Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
lagoon79 #63929 üzenetére
Én beáldozok pár liter tejet, ha valaki hajlandó lesz Ákossal és velem egy fél órát foglalkozni. Én itthon abszolút nem tejhabozok, mert tisztán iszom, párom pedig nem szereti. Viszont vendégeknek 1-2x tolnék valamit, ha már az újhullámos kávéval nem lehet őket lenyűgözni.
Azt persze nem várom, hogy egyből csodaszarvast öntsek, de 1-2 alapfogást talán el lehet sajátítani.vtechun: adp szerintem azért ajánlotta, mert hiába olcsó a Solis, picit hozzátéve egy bevált darálót kapsz a lutri helyett. Időnként felbukkan használtan, úgy már nem nagy a különbség árban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest