Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
ronin s8
üzenetére
Nem emlékszem milyen csörténk volt, nekem senkivel sincs semmi bajom. Baromi jókat dumáltunk akikkel összefutottam. Marhultunk meg minden. Lehet, hogy nem lett nagy kaland a cikk, de totál hó van (most mit magyarázzam). Megírni meg meg kellet, mert vagy most vagy soha.

Egy hét múlva a kutyát sem érdekli. Parcival meg teljesen egyetértek szeressük egymást tarallallalla.
Amúgy meg olyat sem hallottam soha, hogy hú de jó volt ez, vagy az, Sajna ez az alap mentalitás minden téren, hogy a fikkantás az megy azonnal, a dicséret meg soha. Nem sírásból mondom, csak figyeljétek meg.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest