Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ki mondta, hogy koffeinbomba? azt mondtam, hogy érződik elsősorban az illatán a robi. de mindjárt csinálok még párat belőle.
másrészt épp a két olasz-klasszik-őrült győzköd, hogy nem, nem jól éreztem? beleszagolok, robi. nincs ezzel mit tenni, és ez pláne nem peldzsok vagy a java mix hibája, nem is hiba, hanem az én ízlésem. viszont most próbálom először, kíváncsi voltam és vagyok, szóval max. annyit tehettem volna, hogy letagadom, hogy kiszagolom belőle a robit.
nincs baja a kávénak, meg fogom inni. és most azt tippelem, hogy nálam nem lesz akkora kedvenc, mint például a mr. espresso. de a tévedés joga fenntartva, igazán alacsony hőfokon nem néztem még például.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest