-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Én is erre akartam első körben tippelni, hogy egyáltalán meleg e víz. Nekem nem volt idő se utána nézni, hogy milyen gépet akartok. Előtte egy régi siemens volt amit egy szerelőtől vettünk, pont vasárnap állt meg és vele együtt a világ. Így olyat vettünk ami volt vasárnap akkor. Elektro outletből hotpoint ariston.
Eddig rendben, igaz már egyszer szét szedtem 3 napig nyomoztam. MIndig letiltott egy idő után mikor az elárasztás védelem bekapcsolt. Nem is tudom meddig nyomoztam míg rájöttem honnan engedi a vizet.
Mondták szakmai fórumon, hogy biztos cső, bilincs, szivattyú enged. Ezek mind makulátlanul néztek ki.
Végeredmény az volt, hogy az alján levő szurokszerű szigetelést levakartam.
És mi volt
egy helyen kis lyukon ép befért a tű hegye ki volt lyukadva a fém alja a mosótérnek.
GOndolom egy jól mellédobott kés volt a babám részéről.

FBS rakasztás és vooáálláá.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Xbox Series X|S
- Konteó topic
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Dell Precision 3630 Intel Core i7-8700K PC (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egy helyen kis lyukon ép befért a tű hegye ki volt lyukadva a fém alja a mosótérnek.