Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Steam Deck
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
válasz
Nertpaelg
üzenetére
Itt szerintem külön kell választani, a megengedhetem magamnak de nem akarom kifizetni, mert várokot a nem tudom kifizetnitől. Az előbbi esetben javaslom a PID beépítését. Ha nem tetszik és eladod akkor egy PID silvia + fragola jolly értékálló kombináció lesz, sokat biztosan nem buksz majd. Másrészről úgy vágsz bele a kísérletezésbe, hogy a felszerelés jó. Egy pid nélküli silvia emlékeim szerint valami 10-15 fokot leng ki a saját thermosztátjávál. Legyen mondjuk 85-98 fok. Ha olvasgatod a fórumot, akkor látod, hogy kb. 2 foknak már érezhető hatása van az ízre (jobbak a 0,1 fokot is kikóstolják állítólag
) Na most főzéskor számolni a másodperceket a lámpa kigyulladásától és abból vonni le következtetéseket lehet, de biztosan nem nagy élvezet. Itt az őstagok sokat csinálták én már egy másodpercet sem és így utólag azt gondolom nem is szórakoztam volna a kávéval, ha még az is a nyakamba szakad. Lesz épp elég paraméter, amin gondolkozz anélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos autók - motorok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Steam Deck
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- PayPal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Na most főzéskor számolni a másodperceket a lámpa kigyulladásától és abból vonni le következtetéseket lehet, de biztosan nem nagy élvezet. Itt az őstagok sokat csinálták én már egy másodpercet sem és így utólag azt gondolom nem is szórakoztam volna a kávéval, ha még az is a nyakamba szakad. Lesz épp elég paraméter, amin gondolkozz anélkül is.