- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuvix
tag
Hali
Karácsonyra kaptam egy Technic szettet, összerakás után előszedtem a gyerekkori mindenféle szettet ömlesztve. Rebrickable alapján megtaláltam mindet és össze is raktam (kis hiánnyal). Annyira megtetszett hogy be is szereztem még 5 Tecnic szettet.
Azt szeretném kérdezni a társaságtól, hogy ki hol rakja össze/szedi szét a Legóit? Eddig szőnyegen csináltam, sok hely, átlátni az alkatrészeket. De már akárhogy ülök kényelmetlen. -
Tuvix
tag
válasz mancer7151 #64202 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Tuvix
tag
RacingBrick videóit nézegetve elég sokat foglalkozik Speed Champions bemutatókkal is. Technic mellett nem akartam mással foglalkozni, de a régi (25 éves) Lego autókhoz képest olyan jól neztek ki videón, és az áruk sem horror. Összeépítésük is élmény. Ezért be kellett szereznem párat
Régebbiek közt is volt pár szép darab, de ami már nem elérhető az nekem nem is éri meg. Szóval várom az újakat (A Ferrari nagyon csinos ) -
Tuvix
tag
válasz mancer7151 #64340 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest