Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bazsee71

őstag

válasz meander #44520 üzenetére

Köszönöm a kimerítő választ. Így még a csapágyazáson sem töröm a fejem, a legtrükkösebb rész betöltés/pumpálás lesz Még azt szeretném megoldani, hogy valami leszorító erővel hasson a szemekre, de nem akarok tampert és dugattyút cserélgetni sem. Az a bizonyos mérnöki lustaság vezérel. :) Ha a pumpa és az időzítő jól működik együtt, akkor a betöltés sem kell adagonként. Meglátjuk még.
    A tölcsért pedig megrendelem aliexpressről. Teflon bevonatok közül tudtommal létezik antisztatikus változat is, szerintem teszek egy próbát vele. A távoli jövőben még a frekvenciaváltóval való ismerkedést sem zárom ki, ott pedig már lehet fogná a rács az őrleményt. Ez a része még elég képlékeny.
    A gratulációval eddig elmaradtam, nagyon szép, igényes munka! Most kiegyeznék hasonló végeredménnyel. :)

(#44512) hifis50: állító kart nem kaptam a darálóhoz, de a tisztítás után már sokkal könnyebben mozog a tárcsa, pedig teljesen nem is sikerült most eltávolítani a kenőanyagot. A tippet pedig köszönöm, egyelőre dilemmázok, hogy rakjak rá gyárit, vagy ha már beindul az átalakítás, akkor kapjon egyedit, nagyobb erőkarral. :)

Új hozzászólás Aktív témák