Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Tudja valaki milyen tokot használ Bog?

-
Norb555
csendes tag
válasz
RandomName
üzenetére
"Beállítások" > "Üzemmódok és rutinok" esetleg jól lehet neked a hangerőszint automatizálásához.
Nem vagyok biztos benne, de szerintem ez az egyik legkevésbé kihasznált területe a készülék szoftverének. Akinek van affinitása és igénye az ilyen jeleggű automatizálások iránt, annak a lehetőségek tárháza nyílik meg vele ahhoz, hogy az okostelefonja igazi okoskészülékké váljon.

Egy külön mobilarénás videó is készülhetne a témában.
-
Az A5 (2017)-től eljutottam a Z Fold 3-ig, de nekem is volt benne újdonság. Jöhetnek még ilyen tippek-trükkök. A már említett Good Lock is jöhetne.
#1 Donki Hóte
Az csak jó, ha más telefonokon is működnek. Nem? -
creathall
kezdő
Köszi, Bog, Nekem S23 Ultra van, és hasznos volt!
-
Lajmund
őstag
Azt hittem mennyire képbe vagyok a teloval de nem teljesen.
Ezt az eszköz keresést kikapcsoltam. De sokallom az igért 6-8% aksi megtakarítást. Ram plus meg mindig ki volt kapcsolva és csodálkozom hogy a fold 7-nél gyárilag be van kapcsolva. Na azt is kinyomtam a πcsába.
Goodlock-ról jöhetne egy hasonló mert abba lennének az igazi Samsung specifikus csemegék. -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Megnéztem, OneUI-ről van szó ami csak Samsungon van, szóval továbbra sem értem mit pucsítottál a topic elején
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
troviko
senior tag
Az Isten áldjon meg, Bog, hogy én mennyire, végtelenül és hihetetlenül utáltam az "új" módját az értesítési/beállítási panel lehúzásának... és nem tudtam, hogy vissza lehet állítani a régi verzióra. Amint ezt megláttam a videóban, azonnal vissza is kapcsoltam a régit, és most már teljes a lelki béke és boldogság.
Köszönöm még egyszer, számomra megváltás volt ez a videó!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem arról van szó, hogy máshol hogy van, hanem hogy ha most vesz vki Samsungot, akkor hol találja ezeket.
Techrétegen is láss túl.
-
Megnézted a videót?
Gondolom, hogy nem, mert ott egyértelműen a OneUI testreszabhatóságáról beszélnek

(OK, értem, hogy OneUI csak Samsungon van, ebben neked van igazad, abban meg nekem van igazam, hogy egy átlag android rendszer OneUI nélkül is majdnem pontosan ugyanezeket tudja
) -
Hatvan9
senior tag
Köszönjük, hasznos.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Cikk címe megvan?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hát mivel a OneUI-ban érhetőek el, ezért OneUI funkciók.
Ne keressük a kákán a kánaán csomóját.

-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez arról szól drága testvérem, hogy akinek SAMSUNG telefonja van mit hol talál.
NEm arról, hogy más telefonon mi van..

Tudod, vesz valaki egy Samsungot, és szeretné beállítani. Mert mondjuk más telefongyártó terméke volt neki eddig.
Létezik ilyen. S24-est használok most. És érdekel,. -
RandomName
senior tag
Kár, hogy a cikkben nem térnek ki mi is az. Majd ha egyszer szembejön a Youtube-on, megnézem, de most biztos nem kattintok rá.
Samsung Sound assistant benne van vajon? Tudod, amivel alkalmazásonkénti hangerőt tudsz megadni. Pl buszon ülsz, podcast hallgatás közben játszol valamivel, és a játék hangját le tudod venni, hogy ne zavarjon be a podcast-be.
Vagy Game HUB-on belül van Game booster, ahol szintén vannak hasznos beállítások.... -
Ezek a OneUI funkciói
Nekem nem Samsung telefonom van, de ezek többsége (ugyanígy, vagy hasonló módon) más gyártmányú androidos telefonban is megtalálhatóak
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- PC Architech NOVA Gamer PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt az eszköz keresést kikapcsoltam. De sokallom az igért 6-8% aksi megtakarítást. Ram plus meg mindig ki volt kapcsolva és csodálkozom hogy a fold 7-nél gyárilag be van kapcsolva. Na azt is kinyomtam a πcsába.
Goodlock-ról jöhetne egy hasonló mert abba lennének az igazi Samsung specifikus csemegék.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Létezik ilyen. S24-est használok most. És érdekel,.