Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
A lefolyás szerintem is gyors. Ha finomítani nem szeretnél az őrleményen, és még elbírja a kosár, akkor lehet próbálkozni +0.5...1g töltettel. Apró észrevételek, de nem hiszem, hogy ezen múlna: az egyengetőt a leütés után még meg szoktam forgatni, a tampert viszont nem szükséges a végén, legfeljebb elemeléskor, hogy ne keletkezzen vákuum.
A kávékkal kapcsolatban soldier2 leírta a lényeget, azonban az egészséges vita keretein belül eltérő tippet adnék: próbáld meg előáztatás nélkül. Azt tapasztaltam, hogy a sötétebb blendeknek (nem a szén kategória) nem tesz jót az előáztatás, illetve alkalmazása esetén finomabbra kell venni az őrleményt.
A videón nem láttam: hány bar-on dolgozik a Catler?
Parci: A Palmtamp sem old meg minden problémát, lehet ott más egyéb gubanc, szerintem sem hülyeség a nyitott kar. Szándékosan nem naked-ezek, nekem az már full off.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest