Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• meander

tag

válasz adp #61135 üzenetére

csak presszóra próbáltam és ott jól. De igazából csak presszó esetében érdemes morfondírozni, mert szerintem filterre nem lesz ennyire érdekes a finom állítás. Ott szerintem közel zm minőséget kéne adnia (nem próbáltam, csak okoskodok) leszámítva a bentmaradót, meg a többi baromságot ;) már csak emiatt is meg fogom tartani.
    presszóra be lehet állítani, de ott azért van különbség az eredeti meg e között. Lényegében itt a nem mp-ként tudod állítani a lefolyás hosszát, hanem mondjuk 3mp-es egységekben. Magyarán akármilyen kicsit mozdítasz, annak kb. ez a hatása. Na persze ez kinek probléma. Én például nem is tudok olyan konzisztensen főzni, hogy sorozatban mp ugyanazt főzzem. De ha tudnék, akkor meg érezni nem tudok ennyire. Aztán lehet van olyan senzory bajnok (hoppá, szakszó), akit ez zavar. Azt meg nyugtassa meg, hogy nem 1m HUF az ára.
    Ízekről majd írok 2-3 hét múlva. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy ez a legfinomabb, amim volt. De még nem volt EK-m, K30-m, monolithom, roburom, lyn weberem stb...

Új hozzászólás Aktív témák