Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
A balkezesség csak akkor előny, ha magas az ember fájdalomküszöbe. Ha ballal tartod, akkor tekerés közben a daráló el akar fordulni a kézről, amit kénytelen vagy izomból megtartani. Ha jobb kézzel fogod próbál rátekeredni a kezedre, így sokkal kisebb időmérő kell, cserébe nyomja a csontot mint állat. A képen is látszik, hogy bár tekerem (csak nekem sikerült a padon megállás nélkül) a mosolyom nem őszinte. Olyan nyomot hagyott a jobb kezemen, hogy 10 perc múlva is látszott. Van fotó is róla, feltehetitek, ha ki nem töröltétek

Hg1- amikor én gyerek voltam, még divat volt átszoktatni a balkezeseket, ez nálam részben sikerült, így szinte mindegy mit melyik kézzel csinálok (sokáig írni is ment mindkettővel, csak masfelé dőltek a betűk), így ez nem volt gond. Egy modern balkezes viszont próbálja ki mielőtt megveszi.
Kálmán: szétszedni én is bármit szétszedek. De össze is tudod rakni? (ezzel az idővel mára szerintem megkapod a piroslapot)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple asztali gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Huawei Free Clip - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest