Hirdetés
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
waxos
csendes tag
Nekem van Bialetti Tuttocrema és teszkós frenchpress is. A Bialetti volt meg korábban, abból szerintem csak 2 méret létezik, 3 és 6 csészés. Nekem a kisebbik van, 2-3 személynek ideális mennyiséget lehet vele csinálni. Előnye, hogy tűzhelyen melegíthető benne a tej, hátránya, hogy szerintem drága (én ajándékba kaptam), illetve nem tudom, hogy ez egyedi vagy típushiba-e, de a fémedény belső teflonbevonatát egy idő után elkezdte levakarni a mozgó műanyagtárcsa széle, mert enyhén sorjás. Illetve egy személyre nehéz volt eltalálni a tejmennyiséget is. Ezért később vettem egy teszkósat, ami üvegből van, emiatt itt külön melegíteni kellett a tejet, de legalább nem fogyasztom el apránként a belső teflonborítást... Abból is a kisebbet vettem, két embernek sztem ez is elég (cappuccinóhoz), árban is jobb, csak ennek a tárcsarészét nehezebb tisztítani a rárakódott tejtől.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs