-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.A.M.U.E.L.
csendes tag
No, ide is beteszem, talán itt már nagyobb a nyüzsgés, mint az indexen.
Kihasználatlanság, helyhiány és költözés miatt...
E halmozottan hátrányos helyzetnek megfelelő áron.ELADÓ BRASILIA PORTOFINO - HX rendszerű, belső víztartályos, rezgőszivattyús modell. Könnyen kezelhető, túlmelegedésre nem hajlamos. Hibája: a volumetrikus adagolás nem működik, így a lefolyást elindítani és megállítani is gombnyomással lehet. Tavaly májusban SiD-től került hozzám, alig használtam. Idéznék is tőle, az mégis autentikusabb:
"Kompakt méretű, ipari használatra tervezett gép, jó minőségű komponensekből felépítve.
Iszonyat nehéz a kis dög.
A fej nem termoszifonos, hanem közvetlen hőkapcsolatban van a bojlerrel, ezért nem melegszik túl, több órás bekapcsolt állapot után is elég egy rövidke fejöblítés.""a gép egyébként nagyon jó. iszonyú nyugodt, nem kell agyon hűtőcsapolni és nagyon szépen folyik le a kávé, nem csatornásít, a vízterítő magassága is jó, szépen túl lehet adagolni a kosarakat, szóval álom jó kis gép."
[mondjuk nálam volt egy kis csatornásodás, de csak egyféle szűrővel próbáltam, és nem kísérleteztem a töltés mennyiséggel sem (dupla LM megütögetve, szintbe húzva)]
89.000.- Ft
Kérem, hogy e-mailen érdeklődjetek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- Lego Republic Gunship 75309
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
E halmozottan hátrányos helyzetnek megfelelő áron.