Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Teljes mértékben ugyan nem forgatja át, de azért egy jó részét eldolgozza az általam is használt Keresztapper-féle egyengető. Szerintem ezzel már olyan szinten egyszerű a folyamat, hogy innentől érdemben már csak a kütyümizéria hatására lehet továbblépni. Hármat pörgetek jobbra, hármat balra, lerakom, tampert nyomom, tampert ráteszem és kész. Fragola tömörítőjével nekem a konyha dísze, öröm ránézni.

Amire kezdek ráunni, az a szűrőmosás, törölgetés, felsőszűrő tisztítás, vakszűrőzés, törölgetés folyamata minden használat után. Tudom, bevethető még az aeropress filter, ki is fogom próbálni, csak az megint egy plusz lépcső.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest