Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
Sinisi
üzenetére
A kézfertőtlenítők otthoni használata az egyik legrosszabb amit tehetsz. A kezed tele van baktériumokkal, amik együtt élnek veled (szimbiózis), mintegy védő réteget képezve a felszínen, és nem hagyják, hogy az igazi kórokozók elszaporodjanak (elfoglalják előlük a helyet, tápanyagot). A kézmosást ezek röhögve túlélik, de a kézfertőtlenítő nem válogat, gyakorlatilag átmeneti biztonság után nyitva hagyja a kaput. Normál körülmények között a kézmosás elég.
E. Coli: idén tavasszal, miközben majszoltam a kertben termett hónapos retket eszembe jutott, hogy a tél végén kértem a szomszédos farmról trágyát, ezt belekapáltam a földbe, majd a belőle kihúzott retket hideg vízben lemosva elfogyasztottam (ezt a retket ugye nem hámozzuk). Biztos nem volt steril, de túlélte a család. Jövőre ismételjük.
ne legyenek kétségeitek, a szuperben vásárolt retek is trágyában nő (jó esetben). Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az ivóvízben az E. Coli ok, mert nem az. Nagyon nem, leginkább azért mert a tömegétkeztetésnél könnyen lehet abból baj, ha szintje átlép egy határt, és mert alapvető higiéniai problémát jelez (mondhatni tisztasági indikátor).Parci (2 kg kosz/2év) még ha nem is szó szerint kell érteni, de van benne igazság. Sokgyerekes családoknál szokták mondani, hogy ha leesik a cumi, az első gyereknél kifőzzük, a másodiknál lemossuk, a harmadikét meg lenyalja a kutya

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- További aktív témák...
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ne legyenek kétségeitek, a szuperben vásárolt retek is trágyában nő (jó esetben). Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az ivóvízben az E. Coli ok, mert nem az. Nagyon nem, leginkább azért mert a tömegétkeztetésnél könnyen lehet abból baj, ha szintje átlép egy határt, és mert alapvető higiéniai problémát jelez (mondhatni tisztasági indikátor).