Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ

tag

válasz vendingo #33460 üzenetére

igen, ez a jellemző vélemény, h "ez tömény, nagyon erős kávé" ill nekem is mondták már, h "túlságosan kávé íze van" :DDD de vannak üdítő kivételek is: pl apám. nagyon érdeklődő volt, nagyon tetszettek neki a szokatlan ízek... :D CM Alemu II volt filterre, Kalitán és törökként, homokban, lombikban melegítve, AP-n átszűrve. ill még pár héttel ezelőtt a Manettiban voltunk és 100%A, és 60-40-es belndből ittunk espresso-t. és ő is azt mondta, hha cukrot/tejet/tejszínt tenne bele, akkor semmit nem érezne, ebből a szokatlan, de nagyon jó ízből! :) a cold brew-val viszont nem tudott mit kezdeni... :DDD (de erre is azt mondta, h nyáron itassak azért vele megint, lehet akkor jól fog neki azért esni! :D ) vagy ott van a szomszéd Erzsike néni, szoktam neki átvinni espresso-t (szomszéd lakás) na ő kotyogóson égeti oda minden reggel, lefőzi előre a délutáni adagot is a sárgacsíbóból... :DDD mégis nagyon ízlik neki, amit én viszek, sőt érez különbségeket is! ma pl megkérdezte, h ez milyen kv most, ez vmi nagyon különleges, nem? (Belardi volt! :D )
    amúgy ez a Belardi fergeteges! :R nagyon jól áll neki a lassú lefolyás. ez már nem is lefolyás, szinte befulladásos csöpögés... :DDD 18,5g, őrlő nagyon finom álláson, naked karon is alig folyamatos, reneka, 93°C, 55mp, kb 35g ital... :K megyek húzok is gyorsan még1et! ;]

Új hozzászólás Aktív témák