- Azonnali notebookos kérdések órája
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Az 5 évet csak példának hoztam, van még pár eredetvédelmi törvényi előírás, amik közül a legfontosabb, hogy a Montalcino körüli dűlők 4-5 száz éves Sangiovese klónjaiból készüljön. Antinori márki azzal bukott le, hogy pusztán a Chianti-hg-ből származó fiatalabb Sangiovese klónokat találtak a boraiban!
Rossz bor mindenütt akad, a BdiM-k között is. Rosso-t régen ittam, az mondjuk jó volt (előtte volt rosszabb is), de ittam 13 éves Brunello-t, aminél nem kell jobb.
Nyílván pincészete is válogatja, de itt már stabilabb a felhozatal, mint a Rosso-knál.Itthon a BT-nál csak rossz Brunello-t és Barolo-t ittam (szerintem abból vettek, amit olcsón meg lehetett venni
), kint még sosem, és ha a boltos ajánlotta, az is mindig bejött!A szupertoszkánok belépő bora, Antinori Tignanello-ja (22 e a BT-nál) szintén kidobott pénz.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- Robotporszívók
- Horgász topik
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyílván pincészete is válogatja, de itt már stabilabb a felhozatal, mint a Rosso-knál.
), kint még sosem, és ha a boltos ajánlotta, az is mindig bejött!