-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Fifaisshit #65747 üzenetére
Ha jól értem, figura nélküliek. De pl a microfightert 3000-ért adod, a jelenlegi kockahu ára 3290ft figurával. Egy boba fett meg azért többet kóstál 290 ft-nál.
A tie fightert annyiért adod amennyi az auchanból, ahol ismét fel vannak töltve a készletek.Nem bántásként, de gondold át az árazást. Nem versenyképes
-
Dilikutya
félisten
válasz
Fifaisshit #65747 üzenetére
60349 most olcsóbb a Tesco-ban újonnan.
-
-
magickonfig
tag
válasz
Throme #65737 üzenetére
Áhh a nagy kedvenc Kockashop! Vannak korrket árai azzal nincsen gond.
De amikor 5 x vagyok náluk 1 hónapban 24 es minifigek miatt, mert mondták hogy jön új csomag és mégse.
Majd a honlapjuka rákaccsintva látom, hogy kiválogatják a javát:
[Solymász] 5.980 Ft
[Orkot] 6.980 Ft
spaceman elfogyott.
LegszÍvesebben jelenteném az ilyet.
-
sb
veterán
S@H-on van valami érdekesebb VIP pontbeváltós cucc?
Rendelnék (némi kisebb készlet, alkatrészek + nyuszi/VIP polybag ajándék) és akkor már elhoznék vmi egyéb VIP pontos cuccot is ha már rendelés. Nem tudom ezek a sárkány-/kalóz ride-ok hogy mentek a másodpiacon, de gyanítom, hogy ha nem fogytak el akkor nem lehet nagy kereslet rájuk. Ill. még van egy szülinapos csomag, de 2.400-2.700 pont nem kevés. Talán annál értelmesebb egy olcsóbb kulcstartó vagy polybag. ?
@Gizmo86
Nagyon jó a kisváros!Én valahogy nem tudok elszakadni az utaktól és terepasztalos elrendezéstől (ami nincs persze, hely se hozzá, de akkor is mindig ez marad a terv
)
-
Throme
veterán
válasz
Ciccuka #65738 üzenetére
Persze drágult a Lego, én a lego.hu árakhoz szoktam hasonlítani a webshopos árakat, meg ugye ár összehasonlítók. Az ingyenes kiszállításnak is örülök. Az is szép lassan megy felfelé.
700-800-900-1000-1400-1700, sőt most láttam gls csomagpont 2,9k... ez utóbbi már egy pici Technic szett ára.Nagy készleteket elengedtem, Creator autókat szintén, maradtak a kis szettek, még elérhető áron (creator 3in1, speed champion... stb).
-
Ciccuka
veterán
válasz
Throme #65737 üzenetére
Úgy érzem, hiába ez a sok akció mégis rátoltak megint 5-10% drágulást a Lego-kra (az elmúlt 1 hónapban).
Pl. LEGO® Ideas - Micimackó (21326) +2e
-
Djuree
félisten
válasz
legopingvin #65730 üzenetére
legjobb, legolcsóbb megoldás a bútorlap laminálva.
olyan méretűt, színűt kérsz amilyet akarsz.
utána meg rögzíteni ezer féle megoldás van.
gipszkartonból is csináltam már, spot lámpákat is raktam bele, sajnos azt ott kellett hagynom a lakásba amit eladtam, 6 méter hosszú volt, nem lehetett leszedni és elhozni. -
Dilikutya
félisten
válasz
legopingvin #65732 üzenetére
Érdemes lenne egy 6642-t beszerezned, ezek az újabb gyári helikopterek elég bénák, tony21 egy orchideából különbet épít.
-
Gizmo86
csendes tag
válasz
legopingvin #65732 üzenetére
Tök jó ötlet, ilyen eszembe se jutott valamiért.
-
Gizmo86
csendes tag
válasz
legopingvin #65730 üzenetére
Ikea Lack a polc egyébként, szerintem teljesen jó.
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
válasz
mancer7151 #65723 üzenetére
Nem fogod elhinni, de pont fél órája ejtettem le egy kisebb SW szettet takarítás közben.
-
Dilikutya
félisten
Nem olyan nagy baj az, ha valamit újra kiadnak, ráadásul Star Wars témában igenis fontos, hogy TIE vadász, X-Wing, Falcon, meg az ismert karakterek mindig legyenek. A többi opcionális.
A Death Star jellegéből adódóan egy 100k alatti játszós szettben aligha köszön vissza, mint pl. most az új Republic Gunship, meg a néha előforduló rombolók, azt nehéz értelmesen akkora méretben megoldani. Mondjuk szerintem a Death Star sehogy se lett jó eddig LEGO-ból, pedig volt már 2-3.
Ami még az újbóli kiadások mellett szól, hogy főleg a korai SW szettek elég kezdetlegesek a későbbiekhez képest. -
ripla
addikt
válasz
RapaNui1 #65690 üzenetére
Engem nem zavar ha megvehetek egy olyan hajót, amit mondjuk eddig az ára miatt nem akartam, de mondjuk ezután fél- harmadáron is megkaphatom.
Ugyanígy vagyok a Millennium Falconnal meg Mandó első hajójával is, a ~300.000 forintos szetteket kihagyom, nem is tudnám hová tenni, ellenben a kisebb 50-70.000 forintos szettek megvannak mindkettőből. -
geriand76
csendes tag
Ha valaki tervez vásárolni.... :-D
"Húsvét előtti gyors, három napos kuponakció a KockaÁruházban! Vásároljon legalább 30.000 Ft értékben, a kosár oldal alján használja a LEGONYUSZI kódot és 4.000 Ft kedvezményt nyújtunk a vásárlásból! Az akció 2023. április 2-től 4-ig tart."
-
tocsek18
senior tag
nyáron jön a kalózós szett
10320 ez újragondolva 18+ 2503db ár ismeretlen -
válasz
RapaNui1 #65679 üzenetére
Nahh köszi a képet róla, ezt én is beszereztem a lányomnak. Még dobozában pihen, de utóbbi idők egyik legaranyosabb készlete számomra, örülök, hogy az olcsóbb árfekvlsben is van olyan, ami kimondottan szemet gyönyörködtető (:
Más: nemtudom ez az UCS Deathstar nekem vhogy nem adja, mármint a régiek. Én az ilyen szobás felosztódis helyett, vmi értelmes makett szerűt látnék szivesen. Venator viszont badass lesz..
-
Llew
senior tag
-
Melezor
csendes tag
válasz
Mozaart #65693 üzenetére
Szintén így vagyok vele, mivel mikorra rájöttem, hogy az sw ből nem csak a mini hajókat gyűjtőm (ami a feleségemtől kapott Tie miatt van) addigra ez már nagyon drága volt, aztán jött az UCS ami szintén, így ez pont ez a verzió ami megfelel (persze árban ez is lehetne olcsóbb
). Tehát az időnkénti újrakiadások elérhetővé teszi ezeket a készelteket az új beszállóknak is, így a Legonál marad a haszon nem a neppernél, biztos ez se véletlen.
-
Köszi szépen, bőség zavara, ezeket el is rakom, ha később még kellene.
Viszont sokunknak van otthon tartalék alkatrésze. Ha betennél ide egy listát, hogy mire van szükséged, talán valaki tudna adni egy jó szóért/doboz sörért cserébe.
Köszönöm a lehetőséget, de nem feltétlen szeretnék átmenni tarhálásba, illetve most tényleg nem sok alkatrész hiányzik, ha esetleg van vkinek ezek közül szivesen kifizetem:4211090 szürke 9 db
6080355 barna 3db
6214343 barna 1 db
6156991 fekete 1db
3031 tan 4x4-es elem 2db -
kbalage2
aktív tag
válasz
Dilikutya #65703 üzenetére
A LEGO-nak szerintem eddig egyetlen valóban működő és hasznos AR próbálkozása volt, a Control+ app Zetros profiljába rejtett "hogyan működik a hajtáslánc" demo. A bugyuta semmire se jó lövöldözős meg szetteket statikus háttérnek használó játékok helyett inkább az ilyen informatív megoldásokra kéne fókuszálni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Ciccuka #65698 üzenetére
Dobozon rajta van, milyen figurák vannak az adott készletben. Nekünk csak néhány van, most megnéztem nagyobbakat, rendes szellem azokban sincs, csak a fejcserések.
Pedig az app-ban voltak jópofák, de csak virtuálisan léteznek ezek szerint. Maga a játék kőbuta, primitív, monoton, és tökmindegy, melyik készlettel játszod, ugyanazt kell csinálni, az ad egy kis pluszt, hogy a készlet köré kirajzol egy kis plusz környezetet, meg a szellemeket. Néhány perc után megunható. De maguk a készletek jók, nem mind, de van köztük pofás.
Csak kicsit lelombozó, hogy a koncepció részeként hirdetik az appot, meg az AR-t, aztán pont ez a része van összecsapva.
Vidiyo ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest