Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
Heyho,
Sajnos nekiszaladtam egy pofonnak mikor leesett hogy a Acaia Perl es Lunar nem csak csili villi funkciokban ter el hanem ami a legfontosabb lenne nekem az a funkcionalitas : az egyik gep talcajara keszult a masik meg boszme es filterezos sztorikhoz.
Epp hogy lenyeltem a pirulat hogy 55 ropit ki kell kohogjek azert hogy az elso csepptol merje az idot a merlek - jott a pofon

A kerdesem nem az Acaia rol szol hanem arrol hogy milyen B terv letezik ami elindit egy timer-t az elso cseppnel es kb 10x10cm (magassagra se art ha 2 cm nel nem vastagabb) A vizzallosag annyira nem hoz lazba, a brew ratio loggolasa es hasonlo extrak sem.
az 50k az meg rendben is lenne ha mukodik es jo.Ha minden kotel szakad akkor epitek egy optoerzekelos triggert ami majd indit egy szamlalot...kb 800ft os alkatreszbol es hozzakotok egy megbizhato kis merleget

Koszi
Z
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest