Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Cs.
tag
Sziasztok.
Kezdő kávés vagyok, a "nem iszom kávét" -> "közbe iszok kávét" -> "minden reggel iszok kávét" -> "ha már iszok jó(bb) legyen" utat jártam be. Jelenleg a kotyogós + propellerkéses szett lecserélésén gondolkodom.
Delonghi Dedica Style EC 685 néztem ki, kicsit utána olvastam, mind funkciókban mind kinézetben tetszik. Na meg árban még épp belefér. Melléje egy Delonghi KG79 őrlőt ajánlottak a "boltban", gondolom mert ez volt nekik, viszont ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok. Nem látom miért tudna ez egyenletesebbet darálni mint egy propelleres. Van valami jobb páros ez helyett ami összegben bele fér 75e alá? Csak újan érdekel.
Megjegyezném, hogy szeretem a tejes dolgokat, lenne affinitásom megtanulni jól is elkészíteni ezeket, de egyelőre azon a szinten vagyok, hogy a tejet megmelegítem mikróban mielőtt beleöntöm a kotyogón lefőtt kávéba.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest