Hirdetés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz adalbert1 #86039 üzenetére
Szerintem hasonló a helyzet mint amitől féltél csak valakinek a doboza sínylette meg a karácsony előtti takarítást.
Szerintem a lego vásárlók nagy része megtartja a dobozt. Már csak azért is mert visszabontva el lehet normálisan tenni és lapra hajtva semmi helyet nem foglal. -
Crus
őstag
válasz adalbert1 #86039 üzenetére
Egy olyan doboz értéke másodpiacon kb. 2-3k amúgy. Mondjuk hál' égnek nem szorulok rá, hogy kukákban turkáljak, ellenben ott van a másik oldal, hogy lehet, hogy ennek valaki örülne. Ilyen esetben inkább feltenném, hogy ingyé' viheti akinek kell... garantálom napon belül ott lenne valaki érte.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
-
HUN_Sector
őstag
válasz adalbert1 #84207 üzenetére
A repülőset összeraktam. A német katona ment a MOC panzer III-as tankomhoz, a repülő a tank üvegdobozára, a kocsi meg befért a tank mellé. A doki meg Indy el lett adva, a készlet árának harmada ezzel vissza is jött. Nagyon megéri, ha háborús technika bolond vagy te is.
-
Crus
őstag
46-48k körül látom van most webshopoknál... szerintem ennyiért is kötelező annak, akit kicsit is érdekel a téma. Mivel hamarosan kifut, ennek szerintem nagyon csúnyán el fog szállni az ára. :-(
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
bordi10
senior tag
Nekem a 77015 kedvencem. Lényegében 3 nagyobb "dioráma" 1-ben. Imádtam építeni, még tavaly év végén sikerült nagyon jó áron elhozni a Smythstoys-ból. Szép lassan, pontosan 7.5 óra építés volt.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
sb
veterán
válasz adalbert1 #84070 üzenetére
Összehatásban nem rossz, de kicsit stilizált és egyszerű lett az épület nekem dizájnra. Bár az eredeti is hasonló, szóval ez gond.
Plusz valahogy ez is összement, nem tűnik olyan grandiózusnak amilyennek egy ilyesmi méretű háznak lennie kéne szvsz.A mélysége 12 stud, 10 a belső méret (ill. van keskenyebb szakasz is), modularoknál sztem a standard 16 stud. Ill. a szintmagasság, alul 9-10 stud szokott lenni, felül is 8 legalább. Ez itt 7 stud alatt van, alig magasabb 6-nál.
A nagyon hasonló múzeum pl. 16-18 stud mély és 2x9 magas.@Pötyi
Igen, ott van Kevin felül. Kicsit megfázott a hidegben.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz adalbert1 #83809 üzenetére
1-2 hete talán, minden ok volt, sajnos annyira nem szofisztikáltak, hogy csomagszámot is küldjenek, az még 1x sem derült ki, ha tőlük rendeltem, a sprinternél meg elvileg kéne, de cim alapján még meg tudják találni, volt amikor még aznap (mikor átadós üzenet jött) kihozták, de legtöbbször másnap jött, a futár mindig hivott ha már aktuális volt.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Mauzes
addikt
válasz adalbert1 #83218 üzenetére
Én ebből a célból nem tartok érdemesnek 2x annyi pénzt kiadni, mint muszáj lenne -> inkább hajlandó lennék szétszedni, amit újra össze akarok rakni (-> ráadásul ezt nem is tudod előre, lehet marhára nem lesz kedved újra összerakni, akkor meg minek vettél kettőt).
[ Szerkesztve ]
-
-
Dilikutya
félisten
válasz adalbert1 #80083 üzenetére
Jim Carrey csak magát hozza, de Jones és Aschwarzenegger szerintem zseniálisak, lazán viszik a hátukon a filmet. Kellenek is, mert amúgy se Val Kilmer, se Clooney nem különösebben emlékezetes. Kivéve utóbbi bőrtangás segge és mellbimbós öltözéke.
Clooney Batman-je mondjuk jöhetne nagyobb, megépíthető figuraként, arra lehetne mellbimbót is tenni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz adalbert1 #80081 üzenetére
Amire én gondolok, a Mindörökké Batman és a Batman & Robin, ugyan a Burton világában játszódnak, de komolytalanabbak, színesebbek, meg kb. mindenki ripacskodik bennük. A Burton filmek nincsenek elhanyagolva, volt nagy batmobil, batwing, most van barlang, meg kicsi batmobil és batwing. A két Schumacher filmhez is volt régebben, de azt nem tartják úgy életben.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Mozaart
aktív tag
válasz adalbert1 #79854 üzenetére
Tehat jol ertem? Az egyre nagyobb megjeleno szett szam ossze nyomja a szettek futasi idejet.
Hmm. Erre megneznek egy statisztikat. De az is lehet hogy az Icons vonalban fordul elo ez. Marmint a Barracuda es Indiana Jones tudtomal azok.
Update: bocsesz. Az Indiana Jones az Indiana Jones 2008 ota.. de levagyok maradva.. Nalam ez a tema megallt fejben az Adventurers sorozattal..
De ha ez a trend atmegy a Star Wars / City vonalba is.. na az igazan erdekes.
Lassan eljutunk hogy 1 evig lesz egy szett?
Nagyon regen hogy volt pl 90es evekben?
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
sb
veterán
válasz adalbert1 #79854 üzenetére
Stonewars szerint 2023, 07 - 2024, 12
Igen, erről írtam nemrég, hogy akkora a dömping, hogy nemhogy több téma követése esélytelen, de egy téma is akár. Vagy egy témán belüli sorozat gyűjtői követése is akár, vagyis, hogy mindent megvegyél abból az egy sorból.
És erre írtam, hogy ha el kell engedni mert jön a másik egy szempillantás alatt akkor ez fordítva is elsülhet: nem fog elkapni a fomo mert tudod, hogy ránézel fél év múlva a palettára és újabb több 100, teljesen új, akár jó/jobban tetsző készlet fog szembe jönni. És ha abból is kimarad pár jó az se gond... jön a következő. Csak így kérdés, hogy ennek a lazulásával mi fog a vétel felé hajtani. -
Llew
senior tag
válasz adalbert1 #78636 üzenetére
Kint van ez is főoldalon: 15% kedvezmény a megjelölt LEGO® készletekre AlzaPlus+
Annyira nem kapkodós:
A Kampány 2024. március 04. 09:00 órától 2024. március 25. 23:59 óráig tart.
bár ki tudja meddig tartanak a készletek[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Crus
őstag
válasz adalbert1 #75121 üzenetére
"Abban az esetben, ha az átirányítás megfelelő számodra, és minél előbb szeretnéd megkapni a csomagod, akkor nincsen semmilyen teendőd.
A csomag raktári kezeléséig - vagyis amíg nem kapod meg a „Csomagod már a raktárunkban van” tárgyú levelet - dönthetsz úgy a lentebbi gombra kattintva, hogy mégis az eredeti automatába kéred a csomagodat. Ne feledd, ebben az esetben a telítettség miatt késedelmesen fogod azt megkapni."
"Eredeti automatába kérem a csomagom" <- Ez egy ződ' gomb vót'.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Mauzes
addikt
válasz adalbert1 #74997 üzenetére
Ez néha tényleg kellemetlen. Korábban pont azért volt jó az automata, mert kényelmesen átveheted szinte bármikor, jó pár napig.
Az én eddigi negatív rekorderem az emag volt a Sameday-jel: betették az automatába vasárnap 12:23-kor, és átvételi határidő: kedd hajnali 00:10... Tehát konkrétan másfél napod van átvenni vagy visszaszállítják.
-
Crus
őstag
válasz adalbert1 #74997 üzenetére
Utolsó bekezdésre: Volt ilyen nekem is pár hete: a város másik végébe vitték volna a csomagot, de volt ott egy opció, hogy én akkor is az eredeti automatába kérem. 2 nap múlva oda is került. Foxpost.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz adalbert1 #74928 üzenetére
az hagyján, de a BD1 is hirtelen 'megszűnt' az alzán, ma akartam megvenni, mert kifut, és qrva pipa vagyok, mert hirtelen mindenhol máshol 50k lett vmi 'érdekes okból'....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
sb
veterán
válasz adalbert1 #74890 üzenetére
Nagy volt a csábítás nálam is, vonat nálunk pont ez a régebbi teher van meg, majd személy kellene mellé (ill. +elektronika, de akkor már vonattal olcsóbb). Még a városba építhető Friends szetteken gondolkodtam mert azok ki is futottak, modularra lesz még lehetőség. Assembly kérdéses, nekem az is hiányzik még sok máson felül.
@Gubbba
Ez jól sikerült.
Michaelt én rövidre zárnám más elemekkel. Persze inkább ironikusan, de nekem ezekről szokott beugrani.Felső:
Haj:szerk: Jó, a felsőnél csak a kivágást néztem, a mellszőrzet hiányán abszolút elvérzik.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
válasz adalbert1 #73388 üzenetére
Annyit írtatok róla mostanában, hogy eszembe jutott megvan ez nekem is itt az ideje összerakni. Ebben az állapotban kaptam meg hibátlan dobozzal zacskóiba visszacsomagolva pormentes állapotban. Már nem emlékszem rá pontosan kitől vásároltam, egyáltalán fórumtárstól vettem-e meg és arra sem hogy pontosan mennyiért. Emlékeim szerint valahol 50-60k környékén, de például a táblázatban is látom jó áron, már aki nem idegenkedik a haszált legotól
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz adalbert1 #73388 üzenetére
Lesz még idő a Jazz Clubra. Nekem a rendőrkapitányság is bejön, az első modularom pedig a Könyvesbolt volt. Valahogy ezek - az árakat is látva, végig 50-60k-ért mentek - a sor legalján vannak, pedig szerintem tök jók. Az épület, a kialakításuk sincs lejjebb nálam. A könyvesboltban kifejezetten az tetszett, hogy átlagosabb háznak tűnik a többihez képest.
Ha már kapitányság: ott a két épületrész közötti falnál a mennyezet alatti lyuk az mi? Azt nem igazán értem
@legopingvin
Erre személyesen se mernék rápróbálni. Lezárt a doboz és csörög benne a cucc, de nem bízom ilyen szempontból a (nemlétező) szakértelmemben mondjuk a dobozhamisító létező szakértelmével szemben. Vagy kinyitod ott a helyszínen? Tuti nem más fog belőle előkerülni?[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz adalbert1 #71632 üzenetére
Igen, kicsit nagyobbak a Fabuland figurák. Nekem egy sem volt gyerekkoromban, de emlékszem a mesékre és nagyon jónak tűntek akkor.
Most van vagy 10db fig ami előkerült feleségem régi készleteiből, a gyerekek néha rohangálnak velük.@Throme
A díszek nekem is tetszenek. Most újként ezek jöttek ki: -
Dilikutya
félisten
válasz adalbert1 #70067 üzenetére
Nem, konkrétan a foxpost választás se jelent meg. Kosárba raktam most egy kisebb dobozt, most sincs ott, ki se tudom választani az automatát, mert maga a Foxpost teljesen hiányzik. Meg is lepődtem hogy egyszer meg választható lett.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
válasz adalbert1 #69377 üzenetére
Indy és Sonic is új... kell, hogy legyenek ezek jelentősen olcsóbban is. Ki kell várni sajna, ha nem sürgős. Indy-ből nekem csak Az Aranybálvány temploma (77015) kell majd. Beesik 40k alá, már jöhet is. És biztos vagyok benne, hogy befog.
-
Djuree
félisten
-
Lajti
tag
válasz adalbert1 #68101 üzenetére
Szép gyűjtemény és jó a moc házsor homlokzat is (PNP, ügyesen megtaláltad), rendes mennyiségű minifig. A tv fölötti cucc mi lehet?
A festmények is egész jók így együtt, a lakás is szép meg ahol van, de az ára basszus... két milla egy négyzetméterért, azt a rohadt.[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
válasz adalbert1 #67420 üzenetére
Nekem is tetszik, sőt élőben szerintem még jobb mint a képeken, építeni is jó volt, nagyon részletes is, és szerintem ezen az áron ajándékkal már tényleg nem rossz. Inkább örüljünk, hogy tényleg nem kell tolakodni a sorban, órákat várni és csalódottan hazamenni hogy elfogyott, hanem nyugodtan meg tudja az is venni akinek az első napon nem volt ideje bemenni, vagy azóta esetleg meggondolta magát.
-
Throme
veterán
válasz adalbert1 #67091 üzenetére
Én is utálom az üzletben történő vásárlást, függetlenül attól, hogy lehet nézelődni.
Akciók hétköznap kezdődnek és a lényeget 1 nap alatt lerabolják (oké most minden nap lesz más akció és ott a hétvége).
Nyitáskor már melóban, zárásra nem érek oda....
Na meg amit írsz, hogy 1 napot sorban állni.
Öreg vagyok én már ehhez .
Vagy lesz akciós az adott szett máshol is, vagy nem kell.
.. és akkor itt hüppögök, mit szóljon az, aki jó messze lakik a boltoktól??Szóval a francért nem lehet online vásárolni 2023-ban?? b+
(talán a kocka.hu segít ezen....)[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz adalbert1 #66302 üzenetére
Mind instant vevős. Hiába vannak nagy és értékes készleteim, a Sonicos továbbra is hetente legalább 1x játszós a gyerkőccel. Aztán volt kb. 20k.
Most a Green Hill továbbgondolása látom lesz vagy 40k és kevesebb elemszám, kevésbé is néz ki jól... persze játszósnak tűnik az pozitívum.Tails + repcsije, rajta Soniccal ikonikus, az kegyetlen jó, hogy jönni fog! Köszi a megosztást!
-
tocsek18
senior tag
válasz adalbert1 #65992 üzenetére
tutira nem, mert korai még és ez a 21335 Motorizált világítótorony
[ Szerkesztve ]
-
y@no
tag
-
-
Mozaart
aktív tag
válasz adalbert1 #65463 üzenetére
Az 1999-től elindult licenszelés hatását esszük én úgy gondolom, el kell fogadni, hogy mást emelsz le a polcról mint 1999 előtt.
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
mancer7151
tag
válasz adalbert1 #64863 üzenetére
Igen röhej. Hozattam csehból technic és 90es space cuccokat mert kb nincs máshol, olaszból szeteket és németből sisakot mert még így is olcsóbb mint itt akárhogy.
Nem tudom mennyit BL-ezel, de idővel meglesznek a bejáratott boltok és rááll a szemed a dolgokra. Ments te is kedvenc bolt listát először mindig azt nézem. Sokszor elengedtek költséget vagy néztek nekem is darabokat, volt hogy egyik Bp-i eladó átadta a másiknak hogy postát spóroljak mert ismerték egymást. Kimaradt dolgokat eltettek hetekre kövi rendelésbe. Ha gondolod adok listát. -
-
Mozaart
aktív tag
válasz adalbert1 #64611 üzenetére
Éppen ezért szoktam itt kommunikálni, mert nagyon béna amúgy. És könnyű lemaradni róla.
3 forrásról tudok:
- utolsó előtti lapon (star wars esetében biztosan mondom, hogy eddig mindig ott volt)
- facebook magazin csoport
- lapkereső - lapker.hu (lapnév: star wars, kiadó: blue ocean, rendezés: legfrissebb)AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Llew
senior tag
válasz adalbert1 #61613 üzenetére
Nekem a WC2 kimaradt, én a 3-at szerettem nagyon. Azzal még a mai napig tudok játszani, de a 2 már akkor is túl réginek tűnt. A 3-as pályaszerkesztőjével mondjuk több 2-es kampányt megcsináltak, de az már azt hiszem mind kuka a Reforged óta.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz adalbert1 #61557 üzenetére
a pesti store-oknál rá lehet kérdezni a full dobozra, a 23 szériásból a westendes utolsót a csaje hozta el még novemberben talán, és 3 teljes sor volt benne, kockaáruháznál is megér 1 kérdést, de sztem pl a kockánál is megérne egy kérdést, hogy 36os rendelésnél küldjenek egy full dobozt...nekik pont mind1
-
Sirandrish
legenda
válasz adalbert1 #60417 üzenetére
Ilyen van bent a LEGO-ba is, és szoktam is vinni, de a LEGO elég LEGOt ad, oda mást szoktam rakni
De LÁZ kolléga felajánlott egy lehetőséget, ha nem lesz más, akkor azzal fogok élniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LÁZ
Topikgazda
válasz adalbert1 #58440 üzenetére
az úgy van, hogy ezek az idei bricktober toysrus limitált cuccok, díszdobozzal, 4 van benne, és az egyik lesz majd ajándék a legonál is, nekem is van foglalva 3 teljes sorozat, szervezés alatt, de már most 30-40k környékén mennek/készlet...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz adalbert1 #58119 üzenetére
Én is max egy irodában tudnám elképzelni, plusz szerintem dög unalom lehet az építése.
Kicsit kezd a Lego rossz irányba menni ezzel a megalomániával, mi lesz náluk a határ? 20k, 30k elemes szettek egy vagon pénzért?Azt nem lehet valahol megnézni melyik készlet mennyire fogyott?
Més que un club!
-
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #57403 üzenetére
btw láttam az edgr által említett farmot is kirakva, de az alapára 20k, 20% kedvezménnyel még mindig 16k, az szerintem sok érte, ha úgy nézem, hogy idén valami 12-3k környékén vettem szintén a tescoban valamelyik akcióban.
proci985: nekem is a tárolás és az összeépítésre szánt idő, illetve a kész készletek kiállítása a szűk keresztmetszet. 1000+ elemszámú szettekből van itthon vagy 6 darab, amit nem is tudom, hogy mikor fogok összerakni.
Ennek ellenére mielőtt majd kivonják még jó lenne egy Home Alone, Ninjago City, Boutique Hotel, esetleg Daily Buggle is. -
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #57396 üzenetére
Közben beugrottam anyámnál vidéken a helyi tescoban, ami jó áron volt a 20% kedvezménnyel az a lego star wars adventi kalendárium, az alapára 14k, kedvezménnyel kicsivel árukereső legolcsóbb ár alá jött ki.
Még ez is jó áron volt: LEGO® Batman™ - Batman vs Joker Batmobile™ hajsza (76180) - alapára 11k, kedvezménnyel ak ár alatt van. Vettem még pár 4+-os készletet a gyereknek, azok kicsivel ak legolcsóbb ár felett jöttek ki, de így legalább egyben meglettek, és nem kell rendelni. -
-
addikt
-
Mauzes
addikt
válasz adalbert1 #54717 üzenetére
Ez úgy van pontosan, hogy "Anytime you earn or redeem points" 18 hónapon belül, akkor indul újra. Tehát ha vásárolsz, akkor csak akkor, maikor azt teljesítik/szállításra adják, mert akkor kapsz pontot. Vagy ha nem vásárolsz, akkor legalább beváltasz pontot (ez mondjuk a gyakorlatban minimális dolog, mivel beváltás után lejár a pont, tehát max úgy jó, hogy 17,9 hónapnál beváltod, de utána talán 1 hónapon belül le kell vásárolni).
-
sb
veterán
válasz adalbert1 #52762 üzenetére
Tisztában vagyok a keresési lehetőségekkel. Mostanában épp listákat pakolok össze, BL-en, többet rebrickable-ről összeollózva a saját készleteket kiegészítendő más készletekhez (Technicnél). @Llew, Pick a Brick-en is készül egy listám jó ideje. Épp erről írtam fentebb (meg kb. 2 hónapja az előző Hideout-os bugoknál), hogy ott is rakok össze olyat ami BL-en jellemzően drágább. Akkor pl. cápa is volt fent, meg krokodil tök olcsó volt de utóbbi árán azóta toltak már.
Szóval a lényeg, hogy ezek megvannak de épp arra vonatkozott a kérdésem, hogy ha valakinek épp ilyesmire van szüksége akkor azt jellemzően csomagban alig kapja meg. Vagy marad a darabonkénti mazsolázás ami viszont macerás is meg kis tételben általában jó drága. Vagy készletből lefedni minél nagyobb részét, de ott alig van egyben használható csomag. Sok készlet (ha lenne) meg még drágább.
Akinek épp ilyen cuccai vannak otthon 2 marékkal meg a Stuntz-os készlet... ezek max kivételnek jók. A Stuntz-ost már rég behúztam, épp ezért. Még mielőtt felmerült a topicban, hogy erre (is) jó.
Szóval a lényeg, hogy én továbbra sem látom, hogy ez a készlet:
1. Ha ilyesmire van szükség akkor lenne-e ennél jobb megoldás/válogatás. Szerintem nincs jelenleg még hasonló se. Max a Stuntz-os de az is csak félig, ill. az az üdítő kivétel. Azzal nem nagyon tudunk mit kezdeni ha van jobb, de másra. Vagy a negyedére.
2. Ha pedig a tartalom szimpi akkor árban szerintem rendben van. Más csatornán, darabonként ez tuti drágább.Kíváncsiságból rádobtam egy BL keresést. Hiányosan(30-35/42) 8-10k közötti a legolcsóbb amit kidob rá itthon. S@H-on 3.7k van kiírva irányárnak.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz adalbert1 #51644 üzenetére
Valahogy így voltam én is, nagyon szerettem a Legot gyerekkoromban viszont inkább kisebb, nagyon max közepes készletet kaptunk öcsémmel. De elvoltunk velük mint a befőtt.
Most meg dolgozó emberként olyanokat vehetek meg amikről gyerekként álmodni se mertem volna. Viszont nálam van egy nagyon erős határ aminél többet nem vagyok hajlandó kiadni egy Legoért hiába vehetném meg bármelyiket (asszony mondjuk elhajtana ).Més que un club!
-
ayo
veterán
válasz adalbert1 #51644 üzenetére
kiállításdarab, de gondolom ahogy eddig is lesz vmi hidden feature.
igen, nagyon sok dolog közbejátszik. sokat változott a világ, szóval nem nagyon érdemes nézni, hogy bezzeg régen. helyén kell ezeket kezelni, a mostani világban kell megtalálni a megfelelő utat, mint a birtoklási vágy leküzdését. én inkább az élményekre gyúrok, mint a tárgyak körüli világra, talán pont ezekért, hogy nagyon sok rossz példát láttam a környezetemben - én családom is hasonló, és csak pár éve jöttek rá, hogy minek ennyi cucc, csoda.
#51645 Mauzes: aki rajta van a dolgon, annak nem a tábla fogja megmondani, hogy mikor állj Nekem is van táblám, kezdetben én is használtam erre, de valójában azért készítettem még nagyon régen, hogy lássam mit hol, mennyiért vettem v adtam el. Fejben dől ez az egész.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Throme
veterán
válasz adalbert1 #51566 üzenetére
"Még jó, hogy a topic nagy része szerintem a következő 5 karácsonyra bespájzolt előre"
Most így belegondolva tényleg rengeteg olyan hsz van, hogy ezt meg azt vettem, meg ennyi-annyi aji szettet gyűjtöttem be, de nagyon nem hemzsegnek a készlet építős bemutatók.
Én is ismerek olyat, aki nem fórumozgat, de vásárol legót befektetési céllal. Nem megélhetésből csak hobbiból üzletelget (mert van pénz lóvéra amúgy is).
Azt nem tudom, hogy mikortól lesz sok eladó és kevés vevő.
" itthon fizetőképes kereslet lesz pár év múlva)."
Erre azt szokták válaszolni, hogy eladják külföldre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- World of Tanks - MMO
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OTP Bank topic
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest