Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz handrash #73566 üzenetére
Úgyanígy vagyok én is. Divat mint annó a répanadrág Ha folyamatosan olvasod a fórumot azért kibukik, hogy a nagy ászok sem mindig a sápadtarcú kávékat fogyasztják, sőt.... Az igazán nagyok meg be is vallják, még azt is, hogy robusztából is van jóféle pörkölés, amiből finom presszó készíthető és még azt is, hogy az igazi olasz presszó is iható, mi több kiváló Sőt az igazán nagyok azt is mondják, hogy mi fogyasztók magunk találjuk meg a nekünk valót. Nem lenéznek ha teszel egy kanál cukrot a citromlébe. Csak ugye trendi lenézni inkább a másikat akinek esetleg tényleg más az ízlése/ízlelése. Mert ugye a cukor az bűn a kávéba, de ha keserűsót teszünk a vízbe az trendi (én is teszek és tényleg jobb tőle az ecetes sápadtarcú ).
Mert a magamfajta kávésbunkó magasról lesz.ja a virágos felhangot, nem a mangó/meggy ízét keresi a kávéban, arra ott a mangó/meggy, hanem egy finom, jól kinéző eszpresszót, igazi jó crema-val, jelentsenek ezek bármit is (mert ez is ízlés dolga, vagy lehet ízlelés dolga?). A sápadtarcút hájpoló meg sutyiban rendel mordorból egy közepesen pörkölt blendet és végre iszik stikában egy finom presszót, amit be nem vallana még saját magának sem
Az igazi nagyon nagy ász meg már kikóstolja azt is, hogy a graef702-ben hány alátét van és a daráló ízét keresi a kávékban."Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest