Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Hobby elektronika
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
Nem tudom mi ebben a hergelés, mindenki maga dönti el hogy vásárol-e bármit is vagy sem. Szerintem most nagyon jó áron volt pár dolog a Lego Store-ban is amire sokan már régóta vágytak de eddig vagy az ára miatt nem vásárolták meg, vagy egyéb oknál fogva, az Auchan-os Creator vár pedig tényleg kihagyhatatlan áron volt 22.500.ft-ért. Én korábban megépítettem belőle a 3x MOC várat ami egy élmény volt, de kicsit szűkösnek találtam idén karácsony környékén pedig az 5x MOC csodát szeretném kirakni belőle és nagyon nem mindegy még nekem sem hogy az 5 készlet 112.500.ft-ba kerül vagy kb 150-175 ezerbe.
A másik része a dolognak pedig, hogy én nem Budapesten lakom, de egyetlen budapesti fórumtárs sem ajánlotta itt fel ha valakinek kell valami akkor azt eljuttatja vidéki társaihoz, pedig ahogy olvastam rajtam kívül jópáran megfordultak a Lego Store-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
Tényleg olyan, mintha egymást hergelnétek bele a vásárlásba.
Én nem vettem semmit. Az évfordulós vár is még arra vár ( ), hogy összerakjam.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
BestBuyTopik
csendes újonc
Kell nekem olvasnom titeket, ide is jon az auchanos varbol igy
-
sb
veterán
válasz apholyon #67267 üzenetére
Nem olvastam végig a szállításos hsz-eket de szerintem a Legot tök külön szállítják.
Nekem BP-i címmel is csak a kétféle GLS-t dobja fel.
Most nem láttam leírva de anno mikor HP sakkot rendeltem akkor írták, hogy külön szállítják, nem saját autóval amire a normál szállítási feltételek vonatkoznak. Mondjuk akkor volt vmi automatás is, Foxpost vagy MPL, már nem emlékszem...@balint82
Én erős voltam, egyet sem.
Cserébe levadásztam a héten egy Joker Manor szettet (70922) egész értelmes áron
Így voltál erős?Még én se rendeltem semmit, kuponom sincs, sőt, Store-ban sem voltam. De ha tovább húzzák akkor nehéz lesz megállni...
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz Tyler Durden #67292 üzenetére
Ez a 25k - 10% kupon, ez szerintem annyira verhetetlen deal, amilyen vár témában már az életben többet nem lesz. De tévedjek.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
addikt
3 van jelenleg és igen a 3x meg az 5x MOC-t is meg akarnám építeni Az alkalomban simán lehet igazad, bár én azt tapasztalom már marketen is, hogy közel sem pörögnek úgy az eladások, mint mondjuk egy évvel korábban. Max megveszem itt a fórumtárstól aki már összerakta belőle a MOC-t és nem tart igényt rá (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Crus
őstag
válasz Tyler Durden #67289 üzenetére
Nem te akartál még 3xMOC-ot? Lemondtál róla? Soha jobb alkalom már nem lesz szvsz.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Deni9707
újonc
Valaki esetleg aki már nem használná fel az Auchan online rendelése után kapott kupont ki tudna segíteni vele egy rendelés erejéig? Utána természetesen vissza is küldöm a kupont amit én is kapok a rendelésem után ha van rá igény.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Mauzes #67281 üzenetére
Nagyon nehezen de megálltam a vásárlast.. Jön a nyár és még így is rakat lego a dobozában pihen, sőt még a Bugattit se tudtam befejezni idő hiányában
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
mancer7151
tag
-
NorDezs
senior tag
Vespa 26k az Alzan.
https://www.alza.hu/jatekok/lego-creator-10298-vespa-125-d6910338.htm -
apholyon
aktív tag
Most lehet amatőr kérdések, de még nem rendeltem Auchan-ból...
1. Csak a rendelés rögzítéséről és számláról kaptam e-mail-t, nem küldenek külön, ha elküldték / átvehető?
2. Kupont ha jól értem 25k vásárlás fölött adnak, a hajó 33k+ szállítás, de kupon nem jött, ez online vásárlásra nem érvényes?
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Mauzes
addikt
#no-nepper: na hány extra várat vettek összesen a fórumlakók, csak mert olcsó volt?
-
Deni9707
újonc
Ha megveszem csak a várat online Auchanban az 24.990 Ft arra már megkapom a kupont? Mert a szállítással együtt 25.880 Ft
-
pn4hvq
senior tag
Tudom, van kuponkunyerálós topik, de ott nem jártam sikerrel . Lenne valakinek kölcsönbe Auchan 10%os kuponja? A vásárlás után, amint megkapom, már vissza is tudom adni.
-
-
Guiles
csendes tag
LS friday oldalról lekerült a gyűrűk ura készlet, ezek szerint ennyi volt.
Nagy buli volt ez na! Sokáig tartott... -
válasz HUN_Sector #67270 üzenetére
En se birtam ki a ma befutott kuponnal vettem még varat, es kalozhajot is, ha mar anno 27-ert eladtam, jo lesz most 30-ert is visszavenni .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Lajti
tag
válasz apholyon #67267 üzenetére
Bp-i automatába kértem, de amikor ki kellett választani a futárt és házhozszállítást/automatásat, mindre kiírt egy 1000 Ft körüli összeget. Abban igazad van, hogy az apróbetűsben ott van az országosan aktuális díjszabás, ezt valamiért biztos annak vette (hogy k*pnák be).
-
magickonfig
tag
válasz HUN_Sector #67268 üzenetére
millió köszi a kupon tippért
-
RapaNui1
aktív tag
válasz HUN_Sector #67270 üzenetére
Sikerült Soroksáron vennem. Itt is 25k minusz 10%
-
balint82
senior tag
-
HUN_Sector
őstag
És most érkezett auchan szülinapi 10%-os kupon emailben ami csak online használható fel. Viszi a várra is
-
apholyon
aktív tag
35k fölött csak Bp-en belül viszik ki ingyen, ott van legalsó "opció", hogy országosan aktuális díjszabás alapján... elsőre én is elnéztem, mondjuk jó hülyén van feltüntetve... Nekem 1k alatt van a szállítás, ellenben nem lehetett semmilyen automatába rendelni... Pedig kettő is van mellettünk...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
balint82
senior tag
válasz HUN_Sector #67258 üzenetére
Google Pixel 4a
-
Lajti
tag
Nah, rendeltem én is még két várat, ennél olcsóbb szerintem nem nagyon lesz, max. 1-2 ezer forinttal, annyit meg nem ér a kockázat, jó ár ez. Viszont valamiért nem engedte áruházi átvétellel, csak futár/automata, és mindenképp felszámított 1200 ft-nyi kiszállítási díjat, hiába van 10e, 35e felett.
lstore-be aki még nem jutott el, meg nem akar vidékről autózni, május 31-ig van akció és többen mondtátok, hogy állítólag folyamatosan töltik a készleteket. Addig talán eljöttök valami másért, vagy van idő így alakítani.[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
Auchanokban készlettöltés volt. Szfváron ismét van vár 4 dobozzal. A kirakott címkék hibásak, a leolvasó mindent akciósan hoz. Van kalózhajó is 32990-ért
-
-
RapaNui1
aktív tag
Ahogy nézem ennek az akciónak a legkapósabb darabja a Völgyzugoly lesz, bár szerintem is az az összes között a legjobb árú készlet és az egyik legszebb is, rengeteg minifigurával.
-
LÁZ
Topikgazda
a jobb sarokba kiraktam a store listát, hogy mindenkinek egyszerűbb legyen az élet
ps. azt vajon látja mindenki?insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Sundesz
őstag
Ma megye BP-re, melyik Lego Store lehet még, ami nincs lerabolva?
Hörcsög Powa'
-
pn4hvq
senior tag
Auchan Online Legok ismét akciósak.
-
RapaNui1
aktív tag
Jó reggelt emberek. Új nap virradt új hírekkel. A jó hír az hogy nincs hír.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz kbalage2 #67240 üzenetére
Nem bántottal meg sem te sem Bálint. Valóban az utóbbi időben túl sokat toltam én is a Legot, ezt én is észrevettem a pénztárcám is na meg a környezetem is. Vissza is kell állnom kicsit, mert ahogy a legutóbbi Deffender után is írtam valahogy mintha ki is égtem volna, jelenleg nem tudom rávenni magam az építésre pedig lenne mit, ráadásul hála égnek nekem munka terén most jött el a csúcs időszak, szóval időm se nagyon van rá. Télen este 4 után meg esős időben pont az előbbi hozzászólásom miatt hogy utálom a reklámokkal teletűzdelt agyonra ismételt csatornákat pár éve rátaláltam a Legora és inkább tartom ezt hasznos elfoglaltságnak mint a kocsmában ülni 2 sör mellett, vagy pusztán csak unatkozni a csendes téli estéken, de idővel ezt is megunja az ember, vagy elkezd szelektalni, illetve kell egy kis szünet ami nálam most jött el.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz 5150head #67236 üzenetére
Mondjuk én épp múltkor írtam, hogy tuti nem lenne ehhez minden nap türelmem, hogy építsek, azt rögzítsem, majd vágjak, felkonferáljam, publikáljam stb. Épp ezért is mondtam, hogy nem sajnálom tőle a szponzorokat csak azt nem tudom hogy csinálja, illetve ha már ennyit dolgozik érte miért kell szabadkoznia, miért nem áll ki magáért kerek perec. Ez volt nekem csak a furcsa, de lehet jobb ember ismerő mint én, szóval a fene se tudja, mert lehet ha meg megmondja kerek perec hogy jönnek a szponzorok akkor meg abba kötnek bele az emberek. Mondjuk én már épp a reklámok miatt nem nagyon tévézek meg nézek youtubot stb mert herótom van tőle, de egy régebbi kollégám aki meg dohányzik épp azért örült a reklámoknak, mert legalább el tudott szívni egy film alatt fél doboz cigit.
-
kbalage2
aktív tag
válasz RapaNui1 #67229 üzenetére
Ne vedd bántásnak de egy áltag ember szemében te is iszonyat sokat építesz, néha én is csak nézek hogy hogyan fér bele a mindennapjaidba ennyi (elég nagy) szett A YouTube tartalomkészítésnek egyébként nem is az építés a rákfenéje, hanem az összes többi járulékos meló a felvétellel, vágással satöbbivel. Zoliban szemmel láthatólag még buzog az engergia, jó neki hogy ennyi mindenre is van ideje 2 gyerekkel később már erősen szelektál az ember hogy mi mikor és hogyan fér bele...
A szponzor lehetőségek ennyi követő után már szinte automatikusan megtalálják az embert, és logikus dolog kihasználni hiszen jóval többet hozhat egy-egy ilyen deal mint amennyit a YouTube alapból fizet. Nekem tavaly kb 100 videóból talán ha 3 volt szponozrált, egyrészt nálam nem rajzanak annyira az angol LEGO-s témára valamiért, másrészt meg a legtöbbet elhajtom mert nem akarok háborús játékot vagy fogyasztó vitamint reklámozni. Sokan tiltakoznak a videóba épített reklámok ellen, pedig egy csomó csatornán (pl sorozat review-k) teljesen általános. Én úgy vagyok vele hogy inkább xy cég fizessen, de ne kelljen a nézőktől pénzt kalapozni Patreonon, ahogy Zoli is mondta ezeket a reklámbetéteket 2 kattintás átugrani ha valakit zavar.Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
5150head
senior tag
válasz HUN_Sector #67218 üzenetére
Ha a Discoveryre mondod a 33-at akkor az a kérdésem, hogy hova kell menni érte?
-
5150head
senior tag
Én úgy tudom, hogy vendéglátásban dolgozik, talán pincér. Mintha egyszer említette volna.
Amúgy magamon vettem észre, hogy mennyire el tudja b@szni az ember az időt felesleges dolgokkal. Szerintem ő csak szimplán jól osztja be az idejét.
A dumálós részt fel lehet venni egy "slunggal" az építést meg darabokban is akár. Tuti nem egybe húzza le az egész videót építéssel meg vágással. Ha jobban belegondolsz 8 órás munkával meg mondjuk napi 2-3 óra szabadidő ráfordítással azért hozható ez sztem. Gondolom ami időt csak tud ebbe tol bele.
Az előző videóban említette, hogy nem is volt nyaralni mióta van a csatorna. Hosszú idő óta pl most jön haza. -
RapaNui1
aktív tag
válasz apholyon #67234 üzenetére
Amennyiben saját részre kell akkor igen, csak a többi esetében látványosabb az árcsökkenés. Egy 210 ezres készlet esetében csábítóbb a 147 ezres vételi ajánlat mint egy 40 ezres esetében a 30k. Egyébként a Riwendell jelenleg tényleg bestbuy, mert eddig még soha sehol nem volt ennyiért. Én is többért vettem a sajátom vagy 20k-val, de azt mondom továbbra is megérte, az utóbbi idők egyik legszebb legnagyszerűbb készlete.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz magickonfig #67228 üzenetére
Ez rendben is van de ettől még egy készlet sem jut el Nyíregyházára, Szegedra vagy Sopronba, Nagykanizsára, Pécsre vagy épp Zalaegerszegre. Ha pedig elmész érte az minimum 15-20k úgy már a 147 ezres Völgyzugoly 167 ezerbe kerül, ami alatt bőven találni jófogáson is. Nem tudom ki írta előttem, de ha ennyire nagy a raktárkészlet hogy folyamatosan érkezik az olcsóbb árú akkor miért nincs egy napi online limit, figyelve a felhasználó email címét, telefonszámat postázási és egyéb címét 1db/felhasználó megnehezítvén a nepperek életét, hogy a nem főváros központú vevő is hozzá juthasson esetleg az akciós készlethez. Ezért is vettem 3db Riwendellt és 3db Alpesi házat és ajanlottam fel őket beszerzési áron plusz posta hogy akinek kell szívesen elküldöm, ha épp nem teheti meg hogy felutazzon Pestre és vegyen belőlük.
-
balint82
senior tag
Minden relatív. Számomra például te vagy az, aki brutál sokat Legozik, és mégis van családod, gyereked és gondolom munka is. Elképzelni sem tudom, hogy van időd ennyi Legozásra.
Ez a Zoli gyerek nekem sosem volt szimpatikus, de amikor elqrta egyszer a dátumot és jól megbüntette a Lego, akkor azért látszott rajta, hogy szívét lelkét beleteszi...
Google Pixel 4a
-
RapaNui1
aktív tag
Építsd fel Zoli bejelentette a szponzorok feltűnését a csatornáján. Azért kiváncsi lennék mit és mennyit dolgozik, hiszen sokszor hangoztatja, hogy nappal melózik éjjel legot épít és videókat csinál, de azt sose hallottam mi a valódi munkája. Ez a gyerek egy fenomén hogy mindenre jut ideje még a párjára is, aki elég türelmes lehet ha a srác nappal melózik éjjel meg legozik. Ne értsetek félre, csak már annyira szerény, hogy ez a szerénység kezd nekem már túl gyanús lenni. Nem a szponzorokat bánom tőle hanem az előadásmód fura, hogy ha nem szeretnéd szkippeljed, de azért mégis csak kattints a linkre stb. Persze mi emberek irigyek és kárörvendők vagyunk, de nekem ez kicsit gyanús, hogy munka mellett ennyi szettre, ennyi videóra és ennyi mindenre van ideje. Nem vagyok jártas egy ilyen videó elkészítésében, de maga egy komolyabb szett megépítése is nem kevés idő, ő pedig lassan már ott tart hogy szinte az összes újonnan megjelenő valamire való szettet bemutatja bármely kategóriából. Erre hogy jut ideje az állítólagos munka és család mellett az számomra talány. Na mindegy azért szeretem a videóit, bár Balázs múltkori Technic összehasonlító videója számomra verte Zoli összes eddigi bemutatóját.
-
magickonfig
tag
Ahogy olvastam a Budapest Store fészbukjuk oldalán a kommenteket, a store írta, hogy folyamatosan töltik a raktáraikat. Pl ma délután írták, hogy ismét hoztak Völgyzugolyt a Westendbe.
Szóval nincs itt veszve semmi
-
bobafett
tag
Lego store akció: van egy elvileg folyamatosan frissülő lista, árakkal (remélem nem volt még itt megosztva)
-
sb
veterán
válasz HUN_Sector #67221 üzenetére
Örülök.
Múltkor már értekeztünk róla, hogy összevissza keverik az id-kat, van régi/új más árakon. Nehéz kiigazodni, szvsz ők maguk sem tudják mi-merre.Azt meg én nem tudtam, hogy szett számra is lehet keresni, ez jó!
@apholyon
Most láttam csak ezt a dupla kalózhajós linkeket. Igencsak komolyra sikerültek, ezeknél már nem fanyalognék, hogy nem a régi/klasszik kalózhajóról van szó. -
Sordoran
addikt
válasz balint82 #67163 üzenetére
Velem kicsesztek, úgy álltam hozzá, hogy majd törlik a várat 25k-ért. Erre mégis megkapom úgy látszik, a fene vigye el...
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
HUN_Sector
őstag
A 31120 kastély ára megint kilőtt az árukeresőn
35 940 Ft-tól 14 ajánlat -
sb
veterán
válasz HUN_Sector #67219 üzenetére
Kb. 5 hónapja kallódnak nálam sapkák, mert torzó nem volt amikor épp rendeltem volna. De tegnap jött az üzenet, hogy feladták végre az ápr. eleji rendelést, szóval jövő héten már nem lesznek feleslegesek.
Amúgy én látok PaB-on, 6414961
Csak mire megjönnek...Amúgy, ha már S@H. Múltkor sírtam, hogy kikerült a kisebb ajándék az idő lejárat miatt, majd nem értették és hülyeséget válaszoltak minden kérdésre. Végül sikerült megérteni a problémát és kiküldték utólag a tavaszi csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
Valakinek nincs pár zöld forestman sapija? Pick a bricken sajnos nincs. Így olyan meztelenek a hajadon forestmanjeim
-
5150head
senior tag
A Galaxy explorerre vagy a Nasa discovery-re várható ilyen akció? Esetleg akinek van vmelyik és megválna tőle jöhet a pm. Ezek még "vágyódnak" a gyűjteményembe
-
RapaNui1
aktív tag
válasz beamen #67214 üzenetére
Mondjuk az szép lett volna ha az 1 hónapig hirdetett akcióban elfogynak az első napon a készletek. Ezért nem is tankoltam be, kizárólag annyit vettem, vagy 1-1 darabbal többet amit tudtam hogy itt páran szerettek volna Alpesi ház és Riwendell, mert tudom hogy sokan majd este olvassák ezt, legyen lehetőségük nekik is hozzájutni egy-egy készlethez.
-
Mauzes
addikt
Allee-ban már 13 óra előtt elfogyott a Rivendell. Alpesi házból az utolsó volt még (előttit behúztam). A többiből talán mindből volt, ahogy láttam.
Derron: 245 ezer a Falcon.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Eljöttem.
-
Derron
aktív tag
Falcon mennyibe kerül így -30% al?
-
RapaNui1
aktív tag
válasz RapaNui1 #67204 üzenetére
Razor, vonat, Millennium, Eiffel még van, ahogy látom csak a Riwendell és Alpesi fogytak el, van egy fölös Riwendell és egy fölös Alpesim ezen az áron ajándék nélkül, a Riwendell gls el az Alpesi foxxal megbeszélés után.
Frissítés Alpesi még ban pár darab csak raktárban Riwendell elfogyott itt az Allleban
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Sor nincs viszik mint a cukrot a legokat
-
RapaNui1
aktív tag
válasz magickonfig #67201 üzenetére
Riwendell Alléban elfogyott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest