- TCL LCD és LED TV-k
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Apple asztali gépek
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
Engem három év alatt nem sikerült meggyőznie senkinek, hogy cseréljem le, pedig kaptam érte eleget.
Az E61 is inkább szerelem gyerek mit racionális döntés, de ettől függetlenül semmi baj vele, ha az ember nem sajnálja azt a pár másodperc extra melót a hűtőcsapolásra. Ezt is szét lehet tuningolni, hogy tudjon mindent amit kell. A PID hiányát lehet rutinnal (fejhőmérő/hűtőcsapolás) pótolni, a hőstabilitás és a vízterítés pazar, előáztatás tuning, roto pumpa benne, nekem ennyi elég. Ja és tényleg szépek 

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az E61 is inkább szerelem gyerek mit racionális döntés, de ettől függetlenül semmi baj vele, ha az ember nem sajnálja azt a pár másodperc extra melót a hűtőcsapolásra. Ezt is szét lehet tuningolni, hogy tudjon mindent amit kell. A PID hiányát lehet rutinnal (fejhőmérő/hűtőcsapolás) pótolni, a hőstabilitás és a vízterítés pazar, előáztatás tuning, roto pumpa benne, nekem ennyi elég. Ja és tényleg szépek