 50-60k-t? Nonszensz.
-
Crus
őstag
válasz
Napfénysüti #81362 üzenetére
Igen, a nyugisabb részek kizárt, hogy célpontok lesznek. Jártam már én is arrafelé, Dél-Franciában és nagyon nagyon tetszett. De ezekre a nagy rendezvényekre már tuti nem mennék, nem egy életbiztosítás.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
HUN_Sector #81379 üzenetére
Ritka ronda jószág, ráadásul ha valami csoda folytán sikerülne is 50k-ért eladni akkor is 140 ezerre jönne ki a vége. Márpedig én eldöntöttem, hogy 190k-30%, vagyis 133, na jó foxposttal együtt 135 ezernél nem adok érte többet, szóval megvárom amíg lemegy az ára, különben is mindjárt itt az első körös designer csomag
Várom a 65 ezres Középkori város főterét is és a 100-103 ezres D&D szettet is.
Ha nem lesznek ennyiért akkor kimaradnak és ennyi. -
HUN_Sector
őstag
lego bravostoreon van még fellbeast
-
sb
veterán
Ismerem, nagyon menő, de igazából nem tudom elképzelni, hogy annyira széles körben hasznos lenne. Űrhajókban, kiállításra nyilván.
Én vmi kommerszebb megoldásnak jobban örülnék, light+sound pl. 20 éve se volt azért rakétatechnológia, de ma meg igazán filléres. Mégis a legtöbb világítási szett is aranyáron van. Aztán ott a BT, (majdnem) mindenkinél van okostelefon, a távirányítás, vezérlés is filléres dolog ma.
Köv. szint meg a (mini)motorizáció, de azt már elismerem, hogy szintén rétegtermék lenne. Talán azért több mozgó dologra lehetne azt is használni mint a kis kijelző kockát.Meg az is világos, hogy 1000-ből 999 ember nem akar programozni, de ezeken a BT/RFID megoldásokon látszik, hogy lehetne egyszerű cuccokat gyártani.
@Djuree
+1
A tengerparti ház nem rossz, de az is rétegcucc. A vonatos készletnek meg kifejezetten örülök, ha besül. A másik kettő meg nem véletlen, hogy pár óra alatt off lett. Azokon látszik, hogy aminek a tizede fogyott el az minőségi/igény kérdése. A jókból meg elment volna 6-80k darab is valszeg.@apholyon
-
apholyon
aktív tag
Sajnos bekavart az élet, el is felejtettem tegnap a BDP-t... Jól látom, hogy a gombaház már offos is?
-
-
balint82
senior tag
Eltelt egy nap egy mintha a maradék 3 szett számlálója meg sem mozdult volna.
-
-
ripla
addikt
Űrhajókhoz, pl. Star Wars, jöhet is, kiadva minden hajónak a rá jellemző repülés közben hallható hangját. Rád nézek most Millennium Falcon.
Én ezt várom már nagyon, mennyivel dobná meg egy készlet árát, ha nagy tételben gyártanák? 2000 forint? -
csaabz
őstag
Hoztam három MOC Ferrarit.
-
Mauzes
addikt
válasz
HUN_Sector #81367 üzenetére
Utána is lehet.
- A Lego.com-on a rendeléseknél mindaddig lemondható, amíg nem kerülnek raktárra. Pl. meg lehet nézni, hogy az előző körös februári rendelés ma is lemondható.
- Ezt követően is él törvényileg adott elállási jog, a csomag átvételtől 14 napig.
- De a Lego saját döntés alapján még tovább, 35 napig adja az elállási jogot. Ászf-et nem néztem, de gondolom minden termékre vonatkozik, beleértve BDP. -
HUN_Sector
őstag
Egyébként 5 napig el lehet állni a bricklink vásárlástól nem? Aktív a lemondás gomb
-
sb
veterán
BRÉKING!
Végre lesz hangos WC is!
Interaktív kocka.
Világítós, mozgásérzékelős, tölthetős, rfid érzékelős, színérzékelős valami?Jópofa is lehet ha nem csak WC hangra használják. (És ha nem jut eszembe erről is a PU készletek/eszközök eltűnése.)
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden #81356 üzenetére
Én végül úgy voltam vele, hogy 130k körül (5x25k) már jönnek a nagy várak. Ha nagy kell akkor inkább az. A kérdés viszont még áll, hogy kell-e. Azóta az 1x Creator megépült és nyilván tök jól elvannak vele a gyerekek. Jól is néz ki. Persze, nem részletes nagy vár, de tényleg kinek van ezekre az óriási szettekre helye/pénze.
És akkor még az is baj amit írsz: sok lightos alkotás is bekerül, sokkal jobbaktól megvonva a helyet.@ripla
40690: Tisztelgés Jules Verne Könyvei előtt
Tetszik. -
válasz
Throme #81358 üzenetére
Abból is a dömping a baj, meg az, hogy van amiből nem is értem minek csinálnak hatalmas elemszámút, persze ízlések és pofonok. Az ár a másik fele, bár ott tartok, hogy pl egy Rivendellért azt mondtam, hogy shut up and take my money, illetve ilyen volt pl a nagy Falcon vagy esetleg ha jönne pl UCS Tydirium sikló. De pl 2 kirakott 1:8-as autó után egy harmadik engem nem mozgat meg, nálam az ugyanaz pepitában.. Nyílván ha annyi pénzem meg helyem lenne amennyi nincs, akkor lehetne mindent is gyűjteni.
-
ripla
addikt
"40690: Tisztelgés Jules Verne Könyvei előtt
Elérhető: Június 21-23.
Vásárlási feltétel:
150€
A szettben egy könyvet építhetünk fel, amiben LEGO kockák formájában elevenednek meg a történetek. Az ajándék szetthez Június 21-től 23-ig lehet majd ingyen hozzájutni, ha 150€ értékben vásárolunk. A készlet tartalmazza még a francia író, Jules Verne figuráját is, illetve 351 db. LEGO elemet."Kockamorzsa
-
Throme
veterán
válasz
Tyler Durden #81356 üzenetére
Nekem a nagy darabszámú szettektől van. Ezért is örültem nagyon ennek a 31120 várnak és 3109 hajónak anno.
Aláírom a szépen kidolgozott, részletes alkotások nagyon szépek, nekem is tetszenek, csak ennek ára is van, mert viszi a kockákat rendesen és mindjárt minden 100 rugó magasságba mászik. -
Várból nekem az új 4x a 31120ból lesz végül megépítve, az 5. az vagy megy eladásra vagy meghagyom későbbre. Én nekem amúgy kicsit csalódás, hogy miket választottak, aki nyomonkövette, hogy mikre lehetett szavazni, sokkal jobb választások is voltak. A fregattot pl nagyon sajnálom, hogyn nem szavazták be, helyette lett újabb semmitmondó épület illetve a váras témától is csömöröm van, kevés az igazán igényes megoldás..
-
RapaNui1
aktív tag
Már rájöttem miért nem veszik az emberek a legót. Eb lesz meg Párizsban Olimpia, sokba kerül ám oda kiutazni meg részt venni rajta, vagy akinek ne futja rá az meg tévét vett, meg hangprojektort, vagy Playstationt, hohy átélje a játék örömét ha már nem lehet kint, így a Lego háttérbe szorult.
-
RapaNui1
aktív tag
Én már tippelni se merek, de a jelenlegi módszerem számomra most tökéletesen bevált, ezt fogom követni a későbbi fordulók során is. Egyébként még ezt a designer programos gyorsan kifutó szetteket tartom már az egyetlen befektetésre méltó és még eladható kategóriának, minden egyéb más beállt a földbe mint a grerely.
-
Tygryss002
csendes újonc
Csak nem bírtam ki megvettem a gombaházat. Muszáj volt
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden #81344 üzenetére
Csokigyár nálam is a top1 a 4 sorozat egészére nézve is. A másikat meg már linkeltem (és Discovery is rég behúzva)... sok a hasonlóság.
Viszont most újra ránézve a 3-4. szériára, onnan már alig van más ami megfog. Szerencsére.
Az erdei váras nem rossz, viszont már kicsit sok várból. De biztos menni fog, talán a Lost city, ház is... másoknak. Utolsóból nekem a scholar cucc az egyetlen amiről el tudom képzelni, hogy viszik majd valamennyire. Nálam már kiestek nagy valószínűséggel. -
sb
veterán
válasz
Vistaboy #81337 üzenetére
Az 1:8-asok listaára 182k ha a 75k-s Lambo árhoz akarsz hasonlítani. Webshopban meg jelenleg 130k-ért kaphatóak.
Szóval az új se lesz olcsóbb, a 130-150-es sávot is gondolom később éri majd el, nem kiadáskor.@RapaNui1
Úgy gondoltam az állomás vasút téma mindig kapós. A gomba meg cuki+olcsó. Bejött, bár a sziget még korántsem biztos, hogy egyáltalán kifut.A 30e-es darabszám és kereslet érdekes dolog. Én is kiemeltem az új rendszer indulásakor, hogy az 5-10k, majd talán duplázott 20k-s darabszámokhoz képest is jóval több. És már 1db-os limit sincs, ez is mutatta, hogy nehezebben fognak elfogyni.
De igazából ezek nagyon függhetnek a kereslettől, önmagukban abszolút nem nagy számok szerintem. Egy jobb modell 3-5 órás sold out-ja is azért elég meredek ha belegondolsz.
Ezek elég specifikus modellek, szűk kör repül csak rájuk, átlagemberek valószínűleg nem is tudnak a BDP-ről. És így is elég irreális, hogy valami elfogy órák alatt - örökre, és ne legyen olyan akinek nem jutott eszébe, nem ért rá, később ismeri meg, stb...
Nem ismerek gyári készlet eladási számokat, gondolom nem is nagyon adják ki, de szerintem azokhoz képest ez még mindig elég kis széria lehet.
Lehet, hogy merész tipp, de ha muszáj lenne akkor egy sokszorozó, 1-2 nap alatt elfogyó exkluzív gwp-t is hasonló vagy nagyobb szériának tippelnék. Főleg a kezdeti 5000db-oshoz képest. -
válasz
formula01 #81336 üzenetére
Én is gondolkoztam rajta, de győzött a józan ész, illetve van olyan készlet amire jobban vágyom, pl NASA vonalon a Discovery-t be akarom szerezni. Impulzusvásárlásoknak nálam egy ideje vége..
Meg most nézem, series 3-ból fixen lövök egy csokigyárat, nekem az első pillanattól kezdve tetszik és nagyon szurkolok series5-ben Jonas másik építményének, ha bekerül az is fix vétel. -
Djuree
félisten
válasz
balint82 #81340 üzenetére
én a mountain fortresseken 50k-t kerestem darabján (és én adtam a legolcsóbban), szal mennek.
persze nem itthon...itthon már beszerzési ár alatt se megy el a lego.
az állomás is menni fog....épület is, vonat is, van hátulja így terepasztalra is jó, szal tuti, sokan gyűjtik az ilyesmit, annak is jó aki csak épületeket gyűjt, meg a vonatosoknak is jó....és árban se olyan rossz. -
_Lacos_
tag
Sziasztok!
Ettől az eladótól vett már valaki valamit ? [link]
Megbízható az illető? (foxpost utánvéttel vennék tőle egy Eldorado 10320 készletet) -
-
RapaNui1
aktív tag
Én tanulva a múltkori túlbuzgóságomból, kizárólag befektetési céllal tegnap az utolsó pillanatokban a vésztartalékomból vettem 2db vasútállomást és 2db gombaházat. Mindegyiket külön-külön rendeltem és fizettem ki, ha esetleg beütne valami gebasz akkor le tudjam egyesével mondani. A múltkor elkövettem azt a hibát, hogy egyrészt nem vártam meg hogyan alakulnak a készlet előrendelések, másrészt 4 szettet egy rendelésen belül rendeltem meg, így ha visszamondom, akkor az is megy a levesbe amit jó áron el tudnék adni. Aztán majd a piac megmondja hogy milyen döntést hoztam, de most mindenképp bölcsebbnek és átgondoltabbnak érzem a döntésem és a vásárlásom minden téren és ez engem megnyugtat a többit meg majd meglátjuk.
-
Vistaboy
veterán
válasz
balint82 #81277 üzenetére
Á, mondom, lesz vagy 50K, erre másfélszer annyi...
Nem mintha amúgy kellett volna, jól néz ki, nem is azzal van a baj, de idén sajnos elég szűkösek a "hobbi célra" fordítható keretek. Ráadásul ennek tudatában, hogy egy 1.506 darabos készlet ára 75K, vajon mennyibe fog kerülni a majdnem kétszer ennyi alkatrészes 1:8-as Technic szuperautó? Tuti lesz minimum 150K, ha a mostani trendeket nézzük.
Márpedig az mindenképp tervben van idén, és jó lenne, ha karácsonyra összejönne mellé még valami más is. Én a Völgyzugoly-szettet szerettem volna még összehozni, de egyre inkább úgy néz ki, hogy nem fog összejönni. A Hófehérke és az Orient Expressz szett meglesz jövő hétvégén, remélhetőleg nem jön közbe semmi addigra.
Jó lenne még a macska, de 40K+ áron tuti nem fog kelleni, bármennyire is macskabolondok vagyunk mindketten. Maximum talán 30K, meglátom, tudok-e annyiért szerezni, ha igen, meglesz, ha nem, majd később talán lesz akciósan. A LEGO kamion is tetszik, csak hát az is 40K körül van, esetleg ha lesz 30K alatt, talán, majd idén valamikor később. De ha választani kell, inkább az 1:8-as Technic szuperautó, mint ezek a kisebb készletek.
-
formula01
senior tag
válasz
RapaNui1 #81335 üzenetére
Szerintem menne a kalózos téma, de őszintén persze ez tök szubjektív, de jó-jó az a sziget, de azért annyira nem nagy szám, hogy megérjen annyit, amennyit elkérnek érte.
A pénztárcám örömére nekem ez a széria offos. 3.-ból lehetséges, hogy befigyel 1 csokigyár. 4.-ből tetszik az encampment és a vonat is, de egyik sem tuti buy, 5. szériánál viszont ha bekerül a Drakula kastély vagy a Thieves of Tortuga az 5 kiválasztottba, akkor fel fog sírni a pénztárcám, mondjuk az még nagyon messze van. -
RapaNui1
aktív tag
Én meg azt hittem a kalózos téma lesz az ami a legjobban fog menni. A gombaházra számítottam, hogy nagyot megy, egyrészt az ára miatt, másrészt mert tényleg jól néz ki, eredeti ötlet felüdülés a sok autó, meg ház és vár között, de arra hogy a vasútállomás ekkorát menjen nem számítottam még álmomban sem. Na mindegy ez megint megmutatta, hogy mekkorát tud tévedni az ember és hogy ezen a piacon semmi sincs kőbe vésve.
sb: úgy néz ki te nyered a tippháborút
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
balint82 #81331 üzenetére
Ez semmi más mint matek. Minél kevesebb példányszámban gyártanak valamit, annál nagyobb rá a befektetői szempontú érdeklődés is, hisz később sokkal nagyobb haszonnal lehet eladni egy, 5000 darabszámban készült készletet, mint egy 30.000 darabosat. Itt már hatványozottan kevesebb az olyan érdeklődő aki pusztán befektetési céllal veszi meg a szettet, sőt nagyobb eséllyel maradnak el ezek az emberek és több esélye lesz az ehyszerű vásárlónak beszerezni, ezáltal a másod piacon is kisebb lesz iránta a kereslet, íly módon pedig a haszon, de ezzel tudom hogy te is éppúgy tisztában vagy, mint itt mindenki más.
-
RapaNui1
aktív tag
Már nem emlékszem pontosan, de mintha az első körben a Fortress hamarabb elfogyott volna, ilyen időtájt kb a büfékocsi futott ki, vagy talán másnapra, majd 1-3 nap alatt a javító műhely a másik kettő meg el sem érte a 30 ezret, söt a Párizsi utca megállt talán 15 ezernél.
-
legopingvin
kezdő
válasz
HUN_Sector #81323 üzenetére
Na igen..ezt tudom nyújtani az online társalgókban. Ritkán felszólalok, akkor is hülyeséget
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Djuree #81324 üzenetére
Azt mondom, hogy persze, amennyiben egy terepasztalon, vagy olyan helyen van kiállítva egy-egy készlet ahol fontos, hogy meglegyen mind a 4 oldala egy épületnek, akkor maximálisan egyet értek a dolggal, de pl nálam, ahol vitrinben tárolom a készleteket, inkább van problémám egy készlet magasságával vagy mélységével, mint azzal, hogy van e hátulja vagy sem, hisz egyáltalán nem látszik a vitrinben csak az eleje, vagy max még a két oldala. Szóval nekem nem a hátulja a problémás a Barad-dúrnak, hanem inkább a magassága. Épp ezért nekem egyáltalán nem gond a Hófehérke ház esetében sem hogy nincs hátulja, de pl a winter szettek is ilyenek.
-
Djuree
félisten
válasz
HUN_Sector #81317 üzenetére
én asszem vásároltam tőle személyesen, tele volt a csomagtartó legókkal, plafonig ért a kombiban.
-
Djuree
félisten
na csak vettem én is 2 állomást.
van hátulja az épületnek, ezzel már megvettek.
sajnos ez a legonál nem divat, a 190k-s barad durnak sincs hátulja, ez is gyerekeknek van játszani úgy látom, 190k-ba nem fért bele. -
HUN_Sector
őstag
válasz
legopingvin #81322 üzenetére
ne nézzenek madárnak, de egy pingvin az avatarod
-
legopingvin
kezdő
Sziasztok! Modular téma iránt érdeklődők pillantsanak rá az excelre. Bánatomra meg kellett hoznom egy döntést aminek áldozatul estek. Az árakat csak úgy kb. lőttem be, lehet egyezkedni velem. Csak hülyének ne nézzük egymást bár azért szerencsére az itt nem divat
-
Crus
őstag
válasz
Itteni apró is ezzé kezd válni, mióta az eladó szent lett, a vevő meg lényegtelen. (Régóta nincs fekete pont topik, p.ü.-t véletlenül se idézhetsz nehogy véletlenül kiderüljön, hogy xy mekkora tróger.)
-
sb
veterán
válasz
-
balint82
senior tag
válasz
Gyönyörű válasz
A Minyonos srácot ne keverjük ide, ő csak elad es nem vesz, de a stílust leszámítva jó fej srác.
-
petya86
tag
válasz
Nem volt vele dolgom soha, de ha jól tudom már ezer éve tiltva van nálam, mert egyszerűen idegesítő, arrogáns stílusban adta fel a hirdetéseit, hogy tudtam, én soha semmit nem fogok tőle venni. Ha jól emlékszem anno még "Minyonos" profilképe volt.
-
HUN_Sector
őstag
Nem tudom hogy a gls szállításos nyomorékok a rosszabbak, vagy az ilyenek:
-
balint82
senior tag
Jól sejtem, hogy még az előző kört se gyártották le?
-
RapaNui1
aktív tag
Még a végén estig kifut a vasútállomás. Nem gondoltam volna, én a kalózszigetre tettem volna le elsőként a voksom, erre a 3. helyen kullog, míg a gombaház a második.
De egyébént ezeket valaki meg is veszi pre order az ebayről ennyiért?
-
RapaNui1
aktív tag
Ez jó főleg úgy hogy még le sem gyártották
-
lord.lakli
őstag
ebay-en már vannak eladó készletek
-
Llew
senior tag
válasz
HUN_Sector #81308 üzenetére
Talán úgy kéne megcsinalni az oldalt, hogy normálisan jelenjen meg, minden beállításnál
-
flashpointer
őstag
-
Llew
senior tag
Azert az sem volt normalis, aki fekete hattérre sötetzöldel tette fel a skálát, ami az eladasokat mutatja.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
flashpointer #81301 üzenetére
oldal frissítés, másik böngésző?
-
HUN_Sector
őstag
Gombaház és állomás 40%-on, kalózsziget kb 25%, a többiek éppenhogy founded
-
flashpointer
őstag
válasz
flashpointer #81297 üzenetére
aha jo tizszer ranyomtam tizszer hibat irt ki de levonta de megrendelni egyszer sem sikerult mert a kosarban meg bennevan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest