Új hozzászólás Aktív témák

• S.A.M.U.E.L.

csendes tag

No, ide is beteszem, talán itt már nagyobb a nyüzsgés, mint az indexen.

Kihasználatlanság, helyhiány és költözés miatt... :) E halmozottan hátrányos helyzetnek megfelelő áron.

ELADÓ BRASILIA PORTOFINO - HX rendszerű, belső víztartályos, rezgőszivattyús modell. Könnyen kezelhető, túlmelegedésre nem hajlamos. Hibája: a volumetrikus adagolás nem működik, így a lefolyást elindítani és megállítani is gombnyomással lehet. Tavaly májusban SiD-től került hozzám, alig használtam. Idéznék is tőle, az mégis autentikusabb:

"Kompakt méretű, ipari használatra tervezett gép, jó minőségű komponensekből felépítve.
    Iszonyat nehéz a kis dög.
    A fej nem termoszifonos, hanem közvetlen hőkapcsolatban van a bojlerrel, ezért nem melegszik túl, több órás bekapcsolt állapot után is elég egy rövidke fejöblítés."

"a gép egyébként nagyon jó. iszonyú nyugodt, nem kell agyon hűtőcsapolni és nagyon szépen folyik le a kávé, nem csatornásít, a vízterítő magassága is jó, szépen túl lehet adagolni a kosarakat, szóval álom jó kis gép."

[mondjuk nálam volt egy kis csatornásodás, de csak egyféle szűrővel próbáltam, és nem kísérleteztem a töltés mennyiséggel sem (dupla LM megütögetve, szintbe húzva)]

89.000.- Ft

Kérem, hogy e-mailen érdeklődjetek.

Új hozzászólás Aktív témák