Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• reset

senior tag

Sziasztok!
    Váltani készülök hardveresen. (Följebb párfokozattal.) Jelenleg 3 db nyomásfokozós gépet használok / főleg téglával :B Pár napot rászántam a visszaolvasgatásra, és mindezek alapján a következőkre jutottam:

Daráló = GRAEF CM 702 ("belépő szint")
    A gépre 150 kiló körül szánnék zsét... Látom, hogy teljesen uralják a mezőnyt a gyárilag PID-es, moddolt PID-es masinák. Az olvasgatás során gyakran volt olyan benyomásom, hogy ez utóbbiak jobban helytállnak.
    A kiszemeltek - tetszési sorrendben:
    1. Ascaso Steel Uno 3 Prof. 165 e. PID nélküli, hőmérős
    2. Lelit Gilda PL41-PLUST 180 e. PID-es
    3. Lelit Anna PL41TEM 130 e. PID + nyomásmérő (57-es szűrő!)
    - Az Ascasoban tetszik a retro stílus, az alapos szakmunka - és úgy gondolom, hogy a nagyobb kazánnak
    talán lenne annyi hőstabilitása, hogy PID nélkül, a beépített hőmérővel is boldogulnék...
    - A nagy Lelitben főleg a PID csábítana (bár sokak szerint vannak nyűgjei...). Az ára ennek már húzósabb. Valószínű, ennek jobb a hazai szerviz-háttere, a kiegészítők megvásárlásának lehetősége...
    - Igazság szerint a kis Lelittel is beérhetném, mert a napi 2-3 főzésre az is elég lehetne. Abban tetszik, hogy főzés közben a hőfokot és a nyomást egyaránt ellenőrizhetem. Nem tetszik az 57 mm, meg a kisebb kazán...
    Ehhh...elkapott a gépszíj :U Pár jó tanács gyorsíthatná döntésemet...

Új hozzászólás Aktív témák