Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Mini-ITX
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Ma végre elérkezett amiért lassan 1,5 hónapja küzdök, sikerült egy jó kávét húzni. Éppen egy kicsit lett csak keserű, de "egyensúlyban" volt benne minden, őszintén meglepett, hogy végre összejött.
Köszönöm a tippeket, fazékkal produkáltam 18-19g körüli őrleménnyel (még nem jött meg a precíz mérőeszköz).Félig elkortyoltam, aztán kíváncsiságból tettem bele egy kis cukrot...vállalom a bitófát, de még jobban bejött úgy.
Choco Madness az alany egyébként. Szegeden a Hét Kávézóban az újhullámos kávé felé húzott a szívem, de ez így jöhet bármikor. Még egy kicsit alacsonyabb hőfokkal próbálkozom, de már boldogság van. Hétvégén nyílik a Spicy Italy is...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Hardcore café
- Filmgyűjtés
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Nvidia Quadro P2000 5GB
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm a tippeket, fazékkal produkáltam 18-19g körüli őrleménnyel (még nem jött meg a precíz mérőeszköz).
Choco Madness az alany egyébként. Szegeden a Hét Kávézóban az újhullámos kávé felé húzott a szívem, de ez így jöhet bármikor. Még egy kicsit alacsonyabb hőfokkal próbálkozom, de már boldogság van. Hétvégén nyílik a Spicy Italy is...