Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuvix
tag
válasz
mancer7151 #64340 üzenetére
-
Tuvix
tag
RacingBrick videóit nézegetve elég sokat foglalkozik Speed Champions bemutatókkal is. Technic mellett nem akartam mással foglalkozni, de a régi (25 éves) Lego autókhoz képest olyan jól neztek ki videón, és az áruk sem horror. Összeépítésük is élmény. Ezért be kellett szereznem párat
Régebbiek közt is volt pár szép darab, de ami már nem elérhető az nekem nem is éri meg. Szóval várom az újakat (A Ferrari nagyon csinos)
-
Tuvix
tag
válasz
mancer7151 #64202 üzenetére
-
Tuvix
tag
Hali
Karácsonyra kaptam egy Technic szettet, összerakás után előszedtem a gyerekkori mindenféle szettet ömlesztve. Rebrickable alapján megtaláltam mindet és össze is raktam (kis hiánnyal). Annyira megtetszett hogy be is szereztem még 5 Tecnic szettet.
Azt szeretném kérdezni a társaságtól, hogy ki hol rakja össze/szedi szét a Legóit? Eddig szőnyegen csináltam, sok hely, átlátni az alkatrészeket. De már akárhogy ülök kényelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest