- HTPC (házimozi PC) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Vistaboy #81337 üzenetére
Az 1:8-asok listaára 182k ha a 75k-s Lambo árhoz akarsz hasonlítani. Webshopban meg jelenleg 130k-ért kaphatóak.
Szóval az új se lesz olcsóbb, a 130-150-es sávot is gondolom később éri majd el, nem kiadáskor.@RapaNui1
Úgy gondoltam az állomás vasút téma mindig kapós. A gomba meg cuki+olcsó. Bejött, bár a sziget még korántsem biztos, hogy egyáltalán kifut.A 30e-es darabszám és kereslet érdekes dolog. Én is kiemeltem az új rendszer indulásakor, hogy az 5-10k, majd talán duplázott 20k-s darabszámokhoz képest is jóval több. És már 1db-os limit sincs, ez is mutatta, hogy nehezebben fognak elfogyni.
De igazából ezek nagyon függhetnek a kereslettől, önmagukban abszolút nem nagy számok szerintem. Egy jobb modell 3-5 órás sold out-ja is azért elég meredek ha belegondolsz.
Ezek elég specifikus modellek, szűk kör repül csak rájuk, átlagemberek valószínűleg nem is tudnak a BDP-ről. És így is elég irreális, hogy valami elfogy órák alatt - örökre, és ne legyen olyan akinek nem jutott eszébe, nem ért rá, később ismeri meg, stb...
Nem ismerek gyári készlet eladási számokat, gondolom nem is nagyon adják ki, de szerintem azokhoz képest ez még mindig elég kis széria lehet.
Lehet, hogy merész tipp, de ha muszáj lenne akkor egy sokszorozó, 1-2 nap alatt elfogyó exkluzív gwp-t is hasonló vagy nagyobb szériának tippelnék. Főleg a kezdeti 5000db-oshoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest