Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ki mondta, hogy koffeinbomba? azt mondtam, hogy érződik elsősorban az illatán a robi. de mindjárt csinálok még párat belőle.
másrészt épp a két olasz-klasszik-őrült győzköd, hogy nem, nem jól éreztem? beleszagolok, robi. nincs ezzel mit tenni, és ez pláne nem peldzsok vagy a java mix hibája, nem is hiba, hanem az én ízlésem. viszont most próbálom először, kíváncsi voltam és vagyok, szóval max. annyit tehettem volna, hogy letagadom, hogy kiszagolom belőle a robit.
nincs baja a kávénak, meg fogom inni. és most azt tippelem, hogy nálam nem lesz akkora kedvenc, mint például a mr. espresso. de a tévedés joga fenntartva, igazán alacsony hőfokon nem néztem még például.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest