Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
meander
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Így még a csapágyazáson sem töröm a fejem, a legtrükkösebb rész betöltés/pumpálás lesz Még azt szeretném megoldani, hogy valami leszorító erővel hasson a szemekre, de nem akarok tampert és dugattyút cserélgetni sem. Az a bizonyos mérnöki lustaság vezérel.
Ha a pumpa és az időzítő jól működik együtt, akkor a betöltés sem kell adagonként. Meglátjuk még.
A tölcsért pedig megrendelem aliexpressről. Teflon bevonatok közül tudtommal létezik antisztatikus változat is, szerintem teszek egy próbát vele. A távoli jövőben még a frekvenciaváltóval való ismerkedést sem zárom ki, ott pedig már lehet fogná a rács az őrleményt. Ez a része még elég képlékeny.
A gratulációval eddig elmaradtam, nagyon szép, igényes munka! Most kiegyeznék hasonló végeredménnyel.
(#44512) hifis50: állító kart nem kaptam a darálóhoz, de a tisztítás után már sokkal könnyebben mozog a tárcsa, pedig teljesen nem is sikerült most eltávolítani a kenőanyagot. A tippet pedig köszönöm, egyelőre dilemmázok, hogy rakjak rá gyárit, vagy ha már beindul az átalakítás, akkor kapjon egyedit, nagyobb erőkarral.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha a pumpa és az időzítő jól működik együtt, akkor a betöltés sem kell adagonként. Meglátjuk még.